omyl: Nějvětší péra!
bugrr
22. 4. 2005, 13:30
tak aspoň že se shodneme, že silver rocket jsou čuráci.
naslat a lozmazat
22. 4. 2005, 13:19
tak když rozmazat tak rozmazat. Nihilists? S Jířou co tam zpívá jsem chodil do jedný ze svých mnoha prací, celkem jí znám (dřiv než nějaký Nihilists existovali). Je to moje kámoška. Tu hudbu jsem slyšel ještě než to nabylo takovejch rozměrů, něco mě bavilo, něco míň. Obzvlášť jak Jířa hartusila po kanclu a do toho se z repráku ozval její takovej legrační mazlivej hlásek. Nemůžu bejt v týhle věci objektivní a vlastně to ani v tomhle případě nejde! Uffffffff. Na konec je to stejně jedno.
bugrr svéprávný
22. 4. 2005, 13:08
A ještě něco: když si VŠUDE, ale fakt VŠUDE přečtu, že dejme tomu třeba ty Nihilists jsou úžasný a jedinečný a originální (a teď vůbec nezáleží na tom, co si o tom myslím já konkrétně), tak mi připadá osvěžující přečíst si zcela opačnej názor. Sám píšeš, že návštěvníci SR stránek jsou svéprávný, oni si vyberou, ne?
aran
22. 4. 2005, 12:48
No, jak asi víš, existujou fóra, kde se adresy zveřejňujou. Ty vole a hvězdičkovat příspěvky je dobrej nápad!
ad INKVIZICE - fakt nevím a nezkoumám, jestli někdo cejtí nebo necejtí "povinnost" se k něčemu vyjádřit. "Hanit výtvor někoho jinýho?" To si děláš srandu, o jakejch "výtvorech" je řeč? Ta nadsázka je tam přece evidentní, kdo ji nevidí, je to jeho problém. Poslední zápasi v INKVIZICI je toho myslím nejlepším důkazem ne? Klidně to rozmázněme, fórum je volnej a otevřenej prostor, ne?
aran
22. 4. 2005, 12:43
jasně pojďte radši MRDAT
bulhead
22. 4. 2005, 12:39
a) Prekousnout se da ledacos, o to nejde. K cemu by nekomu asi byla naka IP adresa nebo prizpevek, kterej je smazanej? Mohl bys taky hvezdickovat relevantnost kazdyho prispevku...o tom prece Forum vubec neni.
c) Nechapu jak muze mit nekdo pozitek hanit vytvor nekoho jinyho. Nebo to nedalate pro zabavu, ale jen cejtite povinnost se k tak spatnejm a zaroven znamejm vecem vyjadrit? A navic to asi nebude ani vseobecnej postoj SR.
Bude vetsina souhlasit, ze dal to tady nema cenu rozmazavat...?
Peace!
Med anyway_music@hotmail.com
22. 4. 2005, 12:21
ctenari jsou svine, to si pamatujte.
teoretik
22. 4. 2005, 12:16
Mede, v pohodě--- jseš jako nasranej? BLBOST vyjadřuje jenom co si o tom myslíme my - to snad neni problém, ne? Nakonec jsou to stránky Silver Rocket, tak snad můžeme mít komentáře - trochu možná netradiční, jasně. Čtenáří to určitě zvládnou zhodnotit sami, o žádný poučování rozhodně nejde - to přeci snad musí vidět každej, ne? Hasta pronto!
petr/tohotom
22. 4. 2005, 12:01
Co se děje Mede - je pro tebe takovej problém překousnout razítko BLBOST? Tohle tady není otevřenej prostor? Copak zveřejňujeme IP adresy nebo mažeme příspěvky, o kterejch si myslíme, že jsou na hovno? Co se týká INKVIZICE - jak to myslíš, jestli "nechceme spíš hledat věci, co se nám líbí?" Mám takovej pocit, že v KAPELÁCH, KATALOGU, KONCERTECH, OBCHODU a brzo snad i v NEJCHYTŘEJŠÍCH KECECH jsou mraky věcí, co se nám líbí a kterejm se snažíme pomáhat ze všech sil.
aran
22. 4. 2005, 11:43
jako protiváhu inkvizici bych viděl něco jako "akvizice" když už jsem v těch slovních hrátkách, co?
bugrr
22. 4. 2005, 11:35
neslo by treba upravit velikost blbosti dle velikosti prispevku?
frances
22. 4. 2005, 11:07
1) Myslel jsem si, ze Forum je volnej a otevrenej prostor, kde to co je/neni BLBOST rozhodujou ve svy hlave ctenari. Ale ctenari SR stranek asi nejsou svepravny a potrebujou "poucit".
2) Inkvizice - to si asi taky delate prdel...Nechcete spis hledat veci, co se Vam libi?
3) LIVE3VI_| rules!!! Timto zdravim Kirila Kvambicka
Med anyway_music@hotmail.com
22. 4. 2005, 11:04
Ahoj lidi, jen par doplnujicich informaci o LIVEEVIL. Je to priserna vyblita hudba a clenum kapely silene smrdi z drzky. Prodali by svoji matku, jen aby se dostali do medii, ale neni jim to nic platny, protoze to je zkratka po vsech strankach udesny - muze to zaujmout jen podobny vidlaky jako jsou LIVEEVIL, treba Pavla Angela.
Slayer
22. 4. 2005, 10:43
ti by zaslouzili vic nez BLBOST. je neco vic?
agent oranž
22. 4. 2005, 10:16