Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
hehe, zrovna jsem na tohle tema mel dneska rozhovor, please the trees jsou cssd sceny
mu hehe 28. 4. 2010, 19:29
nevolte freedim fest,hrajou tam please the trees, proc jezdit na koncert kapely ktera vsude prohlasuje ze domaci scena ji nezajma? proc by je mel tady nekdo poslouchat, kdyz si to neprejou?
bojkot 28. 4. 2010, 19:25
Ty vole, já se nestačim divit. Fakt jsem nečekal, že se i tady dozvim, že tím, že nejdu k volbám, ztrácím možnost kritizovat, nebo dokonce, že i tak podporuju nějakou stranu. Nejít volit může být naprosto jasné politické stanovisko, které vychází z toho, že se skutečně zajímáte o to, co se reálně děje. Celej tenhle systém je zkurvenej, bavíme se tady o větších a menších zmrdech, všichni víme jak vypadá reálná politika. Tak mi kurva nepodsouvejte, že bojkotování týhle sračky je nějaká nezdpovědnost!
Banan xmr.bananax@seznam.cz 28. 4. 2010, 18:55
faul: strany se ziskem nad 5 % v celé zemi si rozebírají 200 křesel. ale ty už si rozdělují podle reálně získaných hlasů v jednotlivých obvodech. prostě se to myslí tak, že volením menších zmrdů ztížíš těm větším zmrdům dostat se nad 5 %, protože jim zvedneš procentuální základ. a pokud se tam dostane i tvoje strana menších zmrdů, může se s většíma zmrdama o ty trafiky aspoň dělit.

no snad jsem to vysvětlil správně...
NPyřin 28. 4. 2010, 18:48
VOLTE FREEDIM FEST!! http://www.myspace.com/fr…
FD 28. 4. 2010, 18:40
Zmrd nezmrd, ale upřímně, já bych taky s (některejma) nepřizpůsobivejma nebydlel. Vstávám do práce v 5 - 6 ráno, nikoli od půlnoci každou čtvrthodinu.
Pro kucí z prahí, co nemuseli nikdy řešit věci výše uvedenýho typu jako např. lidi na příhraničních periferiích, je lehký bejt strašně morální..
zabte mne 28. 4. 2010, 18:25
t: tomu furt nerozumim, jak se muzou ty nevolicske hlasy kamkoliv rozdelovat? kdyz dostane strana X ve volbach 32% hlasu, jsou to procenta z hlasu odevzdanych, jak se tam jako pak prerozdelujou ty neodevzdane hlasy? nemuzes udelat soucet vic nez 100%
faul 28. 4. 2010, 17:57
Hele, za hodinu v klubovně!
Khuda + Or + Gegen Wind 28. 4. 2010, 17:50
free dim?
g 28. 4. 2010, 17:23
aran: typicky slizsky zmrdik. vi, ze mladi k volbam moc nechodi a takovym stupido zpusobem, ktery mi mimo jine pripomina chovani a jednani komousskych papalasu z minulyho rezimu, si chce nahonit hlasy u genrace, kterou jeste volby zajimaj. jenze je tak trapne pruhledny a sablonovity, ze mu to doufam sezere co nejmin lidi. ubohost!
mimochodem, timto se vubec nechci dotknout starsi gebrace, ktera k tem volbam chodi, jako se to povedlo tak trapnym a debilnim zpusobem nasich radoby liberalnich hereckych hvezdicek madla a issove, ktere pry rezirovala nase nezavisla hvezda mistr zelenka.... bleju, uaaaaa!
richard 28. 4. 2010, 17:22
ckl: takze vsichni co budou na freedimu sou zradci demokracie?
antonin 28. 4. 2010, 17:18
stejeně je vole free dim na volby... vocode?!
ckl 28. 4. 2010, 17:16
hele, dejte si všichni brigádu ve volební komisi, tam si můžete notovat se spoluobčanama, možná si i zaprcáte. Misionáři demokracie....
karel 28. 4. 2010, 17:15
pojďmě se o tom nebavit....
františek 28. 4. 2010, 17:12
nez: ano, testovali na zviratech. to jeste neni duvod, proc by je meli testovat porad.
Pe.klo uv@silver-rocket.org 28. 4. 2010, 17:09