Kterej kretén se naváží do fotbalu? Myslíš jako že nějaký trendy arty píčoviny můžou konkurovat TOMUHLE?
http://uglyfootballers.co…
Viva Carlos!
14. 7. 2005, 11:04
takze ozzy v knize Obycejni lide je fakt hustej. jede to zhruba ve dvouch linijich - pivo, metal, pizza (bez kecu) & soustani, fetovani a vyfetovany soustani. doporucuju, ten chlapek je fakt buh.
sharon
14. 7. 2005, 11:01
spravne, souhlasim s adminem, o fotbalu se muzou bavit jen zamindrakovany primitivove. takze co si myslite o tom, ze zase bude NHL?
mighty duck
14. 7. 2005, 10:41
to jobobella: diky, takhle to docela staci. je fajn precist si od nekoho nazor na koncert, na kterym jsem nebyl a nemuset u toho prekousnout, ze jsem zamindrakovanej trouba a srac.
zvedavej opravdu
14. 7. 2005, 10:21
bubeník LGL: trumfnuls tominu ve stojce na hlavě, víš o tom?
bobo
14. 7. 2005, 10:20
hm...les georges leningrad normalni diskoska. a vobcas kakofonie...kdyz na to prijde. co taky cekat od dvojklavesovyho zaprahu a manickyho bubenika, kterej vypada jako trojce vod Amadea a Simoneho, z tech...no blonde redhead. jinak kdybys tak nahodou mel nekdo chut vyzkouset to vlastni sluch, rad zapucim...
jobobella
14. 7. 2005, 10:17
všichni jste dementi, primitivové, sráči, řešíte ozzyho a fotbal, jste zamindrákovaný troubové. já jsem jedinej, kdo rozumí všemu, proto miluju jen sebe a rejžka. nikoho jinýho.
"admin"
14. 7. 2005, 10:01
Hele, "admine", ale me by to treba fakt zajimalo, ja jsem byl mimo Prahu a nemohl jsem dorazit. Muzes se teda chvili povznest nad to, ze tady jsou prevazne zamindrakovany troubove a napsat, jaky to bylo? Opakuju, me to skutecne zajima, protoze jsem chtel jit, ale neslo to.
zvedavej opravdu
14. 7. 2005, 09:58
Admin je ROBOT (nepléct s Grigorovem)
Old Alquist Primus@Helena.cz
14. 7. 2005, 07:57
to kikina: to si delas prdel??? zajímalo by tě jestli existuje i nějakej negativní pohled?... ty vole negativní pohled můžeš mít na všechno, třeba na svojí mámu, když zrovna nejseš v náladě, ale na tohle mít negativní pohled může mít jenom dement, naprostej dement.
tim bych na tomhle foru diskuzi na téma les georges leningrad uzavřel, stejně to tady nikoho nezajimá. tady se porbírá fotbal, ozzy a rejžek, což je podle mě frajer. bye.
admin
14. 7. 2005, 07:44
bugrr, job.... irska zdravice hosi :-]... teste se na whiskey :-]
m @dublin
14. 7. 2005, 02:36
jaky byli les georgs leningrad?vodevsad slysim ze prej bomba,ale zajimalo by me jestli existuje i nejakej negativni pohled na ten koncert.nemohl jsem prijit takze nevim.
kikina
14. 7. 2005, 01:26
běžte do prdele vy sráči! todle byl jeden z nejlepších koncertů co sem v životě viděl a že tam nikdo z vás zamindrákovanejch troubů nebyl znamená jedno jediný: fuck you! FUCK YOU!
admin
14. 7. 2005, 01:22
Les Georges Leningrad nabídly vnímavému posluchači sugestivní zážitek a poučení. Jejich vztyčený ukazováček varuje: lačníme - v umění jako patrně i v životě – především po "akci", rychlosti, po vzrušujících, snadno zasahujících, ostře vypointovaných obrazech a též zážitcích. Jakoby se vytratila potřeba (a umění) zastavit se a rozhlédnout, potřeba autentického a osobního přístupu ke světu. Přitom to ale jsou právě tato zastavení a osobní zaujatost, která umožňuje podat úplnější a přesnější zprávu o světě, která umožňuje vůči němu zaujmout stanovisko.
díky, pánové z LGL
13. 7. 2005, 22:49
netopÝr, když už...
pýcha pytel pysk
13. 7. 2005, 22:38