I am from Norway and I play in a viking/folk-metal band called Glittertind. Check it out here:
www.glittertind.net
haha
16. 6. 2005, 14:15
prej zahrada lsd... husty.
timothy
16. 6. 2005, 12:49
helejte, jesli chcete slyset otk neska zadarmo v prirodnim afetamintyjatru na zahrade lsu v tichy sarce, tak tam (jako obvykle utajeně) hrajem vot šesti hodin. jede tam bus 116 z kulaťáku, asi tak jednou do hodiny.
otk an
16. 6. 2005, 12:43
Milý torrampere, pokud budeš skákat při "svatebním sóle" po stole, tak se samozřejmě rád připojím stylovou hrou na foukací harmoniku.
Old UweAmpler NDR
16. 6. 2005, 12:15
mily olde mongole hele dame dohromady trampovsko kapelu a pustime do toho 15.07 co ty na to?
torramper
16. 6. 2005, 10:23
->Teodor Kojak Jr.....Dvě věci. Vo tomhle nikomu nic neřekneš.
Tohle je mezi mnou, tebou a tady-tim zhovadělym dobytkem, co stráví zbytek svýho krátkýho života v bolestech.Je to jenom naše věc. Za druhý. Zmizíš z tohodle města.Hned teď. Když zmizíš, budeš zmizelej, nebo tě zmizim já. V LA jsi prostě skončil. Bereš?
Old Marsellus zed@dead.pf
16. 6. 2005, 08:50
pro toho, kdo se podepisuje anicka: kdyz jses pica, nepouzivej k tomu jmena legend debile
nasrany synovec patetickej@picus.cz
16. 6. 2005, 08:44
no to jsem z toho sova Kukula...
Abrhám
15. 6. 2005, 22:59
to pan Krbec: hahahaha, jsi taky vedle. Zvířetice!
ruprecht
15. 6. 2005, 22:49
Už si nevím rady....sice se poslední dobou konečně mluví o tom, že ne všechny ženy jsou schopné dosátnou vaginálního orgasmu, ale to mě na sebevědomí moc nepřidá...
Když se dráždím na klitorisu, tak mě to sice trvá, ale uspěch zaručen a výsledek....nával tepla a stahy pochvy...někdy citím před tím i pocit tíhy a uzkosti na prsou....jenže..
S partnerem se asi dvakrát povedlo při pohlavním styku, že jsem měla, jak se tu popisuje výron tekutiny...ale tot vše...nic nepomáhá už jsem zouflá a citím se trapně a néměcenně...snad jen poslední dobou se mě stane, že mě začne brnět pusa a tváře a jemně mě brní ruce a mám je jakoby v křečích...a pak (ale to musím být v naprostém klidu) cítím přirovnala bych to jako kdyby ze mě směrem ke klitorisu šla vzduchová bublinka a když se dostane napovrch tak jako kdyby praskla a příjemný pocit tepla putuje směrem do jedné nebo obou nohou...citím to někdy i třeba pět minut po tom...mám to brát jako orgasmus? Příteli se to moc nezná a mě také ne.
Prosím kdo poradí co a jak? Díky nebo napište jak jste na tom...
Anička
15. 6. 2005, 22:31
ahoj, jen pro zajimawost, s predstihem mala informace, lidi, prijdte do stromovky, slechtova restaurace 17. a 18. zari , kapely:
Altai, Messen Yahz, United Flavour, KFC, Vrtule 1, -123 minut, Pod Černý vrch, Blanka Šrůmová, Gaia Mesiah ( ? ), Původní Bureš, Felix Slováček junior ( ten je prej fakt sikovnej :-) ), Wollongong, Deti deste, Gnu, Sunshine ........no snad toho co nejvic vyjde, ale zatim to vypada ze ano, zmeny samozrejme nastati mile damy a pani muzou, jeste upresnime!!
f.b.
15. 6. 2005, 22:28
-> Old Marsellus ...No coje? sice nevim kdo si. Ale buďto se telepaticky přenášíš v mím
časoprostoru ,nebo sem ti tento příběh vzdělil,pak si tě odchytím na
vzdálené místnosti a hrozně dostanu přes držku od tvého druhého
já... Pokud se nejedná o členy kapely
Tak se směj a zase na nějakém (příště tvém) zažitku, který
kategoricky a neobjasněně vzdělím do věčné slávy Fóra SRR. a během
zlomku světla zase upadne v upomění
Teo Kožak ml.
15. 6. 2005, 21:10
tak z toho novyho gatewaye je to jasny: Perstejn
pan Krbec
15. 6. 2005, 21:10
So how does a guy from Newark, New Jersey, talk the richest man in the world into contributing money to a cause? I dress up in a nice, clean suit and I talk to Bill Gates the way I talk to any businessman. I can´t go to Bill and be like, "What´s up, dog? I need some computers for the people in the ´hood, dog. I just gave a million dollars". You can´t do that. It´s, "Mr. Gates, hi. How are you doing? I feel there´s a gap where technology is not equally available to all children, and we need to close the gap. And if you want to donate computers, donate money, whtever you´d like to do, it would be great because you are the computer guru."
Shaquille O´Neal
15. 6. 2005, 19:30
Čáááo, Čááááo a sem tu zase zpátky, zdravíme i pány kluky a hlavně našeho oblíbeného kudrnáče a mili vanilu....................taky Vás miluju
Old Monogolf stereo@wolf.com
15. 6. 2005, 15:16