Silver Rocket

Silver Rocket Summer Six Six Six: za 19 dní

Töhötöm 10. 7. 2006

Ráno, den poté, jsme postávali na nádvoří uklizenýho Točníku a všem se nám v hlavě honila jedna jediná věc: dá se vůbec něco dělat za rok, když to tady a teď takhle všechno klaplo? Kašleme na to? Budeme hledat další, nový a epochálnější místo? Naplánovali jsme během tří minut asi šest úžasnejch scénářů, od betonovýho socreál kulturáku někde uprostřed pekla až po nějakou podzemní jeskyni s generátorem a krápníkama… ale ve skutečnosti nikdo nevěděl nic.



Dali jsme to k ledu – osvědčená metoda práce SR – a čekali na nějaký osvícení. Nakonec to vyplynulo tak nějak samo, ani jsme nemuseli nikam pod podlahu dávat čerstvě zaříznutý černý kuře. Možná, pokud sledujete pravidelně tenhle web, jste totiž zaznamenali určitej pohyb. Pro Silver Rocket je tenhle rok poměrně výjimečnej. Podle našeho názoru je tady pořád spousta skvělejch kapel, na který buď všichni kašlou, nebo nemaj desky, případně o nich zatím moc lidí neví. Taky jsou tu skvělý a už de facto velký kapely, který máme rádi a který shodou okolností letos vydali nebo budou vydávat desku právě na SR.

První pevnej bod se teda vynořil už někdy na podzim minulýho roku: místo (Točník) bude stejný, jiný budou kapely. A budete se bavit grandiózně, to si pište… v tomhle je na nás spoleh.



Dámy a pánové, zveme vás na další letní flám.

Víte, že slovo „festival“ je u nás v týhle souvislosti přísně zakázaný, protože podobně jako káva Konkvistador dává skutečnej význam slovu „blít“. Ale „večírek pro přátele s hudbou“ – stejně jako před rokem – vystihuje naše úmysly velmi přesně. Datum: SOBOTA 29. ČERVENCE. Omlouvá jedině smrt, ale i tak budeme nasraný, když nedorazíte aspoň jako voodoo. Jak už je delší dobu známo, na pódiu uvidíte Vas Szuszanne, Fetch!, Anyway, A Spoon Called Phranc, Balaclavu, KačkaluDeverovu chybu. Musíte uznat, že tohle je víc než solidní lineup. Nýmandi z loňska budou tentokrát jen posluhovat. Letos tomu říkáme Silver Rocket Summer Six Six Six.



Organizace akce se zřejmě bude v zásadě podobat tomu, co se odehrálo před rokem. Pomalu začínáme plánovat detaily, budete samosebou informovaný. Osvědčený věci z loňska najdete na svejch místech, uvidíme (a uvidíte), jestli budou nějaký experimenty. Čili opět poprosíme u brány o stovku, abychom mohli přispět na medvědy (jeden to má ovšem od loňska za sebou, bohužel… doufejme, že se nejedná o trend), najdete tam pivo (poteče líp), bar (všechno bude říznutý pašovanym lihem) i něco na zub, bude kde spát i parkovat… podrobnosti budeme servírovat postupně a pravidelně, jako před rokem – ale poměrně rychle, je to vlastně už za 19 dní.

Děkujeme zatím za pozornost, doufáme, že ve vašich diářích je už červeně zapsáno: Točník, sobota 29. července a vedle toho je nakreslená lebka a tři šestky. Jo, a příjezd jen ve vytúněnejch autech!

Vaše úvé.