Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
To bylo jen moje prostý konstatování.
Jinak jo, rozumím ti...
pp 7. 12. 2008, 20:16
pp, venca - jasně že je to tak, ale když seš puboš na střední nebo základní škole, tak to bereš trochu jinak a o tom tu byla řeč ... a někdy prostě prošvihneš tu správnou dobu, kdy nějakou kapelu "objevit" a udělat to zpětně je pak těžký ... ale třeba na to taky někdy dojde...
jakub.uck 7. 12. 2008, 19:48
Souhlas s pp, je to totiž stejný, jako řikat, že nebudu poslouchat fugazi, protože krom sxe na ně chodili taky intelktuálové, atleti, umělci ale třeba taky ti agresivní ožralí punks, kteří dělali v kotli bordel, přestože si to kapela nepřála. To je prostě celý nesmysl, ta kapela ve výsledku už nemůže za to, kdo ji považuje za svou.
venca 7. 12. 2008, 19:36
Nirvana se mi líbí dodnes. A nějací šampokokůtci, pařící na Smells... mi to nezkazí... Proč taky?
pp 7. 12. 2008, 19:05
Marek: jojo, ale koukám, že jsem byl asi přece jen divnej, protože kromě nirvany mě (asi z podobnejch důvodů) nikdy neoslovili ani sex pistols ... další zlomovej okamžik pro mě přišel až o pár let později se Snapcase. A to už sem pak byl zas někde uplně jinde ...
jakub.uck 7. 12. 2008, 18:54
jakub.uck: jasně, chápu, že to každý to má jinak. Ve 12 jsem měl ošoupanou kazetu Queen a byl jem rád že mám aspon něco. Pak v 14-15 Visáče, Pistole a jakože punk. ..taková klasika fracka s dlouhýma vlasama co chce prostě srát rodiče.
Martin:taky názor, ale meleš hrozné kraviny. fakt
Marek 7. 12. 2008, 18:43
blbost
blbost 7. 12. 2008, 18:38
Martin: První půlka toho, co jsi npsal je podle mě irelevantní a ta druhá blbost.
xbananx 7. 12. 2008, 18:17
no moje hodnocení nirvany je čistě subjektivní, tak jak jsem to vnímal tenkrát, což samozřejmě neznamená, že to, co řiká banán, neni pravda, jen mě to tak prostě nikdy nezasáhlo, jsem si to tak nějak ignorantsky zaškatulkoval a nechtěl s tim nic mít ...
jakub.uck 7. 12. 2008, 17:53
Souhlas s Banánem.
R. 7. 12. 2008, 17:48
marek - Ač to zní směšně, tak já se k dobrý muzice nejspíš dostal tak, že jsem si někdy ve jedenáctvi/dvanácti/(?) letech půjčil v městské knihovně v Břevnově ošoupanou kazetu Tři sestry - Alkáč je největší kocour. A to bylo prostě něco uplně jinýho, než co jsem kdy doposud slyšel a vůbec považoval za hudbu. (A myslete si o tom, co chcete) ... Jinak na Nirvanu jsem prostě nikdy nijak nepřišel, a teď už je na to pozdě, to sem už, myslim, prošvih...
jakub.uck 7. 12. 2008, 17:46
Můj názor na Nirvánku : Jako každý jsem je poslouchal a do dneška to nesnáším a nemůžu vystát, když to někde hrají. Jednak je to blbost a
taky to je synonymum pro bezobsažnost fandění nějaké kapele, všichni nosí jejich trička a stylyzují se do té pózy, přitom je ani nikdo pořádně neposlouchá. Navíc kobejn vykrádal kde mohl a myslím, že mu ani to hraní moc nešlo. Pravý trest bych určil tím, že by kobejn žil, nikdo by po nich neštěk a bylo by to lepčí. Kobejn s bříškem a bez vlasů hlásí v roce 2008 kambek, vyprodaný strahov, pohodička. Jen si to představte, předskokani Visáči a pogujem...
Martin nirvanka@centrum.cz 7. 12. 2008, 17:45
Nirvana byla jedna z nejduležitějších kapel všech dob. Naučili lidi znovu chodit na rockové koncerty v době, kdy naprosto vládla taneční muzika. Bez prdele skvělá kapela, nedávno jsem si velmi rád zkompletoval jejich desky na vinylu.
xbananx 7. 12. 2008, 17:45
jakub.uck:já začal s nirvanou v 15 a bylo to fakt jako by mě někdo kopl do palice. Je to sice klišé, ale fakt jsem díky nirvaně začal muziku žrát, hrát na kejtru atd. Rozumím co myslíš těma pozerama (Smells hráli dokonce na tanečních diskotékách), ale nezatracoval bych ji. Já začal albem Bleach (ktere mnoho tech pozeru ani neznalo) a In Utero poslouchám s přestávkama dodnes.
Marek zavodskymarek@centrum.cz 7. 12. 2008, 17:27
Mikuláš na sedmičce byl skvělej. Teprv teď sem definitivně odbarvil hlavu. Fucked Up rozhodně minimálně jeden z koncertů roku.
pe.klo 7. 12. 2008, 16:11