Kapnuls na to, koumaku. Dlouho sem si poradne nezamrdal, proto tak vosiram vsechno a vsechny kolem, prudim, seru se do lidi a kazim vzduch. Souhlasim. Este navic sem pitomec.
Sem moc rad, ze tim tohle tema za sebe koncis, zacinas se trochu vopakovat - i kdyz me samozrejme tepes uplne pekelne a fakt si me ze svy nevohrozeny pozice davas jak svine. Si fakt hustej.
No, moh bys mi taky poradne rozbit drzku, kdyz te tak seru, ale trochu se bojim ze k tomu nedojde - musel bys totiz asi vylizt ze svy hrdinsky anonymity, co?
Takze esi ty na tohle tema za sebe koncis, ja tedka budu klidne mazat vsechny prispevky, ktery se tu ted na tohle tema objevej. Esi se mnou budes mit dal nakej problem, tak si to vyridime mejlem (
bourek@noise.cz).
Diky, ahoj.
Bourek uv@silver-rocket.org
14. 7. 2005, 20:38
pockej koumaku, takze TOHLE vsechno, cela ta nenavist, ty jedy, to vsechno proto, ze nemas rad bourka?
nevěřím
14. 7. 2005, 20:19
Už jsem to našel. Byl to SYD BARRETT, zakládající člen Pink Floyd, jehož kariéru poté zničily drogy a stáhl se do ústraní. Jemu věnovali Floydi skladbu "Wih You Were Here". Sid Vicious (jak tady na fórum někdo psal) ze SEX PISTOLS se píše s měkkým "i" a pan Rejžek psal SYD. Takže to nemůže být nikdo jiný.
petr grombíř
14. 7. 2005, 20:14
"ho" myslim bou. tim tohle tema za sebe koncim. rek sem co sem chtel.
naposledykoumak
14. 7. 2005, 19:46
pro bobika: kapnuls na to! bourek si uz pekne dlouho poradne nezamrdal. proto tak vosira vsechno a vsechny kolem, prudi, sere se do lidi a kazi vzduch.
pro arana: na pruzkum moji gramatiky se vybodni. sam si nadhodil ze SRR "ma rado" cim dal tim min lidi. ne ja ale cely jinak uctyhodny SRR ma smulu v tom ze se ho zastavas.
zasekoumák
14. 7. 2005, 19:17
a doprdele!mam pocit ze sem se stal kultem!i kdyz jsem o to ze zacatku vubec nestal(trochu kecam/stopro kecam)tak ted si v tom naramne lebedim!jedu to zkontrolovat na tocnik.
koumak
14. 7. 2005, 19:03
my tam vystupujeme celej den... pokud nejdeme pro med do jednoty.
babeta a jarda
14. 7. 2005, 18:14
ahoj kluci, v kolik hodin budete vystupovat v srpnu na Točníku??? (6.8.2005)doufám že až tak v pět protože jinak bych vás prošvihla a to nechci. díky moc
Verča
14. 7. 2005, 18:08
už se nemůžu dočkat na váš FEST!!! pohodová muzika, všichni fajn lidičky kolem, bungee jumping, tatto, hare krishna, trochu začadíme, pivko, viď, prostě letní párty!!! JO!
divokej bill
14. 7. 2005, 17:55
Promiň, jsem blbá jak vánoce, samozřejmě jsem myslela muchlování!!! Zdeňo, pomuchluj mi podvozek!
Petra Hovorková
14. 7. 2005, 17:54
Ahoj Petro, myslíš asi hromadné muchlování, viď? To probíhá pořád.
bubeník Zdeněk
14. 7. 2005, 17:50
Ahoj, dlouho jsem na festivalu nebyla, naposledy snad v 1997 roce, nevíte někdo, zda ještě poslední noc probíhá hromadné bubnování? Díky Petra
Petra Hovorková
14. 7. 2005, 17:40
tesat tohle do kamene...
roman skamene
14. 7. 2005, 14:53
Black Sabbath nastavili zrcadlo společnosti proti všem společenským kýčům...podlostí lží a intrikánství...jejich tvorba byla výsměchem paranoidní společnosti,která stále přeživá ve lži a plíživé nenávisti...
Filip Houska
14. 7. 2005, 14:48
pořádek dělá přátele
Herr Ordnung
14. 7. 2005, 14:22