to fart-ak: No, z mýho pohledu byli větší "hvězdy" třeba French Toast (lidi z Fugazi, Make-Up atd., atd.) a na 007 na ně nakonec přišlo 80 lidí. Moc taky nevím, o jakým "chvástání" je řeč. Nečteme lidem myšlenky, nedovedeme zas tak dobře odhadnout, na jakou kapelu bude vyprodáno a kterej koncert skončí průserem. Navíc 007 je prostě spolu s Metropolisem místo, kde děláme akce, protože máme s těma klubama nejlepší zkušenosti a dělají tam fajn lidi. Byl bys třeba spokojenější, kdyby byl koncert Le Tigre v Roxy s příšerným zvukem a pivem za 40 korun?
Aran uv@silver-rocket.org
1. 7. 2005, 12:03
Zpěvák skupiny Yes Jon Anderson (62) se představí 20. září v pražském divadle Broadway na sólovém koncertu, pojatém jako multimediální show .
Janecek
1. 7. 2005, 11:43
Série charitativních koncertů Live 8, která se uskuteční již zítra na několika místech světa, má upozornit na palčivé problémy afrického kontinentu -mimo jiné i nedostatek jídla. Jedna z účastnic koncertu v londýnském Hyde Parku, zpěvačka Mariah Carey, se rozhodla před svým vystoupením omezit přísun potravin. Jejím motivem ale není právě solidarita s hladovějícími Afričany. "Je to pro mě mimořádná událost, takže hodlám zpívat i vypadat co nejlépe. Držím hladovku a cvičím, abych se vešla do oblečení podle svého přání," uvedla umělkyně.
marie
1. 7. 2005, 11:40
tak tak. A celé Brity pošlete inkvizici. Beztak už je tři neděle neaktualizovaná.
Maťo a Paťo
1. 7. 2005, 11:03
Co dodat k chytrejm k. Arana N. .. má recht. Sabbati jsou v božsky pekelný formě a Ozzy? To se prostě jen tak nevidí. Atletickej výkon hodnej dvacetiletýho kluka. Howgh
bugrr
1. 7. 2005, 09:44
hasiči prej maj tři verze, proč shořel Pernštejn...jsem zvědavej kolik jich bude, až blafne Točník
http://www.novinky.cz/kri…
ohnivá kola
1. 7. 2005, 09:41
on si někdo opravdu stěžoval na obtěžování? tygřice vypadali spokojeně a nekonfliktně...
vlk magnet@magneto.prof
1. 7. 2005, 09:30
Sexuální obtěžování je problém celé společnosti. Sama jsem jej do své úterní návštěvy klubu 007 osobně nepoznala a tak jsem doufala, že se tu něco seriózního dozvím, minimálně dočkám vysvětění. Ale je mi jasné, že někdo bude při takové úrovni debaty svěřovat své úterní zkušenosti a třeba způsob, jak se s problémem vypořádal(a) jen těžko. Čau
karkulka
1. 7. 2005, 08:42
jo vo to sem rad zes tam nakonec sel, ze vis jak moc to bylo napraskany. fakt dik.
o
1. 7. 2005, 08:03
priste asi jo ale ted to bylo akorat spravne narvany, cokoli etsoho by zkazilo tu intimni atmosferu
sey than
1. 7. 2005, 08:02
Příště pánové ty Le Tigre ve větším prostoru, že ano. To se někdo chvástá jakou že privezl hvězdu a pak jim dělá koncert na 007.
fart-ak
1. 7. 2005, 00:46
Jinak na našich stránkách můžete hlasovat o nejlepší song.
http://www.kurtizanyz25av…
Varťák pro kámoše Vaťák
30. 6. 2005, 22:48
Ahoj kluci, slyšel sem, že by se tady někde měly dát rezervovat lístky na festival "Silver Rocket Summer Saga" na Točníku. Zatim bych si chtěl rezervovat dva, na jména Varťák a Maťo. Naši kamarádi ze Sunshine zatim čekaj, jak jim dopadne to japonský turné, pak si eventuelně zarezervuju další. Díky, ahoj. Varťák (pro kámoše Vaťák)
Tomáš Varťák Vartecký tomas.vartecky@kurtizanyz25avenue.cz
30. 6. 2005, 22:47
Cau sylvo na tocnik prijede jen dan landa, protoze ten je objednanej jako krmeni pro vegansky medvedy, takze asi tak.
kastelan
30. 6. 2005, 22:14
Na Le Tigre jsem v publiku zahlédla hned DVA členy Sunshine a dokonce i známou a slavnou zpěvačku EMU BRABCOVOU z báječné skupiny KHOIBA!!! Jsem rád, že Silver Rocket dokážou na svoje akce přitáhnout i pravé celebrity české hudební scény, protože pak se my ostatní obyčejní návštěvníci můžeme cítit o něco důležitější :-))). Ještě jednou díky! Přijede na Točník nějaký další významný hudebník, kupříkladu Maťo Mišík či Tomáš "Varťák" Vartecký?
Sylvie
30. 6. 2005, 22:08