Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
teda jestli to spíš nějakej pracháč pod nima naodpálil sváteční havana
p.k 9. 4. 2009, 14:23
ale jak koukam na fotky, tak tu umělou mlhu si mohli osvětlovači v akráči klidně taky vodpustit.
p.k 9. 4. 2009, 14:22
podle mě kouření a nekouření hlavně vizitka toho, jakej vztah má kdo ke kapele na podiu.
pe.klo 9. 4. 2009, 14:19
http://www.metalopolis.ne…
R. 9. 4. 2009, 14:06
sem kurak, ale na koncertech se snazim lidi co nejmin obtezovat, takze nikdy nekourim mezi lidma v kotli a jinak se snazim stat co nejdal od lidi (v akraci na bocnim baru, na sedmicce nekde u zachodu nebo venku). bohuzel se najde dycky dost blbcu, co podobne nefungujou, a jen tak se to asi nezmeni.

proto si myslim, ze by mel s prvnim krokem prijit UV a po klubu vyvesit par cedulek, aby lidi vevnitr laskave nekourili. co si pamatuju, tak v akraci to pri stars of the lid nebo melvins vicemene fungovalo stejne jako letos na sedmicce na koncertech gregor samsa a nadja. i kdyz par negramotnych magoru se stejne naslo...
Radek 9. 4. 2009, 14:00
zejo: Ach jo...
rezignovaný... 9. 4. 2009, 13:56
by je meli vyhazovat za jizdy by si to pamatovali
zejo 9. 4. 2009, 13:48
nekurak: ale tady jde o extremy. Chodím do hospod a a barů kde kámoši hulí, páč prostě chci být s nima. Nebečím kvůli každému cigáru, co si kdo zapálí. Ale na těch koncertech je to fakt maras, v kotli bývá hic a dusno i bez cigár. Např. při Young Gods na flédě jsem myslel, že se zgrcám, musel jsem si několikrát vyjít ven nalokat se vzduchu, abych to dal. Jinak souhlasím s tím, že když je někde uvedeno, že je na akci kouření zakázáno, mělo by se dodržování toho zákazu striktně hlídat. Poprvé napomenout, podruhé vyhodit. Průvodčí za kouření ve vlaku taky dávají pokuty nebo vyhazujou na nejbližší stanici.
Sedlo 9. 4. 2009, 13:38
Nějak jsem ztratil o čem je tu řeč? O kouření nebo o kouření na koncertech? To první zde určitě nerozlousknem, to druhé můžem zkusit. Spoléhat se na tzv. slušnost a ohleduplnost je dost naivní. Dej cedulku s přeškrtlým cigárem na dveře do sálu, připomeň to o pauze a je to.
není nad jednoduché řešení 9. 4. 2009, 13:38
mě nejde o raka, mě jde o to, aby mě neštípaly oči od kouře při koncertech a zasmrádlý oblečení taky nemám rád...
svině nekuřák 9. 4. 2009, 13:35
voe vy ste slecinky to snad neni pravda! si myslite ze z tech 20 koncertu rocne co delate onemocnite rakem nebo co ... pro krista ... bud to striktne hlidejte, protože tim že tady budete brečet nic nevyřešíte páč se vám na to každej hipík vykašle nebo ty koncerty nedelejte ...
nekurak 9. 4. 2009, 13:30
ale zas jako - já taky nejsem úplně strikt nekuřák - jeden čas sem bafal bídíska a tušim, že určo i někde na koncertě.
pe.klo sorry 9. 4. 2009, 13:23
nevim, v čem je problém sotva dvě hodiny vydržet bez cigára
pe.klo 9. 4. 2009, 13:21
Sebelepší vzduchotechnika je na hovno, když ti to nějaký šulin fouká přímo do ksichtu nebo ti to čmudí pod nos, když stojí vedle tebe a má ruku dole. Nehledě na to, že už mě x krát na koncertě někdo popálil, nemluvě o zničených tričkách a svetrech.
Klidně se vám přiznám k tomu, že jsem ta nejhorší možná sorta - vyléčený. Nekouřím cca 6 let, velkým impulsem k tomu rozhodnití bylo to, že už jsem se dopracoval k nočnímu dávivému kašli, kdy jsem se nemohl nadechnout a také to, že otec mé tehdy teprve nastávající manželky onemocněl rakovinou, byť to byl sportovec a nikdy nekouřil, ovšem bylo mi jasné, že cigára mi určitě nepřidají. Svatby se už nedožil.
Myslete si o mě co chcete, někdy mám tak kurevskou chuť na cigáro, že bych vraždil, i po těch letech. Ale i když jsem ještě kouřil, dodržoval jsem nějaké pravidla: nikdy jsem si nezapáli, když někdo v blízkosti jedl, nikdy jsem nekouřil bez svolení u někoho doma, když někde bylo kouření zakázáno, nekouřil jsem tam (až na peróny na nádraží, tak jsem většinou podlehl, páč tam hulili všichni).
Proto z vlastní zkušenosti vím, že zajít si na cigáro ven je daleko lepší, než dojebávat se v už tak dost nedýchatelném prostředí a nasrávat tím navíc nekuřáky okolo...
Sedlo 9. 4. 2009, 13:21
by me zajimalo, jestli nekdy nakej kurak premejslel o tom, jak moc je to prijemny pro kapelu, kdyz ma v zahulenym prostredi podavat nakej vykon.

co se tyka toho salu v akropoli - mam takovej pocit, ze na vstupence se z druhy strany pise o tom ze sal je nekurackej (a myslim - ale to bych kecal - ze je to z technickejch/bezpecnostnich duvodu). to ze se to v akraci nevymaha, je neduslednost, nebo mozna benevolence...

vzdycky mi pride zajimavy, jak se kuraci ohanej tim, ze oni maj pravo kourit a ze jejich svobodu nesmi nikdo omezovat. pritom sami sikanujou svoje okoli dost brutalnim zpusobem.
nemluve o tom, ze ke koncertum koureni patri. ja jsem treba v zivote nekouril a koncertu jsem si uzil celkem dost. tohle je jako tvrdit, ze nemuzes hrat v kapele, kdyz nefetujes.
Bourek uv@silver-rocket.org 9. 4. 2009, 13:18