Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
fucked up?
fucked up. FUCKED UP!!! 8. 1. 2007, 15:43
tak vita vana s tim nema nic spolecnyho a lvmen budou hrat v novym jicine. fajn. tak este schvalne esi jako predkapela bude selfbrush.
ja bleju, vazeni 8. 1. 2007, 15:42
Nechcete tu resit neco jinyho? Vsechno je jinak, jak napsal melnik, tak co? Co treba podpora sedmicky? No jo, to neni tak zabyvny pro tohle forum...
Mirka 8. 1. 2007, 15:40
havelka je spatnej muzikant a evidentne i spatnej manager.
chacha 8. 1. 2007, 15:35
ja taky chci, aby se o me nekdo staral........................... je mi jen 27, neumim zvednout telefon a vracet drobny za trika a ridit........... najde se nekdo......?
mr. rock rockstar.com 8. 1. 2007, 15:30
já se taky chci starat o lvmen, určitě za menší peníze než Vašek :-))))
micinka 8. 1. 2007, 15:29
melnic: takze hrajete v n. jicine??????
hura? 8. 1. 2007, 15:27
sem z toho celej pomatenej, poďte se bavit o něčem jinym ...
trouba 8. 1. 2007, 15:25
Zdravím všechny rozhořčené a upozorňuju, že jde jen o mistifikaci... Vašek se nám sám nabídl, že nám bude bookovat konzíky (hlavně v Čechách), řídit, starat se o merch, spaní (prostě o nás). Dělá to dobře za velmi směšný peníz. Ty konzíky na Moravě dělal přes Michala H. Kopřivnice byla jen otázka, zda-li to není lepší prostor, ale Michal nás ujistil, že v Novém Jičíně je zázemí minimálně stejné... Vše tedy zůstává při starém dohodnutém. Víťa V. s námi nemá nic společného (sdnad se jen nabídl s Norou). Ale v Kopřivnici bysme rádi hráli jindy. Takže to jen tak, aby sme nebyli za ....*@x?!!!
Melnick (lvmen)
Melnick melnick@seznam.cz 8. 1. 2007, 15:16
pro jistotu: dal jsem do toho sice svůj um a nadšení, ale akci v NJ by zastřešil místní kulturák...
maxim 8. 1. 2007, 15:13
kurva,sem byl na stránkách Lvmen-dám si-kontakt a vzjede mi:vasek@nora.cz,tak tomuhle ftipálkovi fakt nepište
uh 8. 1. 2007, 15:06
jo jo-přesně vyjádřeno-jádro zustava stejný-máš to štěstí udělat koncert Lvmen(což neni vzhledem k jejich nahustenemu diaři jen tak...)-zařídíš jim ještě další návazný konziky na moravě,dáš do zařizování prachy,čas,nadšení a pak tě z toho někdo vyšoupne jen proto že je s managerem kámoš...a zdar,sorry a třeba někdy jindy...
sex beast 8. 1. 2007, 15:02
tak takhle presne to vidim ja, i kdyz zdalky.
pozorovatel 8. 1. 2007, 15:00
max: no, to by mne zajimalo, jak cela tahle prapodivna kauzicka skonci a jestli se k tomu nora crew postavi s otevrenym hledim. neni to takhle? "hele vole, nejaci diy smiralove nam tu delaj lvmen. podme si na nich zarobit radeji my".........
richard richard.kutej@denik.cz 8. 1. 2007, 14:50
RADIO 1 uvadi 50MINUT S KLUBEM 007 STRAHOV - dnes v 16:35. s Ivosem a Bananem!
offtopic 8. 1. 2007, 14:12