jak rika jedno moje oblibené bolivijske prislovi: silnejsi pes mrda.
zejda
19. 5. 2005, 16:30
VRAH tam uz ja byl a byla moc zima a hrejbojs divni k tomu :-)
akam azjet jako
19. 5. 2005, 15:27
koprivnice - JO. den pote roznov.
jill blaze
19. 5. 2005, 14:44
no, tak doufam, ze se uvidime v koprivce na s vas szuszane.. kuva, snad mi to vynde.. zijte blaze kurva
richard
19. 5. 2005, 12:46
Je to tak. Sunshine si dali do smlouvy, ze nebudou hrat, kdyz tam nebude aspon pet kapel ze silver rocket.
nohavica horydoly
19. 5. 2005, 12:42
Hele to ma byt jako vtip, nebo vazne vsechny ty kapely, jak je to uvedeny v koncertech, hrajou na Colours v Ostrave? Ze na strankach Colours jsou napsany jen Sunshine...
Darina
19. 5. 2005, 12:15
Mentálně máme jasno, místy oblačno..........bobo papu, bobo hamham.
Old Tarzan Boy baltimore@yahoo.com
19. 5. 2005, 12:06
taky bych si zalyssal. škoda, že večer budu v psychiatrický léčebně. ačkoliv troj-úder lyssa/děti deště/kdybi psi by mě do bohnic asi stejně nakonec dostal.
kostistroj
19. 5. 2005, 11:08
otazka na DD nebo L.: od kolika ma zejtra ta zabava zacit? jeste musim predtim neco stihnout a nechci o nic prijit. tak co?
zvedavej strejda
18. 5. 2005, 23:00
a me zase napada jedno okridlene ani ne tak prislovi, ale spise tradicni thajske rceni: "kdo by se nechtel muckat, kdyz je citit dzungli"
maugli
18. 5. 2005, 22:56
Sem byl dneska na vobědě u Číňanů. Je to zdravý nebo ne? Rána deštnikem je náhodou můj oblíbenej film... Hele - tady z toho všeho mě napadá hypotetická kolonka "Krásný přísloví" na jistém nejmenovaném webu. Jen hotchi-mean by měl mlčet opravdu a ne jen při přecházení. Napadá mě u něj (a u jeho nicku) český přísloví "Jakej pán, takovej krám"...
Eben-Neeben Na plovárně.
18. 5. 2005, 20:21
no, kdyz sme u toho zivotniho stylu, vegan kerymu sundaj sadru z nohy a hned druhej den honi zlodeje co sebral starence kabelku, dobehne ho, da mu ranu pesti a zlomi si ruku, to je exemplarni pripad toho kam vede zdrava vyziva.
napsano zivotem
18. 5. 2005, 19:57
muj argument je rána deštníkem. betterway nebetterway.
honič
18. 5. 2005, 17:53
tahle je lepší - oldber: "jo a jestli nekdo chodi do posilovny nebo ne, je myslim uplne mimo diskuzi. Ale zase je dobry, ze se obe tyhle nesmiritelny HC skupiny na necem shodnou - na zdravym zivotnim stylu. Jedni chodi do fitcentra, druzi zerou obilninovy klicky a zapijej to kefírem." MusicZone.Cz
lilac
18. 5. 2005, 16:59
A to je to, co mě na vás sere nejvíc. Někde se objeví rozumná objektivní kritika. A vy? Uděláte si z toho legraci. Ale argumenty žádné. uznávám, že machinehead nebyly dobře vybraný, ale třeba takový Betterway - to je HC jak má bejt. Na vaší hudbě je vidět, že se snažíte ale... vy na to stejně nalepíte BLBOST.
Olbert má pravdu
18. 5. 2005, 16:04