protoze my z pitu jsme moc ohleduplny
see ya
13. 2. 2009, 13:45
asi byli tak dobrý, že všichni jen stali a zírali
Lukáš
13. 2. 2009, 13:45
Aran: Jasně. K tomu cos psal ty jsem své "doporučení" nesměřoval spíš se týkalo příspěvků níž. Jinak bych řekl, že to o čem píšeš ty se normálně řeší přirozenou cestou, lidi, kteří se chtěj fyzicky bavit z pitu vytlačí všechny stojáky s foťákama. To, proč tomu tak nebylo včera, je otázka?
Lukáš
13. 2. 2009, 13:44
uf, jeste ze jsem nefotil kdyz hrali gvsb....
nez
13. 2. 2009, 13:43
Já todle na koncertě nikdy neřeším,prostě se přijdu bavit a jsou mi u prdele nějací fotografové,kuřmeni i pogující maníci.Ale s těma fotografama mě ty první řady přijdou taky takový divný.Ale přesto že sem včera byl v obležení bab,tak sem jim to svým ukrutným házením hlavou nechtěl znepříjemňovat,ale bavil sem se jako prase.Koncert úplně úžasný,všechny kapely....,díky
moravák
13. 2. 2009, 13:40
Aby mezi tím nezapadlo, že GvsB jsou úplně parádní kapela...
Aran uv@silver-rocket.org
13. 2. 2009, 13:39
fotaci jsou mor koncertu.
uz dlouho serou me
13. 2. 2009, 13:31
dane, "imho" je neco nejakym narecim?
lol
13. 2. 2009, 13:28
Lukáš: Jenže s fotografem to je něco jinýho, než když ti někdo leje pivo na hlavu. Takovýho chlápka pošleš do hajzlu bez výčitek. Ale co máš říct deseti lidem, co fotí v první řadě? "Prosím vás už nefoťte, já mám pocit, že to zabíjí atmosféru koncertu." Oni třeba namítnou, že se pak lidi na ty fotky podívají, že je to baví, blablabla... Nechci nikoho omezovat. Snad si rozumíme.
Aran uv@silver-rocket.org
13. 2. 2009, 13:27
Job: zadna psychoanalyza, jen jsem odpovedel na tvuj dotaz, proc by ses mel uklidnit. Jinak tys nevyjadril zadny nazor, spis takovy vylev. Ale ok, beru to tak, ze kdyz nekdo neco vidi jinak nez ty, tak ho proste posles do prdele, kazdej jsme nejakej. Mailovat si s tebou nebudu, nemyslim, ze by to k necemu vedlo. Myslim, ze se shodneme na tom, ze to byl skvely koncert a to je to hlavni.
Jirka B. Prave, kazdej si uziva koncert po svem. Jasne ze je divny, kdyz nekdo stoji vepredu jako ocas mezi lidma, co se chtej hejbat. Ale zrovna tak je divny, kdyz najednou vzadu, mezi lidma, co jsou spis takovi ti staticti posluchaci (a tedy nelezou dopredu) nekdo propadne extazi doprovazene trhavymi pohyby a vrazi do nich. Je jasny, ze kdyz se hejbas, tak vzdycky vrazis do lidi, to patri k veci, ale fakt by to nemelo bejt prehnany. Ja s tim problemy nemam, jsem docela urostlej, ale kdyz nejaky 100kg typek tvrde vrazi do 50kg holky, tak to imho moc dobry neni. No ale asi je zbytecny to tady resit...
Dan
13. 2. 2009, 13:26
to je ještě docela fér. Už jdu...
Lukáš
13. 2. 2009, 13:20
dekujeme. "bez do pici" je uz agrese nebo jeste ne?
bez do pici
13. 2. 2009, 13:16
doporučení pro uplakánky: až vás bude příště srát, že vedle vás někdo kouří nebo vám bliká do ksichtu foťákem, tak mu to na místě řekněte. Budete překvapeni, že to občas i zabírá. Určitě víc než si stěžovat tady na fóru.
Lukáš
13. 2. 2009, 13:10
Je to možná jenom můj kapitalistickej názor - ale jsem strašně rád, když se těm "pičusům" ze SRR povede takovej koncert a ještě s takovou návštěvností, která je může (doufám) čas od času přiblíží v rozpočtu k magické hranici nula, aniž by některej z nich musel dotovat "provar" svým stavebním spořením.
Old Pilot
13. 2. 2009, 13:09
Fotografove jsou jeste v pohode, ale takovy kameramani...viz.sjetej typek na baroness a kylese,nebo zase moc strizlivej a akcni typek na záchraně sedmicky..
Jirka B.
13. 2. 2009, 13:09