Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
no to je neco jako kdyz se pajpr stydeli za to ze f3m hraje pred anetou, ne?
salam hnusajn 14. 6. 2005, 14:35
Dobrý den. Právě jsem někde videla rotovat upoutávku na koncert le tigrE, ale nejsou tam psani ti Emmemmvudu tak se chci zeptat jestli teda budou hrat nebo ne. Vite ja tomu moc nerozumim. Myslela jsem si, ze kdyz jde o vasi skupinu (jakoze ze Silver Rocket), tak mi neni jasne proc ji nepresentujete. Dekuji za informaci.
Věra Motyčková 14. 6. 2005, 14:14
....a Shumachera taky
Old Louda niki@lauda.at 14. 6. 2005, 14:13
schauera si najdu...
Pavel Kubina (temně)... 14. 6. 2005, 13:54
hele Koumaku - a kdyby srr nehrali v ty ostrave tak by pak mohli kritizovat? nebo kritizovat se proste nema radsi vubec?
kapitan p prumyslu 14. 6. 2005, 13:53
Kristepane, pořád dokola mě překvapuje, jak někdo může přikládat Inkvizici takovej význam. Fakt si myslíte, že někdo nenávidí Stefana Schauera za to, že zlomil Jaroušovi Jágrů malíček? Přečtěte si ty věci pořádně a sami usuďte, kolik procent z toho je absolutní nadsázka a co je naopak myšlený vážně. Něco jako hra "Picni si buznu" v Monty Pythonech zkombinovaná s Doomem (ale na druhou stranu chápu, že se, koumáku, rozčiluješ, když si někdo dovolil šáhnout na Mars Volta, co? A ještě něco koumáku - rozhodně tebou nepohrdám. Někdo si užije superpařbu v Ostravě, někdo na SRSS, někdo na chalupě. V pohodě.)
aran gnubass@volny.cz 14. 6. 2005, 13:52
Ajajajajaj!!! Tydlety ropucho - krysí války !!! Karel Gott se vam ted smeje za bukem !!! Ano ten buk Karel...Jsem rad ze nejsem dospelej... Jak se muze aran takhle nechat vyprovokovat ???
bejby 14. 6. 2005, 13:39
klídek. nemusíte nic s nikym konzultovat, ale neplivejte na ostatní. Inkvizice na téma Krajčo nebo Nihilists, i když si o obojim myslim stejně jako vy že to sou blbosti (to ale ví každej trouba) sou slušný estébácky registry prohřešků. takže doufám že měříš stejným metrem a že jako mnou pohrdáš těma co to psali.
koumák 14. 6. 2005, 13:22
Tak za tohle ti udělám sex-mazec, ty můj kudrnáči.
YYY gnudrums@volny.cz 14. 6. 2005, 12:23
to koumák: Gnu nehrajou v Ostravě z několika důvodů. Některý jsou čistě, ČISTĚ osobní a nemáme povinnost je sdělovat někomu, kdo se ani nechce podepsat. Dál: mezi těma důvodama, který nejsou osobní, je mimo jiné i to, že NEMÁME ČAS. A mimochodem - na severní Moravě jsme teď o víkendu hráli v Kopřivnici a v Rožnově, kdo měl chuť, mohl nás vidět tam.

A všem, kdo mají pocit, že jsme se "zaprodali" tím, když kapely od Silver Rocket hrají na Colours Of Ostrava: kapely od Silver Rocket taky hrajou celý louhý léta i na Trutnově a doteď to nikomu nevadilo - je to jiný nebo lepší? Koumáku, jsem fakt rád, že se na SILVER ROCKET SUMMER SAGA neuvidíme. Těším se, že se uvidím s lidma, který mám rád a který baví, co dělají kapely, který miluju. Ne s lidma, který se chovají jako estébáci a zakládají si do svý hlavy registry "prohřešků". Všechny průserový koncerty, kam nikdo nepřišel, všechny desky, co si skoro nikdo nekoupil, si platíme sami - takže jsme odpovědný jedině a pouze sami sobě. Ne nějakejm korporacím a už vůbec ne kreténům, co mají pocit, že jsme nějaká veřejnoprávní služba, která by měla s každým konzultovat, jestli můžeme dát na tenhle koncert tu a tu předkapelu, nebo jestli se můžeme zúčastnit toho a toho koncertu.
aran gnubass@volny.cz 14. 6. 2005, 12:03
to koumák-bylo na čase.zdr
teleky 14. 6. 2005, 11:57
tak jo.
sr kapely 14. 6. 2005, 11:54
aha, "misto tajit". sory ale je to poznat z tý fotky. mám tam kousek chalupu.
koumák 14. 6. 2005, 11:54
dik za odpovědi. teď je mi jasný že tady se kloudný odpovědi nedočkám. užijte superpařbu v Ostravě na scéně Óčka, pozdravujte Umakarty, Nihilisty a Sunšajny. Na Točníku se neuvidíme. nějak mě přešla chuť. loučim se s heslem: SUBVERT!
koumák 14. 6. 2005, 11:43
http://www.silver-rocket.…

neni nahodou tohle dulezitejsi nez nejaky posrany festivaly?
banik 14. 6. 2005, 11:42