No hele ale musím říct, že s těma fotografama to je někdy na palici. První řady na rockovým koncertě pravidelně obsadí lidi, co se ani nehnou, jen zaměřujou objektivy a pak koukají do svejch strojů, co se jim povedlo. Kdyby si vyfotili první dvě písničky a pak uvolnili místo těm, co se chtějí bavit s kapelou, bylo by to cajk, ale takhle to působí úplně dementně a ve finále to zkazí atmosféru všem.
Aran uv@silver-rocket.org
13. 2. 2009, 12:58
ale na fotografy si tu nikdo nestěžuje, je to jen vtipný a do jistý míry absurdní..zvuku nerozumim protože sem hluchej jak poleno..ale samozřejmě z toho mám neuvěřitelnou radost protože všichni Scotta milujeme a todle bylo jako vidět Beatles, bude to ještě dlouho v nás a vy jste borci že se vám chce vůbec něco pořádat a samozřejmě na zadku doma nikdo sedět nebude protože todle je nejlepší zábava na světě
pedro se loučí
13. 2. 2009, 12:55
to Dan : nejde o drsnost.Kdyz te ale proste nekdo sere tak si muzes poodstoupi o tri metry dal.Kazdej si proste uziva koncert po svym.A je podle me nesmysl si stezovat na fotografy atd.
Jirka B.
13. 2. 2009, 12:50
btw včera samozřejmě parádní a taky moc nechápu, že má někdo potřebu hodnotit zvuk, výkony jednotlivejch hráčů, poměry v pitu - vždyť to byla skvělá akce a dokonalej není ani (a)Bů(c)h
Pnt
13. 2. 2009, 12:43
Dan: Právo na názor má mít každej, teda i ty kterejm přijde zbytečný se zabejvat se prkotinama. Svůj sem vyjádřil bezprostředně, bez žádosti o dodatečnou psychoanalýzu. Mail je k dispozici, můžeme pokračovat ve výměně názorů. Tedy pokud máš zájem bavit se s rádoby drsnym (a svym způsobem psychopatickym) agresorem, hehe.
Job honza.krejca@gmail.com
13. 2. 2009, 12:41
Jirka B.: ja jsem mozna divnej, ale pripada mi, ze je tak nejak fajn, kdyz clovek, ktery se bavi (taky jsem se vcera bavil), aspon do URCITE MIRY bere ohledy na ostatni. Asi jsem malo drsnej.
Dan
13. 2. 2009, 12:41
ještě že máme tu svobodu a každej může vyjádřit svůj názor - třeba "jděte do prdele" nebo "neposílejte do prdele". Paaráda! hehe
Pnt
13. 2. 2009, 12:40
Job: protoze tvuj agresivne radobydrsny ton doprovazeny nadmernym mnozstvim vykricniku a pouzivanim klavesy Capslock poukazuje na urcitou nevyrovnanost tve psychiky.
Kazdopadne: koncert to byl skvelej, perfektni zazitek a dekuju vsem kdo se o to zaslouzili. A prijde mi fakt zbytecny startovat par hodin pote nekde na netu konflikty posilanim lidi (co maj proste jenom odlisny nazor) do prdele. Staci tato odpoved?
Dan
13. 2. 2009, 12:35
Hrozne mne vadi fotografove, lidi co kouri, chlastaji, strkaji do sebe, slapou ti na nohy a naplno si uzivaj koncert.A vlastne nejlepsi je zustat doma a na koncerty vubec nechodit.
Jirka B. DEMENTI!!!
13. 2. 2009, 12:34
škodí to zdraví a to je přece to nejdůležitější
vole!
13. 2. 2009, 12:34
Dan: Řekni jedinej důvod, proč bych měl. Dík.
Job honza.krejca@gmail.com
13. 2. 2009, 12:28
Job: uklidni se.
Dan
13. 2. 2009, 12:21
a naopak
!
13. 2. 2009, 12:20
Díky za parádní večer, kterej jste nám připravili.
Aran uv@silver-rocket.org
13. 2. 2009, 12:20
souhlas s jobem
bohem
13. 2. 2009, 12:12