Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
to roník: Já nevím, chceme to zkusit. Myslím, že Akropoli nezaplní, ale taky si myslím, že na ně třeba přijde tolik lidí, že kdyby to bylo na 007, tak na ně polovina lidí neuvidí. Fakt těžko říct, leckdo nám nadával za to, že první koncert Mono byl na Sedmičce a Pelican jsou venku ROZHODNĚ "větší" kapela než Mono... Ale je to risk, máš pravdu. Chceme to zkusit.
Aran uv@silver-rocket.org 16. 1. 2007, 17:36
myslíte, že pelican jsou tak "provařený", že zaplní akropoli? nebyla by lepší sedmička?
roník 16. 1. 2007, 17:28
to FST: Takhle filozoficky jsem se na to nekoukal. JE nutná, protože si jí přejeme. A přejeme si jí MY, aby mohla Sedmička pokračovat. Ano, někdo si stěžoval, ale to už neovlivníme. Můžeme ale ovlivnit spoustu jinejch věcí a o to v případě 007 jde.
Aran uv@silver-rocket.org 16. 1. 2007, 16:23
souhlas s Aranem. kultura nezemře, dokud zůstáváme odhodlaní!
kámo 007 16. 1. 2007, 16:17
Šrám & Aran - tak jinak: je REALNE nutna (a byla by i bez udani) nebo jen protoze si to nekdo preje? To je to, co nevim a to je to, o cem asi mluvil ten Jakub...
Jinak samozrejme taky verim, ze to pojede dal - kdyby mi to bylo jedno resp. neveril bych tomu, tak tu nic neresim...
FST 16. 1. 2007, 16:14
to FST: Tak pan Šrám mě předběhnul. Jinak kdybysme uvažovali podobně skepticky, tak to můžeme zabalit rovnou. Já naopak VĚŘÍM, že po rekontrukci se pojede dál!
to pedro: To jsem slyšel taky.
Aran uv@silver-rocket.org 16. 1. 2007, 16:02
pedro: tohle je pravda, ale neni to tak jednoduchy. magistrat sam o sobe ty koleje zrusit nemuze, to by muselo jit skrz CVUT - momentalne prej nepruchodny. nicmene uz je vybrana i lokalita pro novej kampus atd.
Bourek uv@silver-rocket.org 16. 1. 2007, 16:01
to pééédro:
Podle mě je to zatím nereálný, kolejí je dlouhodobě nedostatek...
HB 16. 1. 2007, 15:59
FST. nauč se číst: "je nutná, proto kolem toho běhá x lidí už dva měsíce" neni "je nutna, protoze okolo toho behaj lidi dva mesice"
Radim Šrám 16. 1. 2007, 15:57
taky teda padlo, že prej magistrát plánuje koleje zrušit a v budoucnu vybudovat na Strahově "rezidenční čtvrť"..nechci tím nikoho děsit protože takovejch kachen se napovídá spousta, ale nevíte o tom někdo něco bližšího
pééééééééédro 16. 1. 2007, 15:28
myslel jsem HLAVNE tu hygienu. Co se rekonstrukce tyce - dyt on rika, ze urcite bude prospesna...
Jinak - je nutna, protoze okolo toho behaj lidi dva mesice??? Nerozumim.
( Navic - ja jakozto skeptik se obavam, ze snahy nekterych jedincu plus udani neustanou ani po rekonstrukci, jen mozna na chvilku utichnou...)
FST 16. 1. 2007, 15:26
to FST: Hm, tak Jakub má pravdu s tou hygienou, ale nemá pravdu v tom, že ta rekontrukce není nutná. Bohužel JE kurva nutná, proto kolem toho běhá x lidí už dva měsíce. A to, že venku před klubem je bordel z fotbalovejch hřišť na tom nic nemění - i na to si prej obyvatelé kolejí stěžujou.
Aran uv@silver-rocket.org 16. 1. 2007, 13:43
bingo! aneb Kubik trefil na hlavu hrebik:
http://musicserver.cz/naz…
FST 16. 1. 2007, 13:39
nevite nahodou nekdo, kde je ten sobotni koncert C + DCH atd: jestli Vernerovice nebo na czechcoru pisou Jetrichov u Broumova?
kdyztak dik 16. 1. 2007, 13:33
Respekt všem, kdo jakkoliv podporujou Sedmičku.
Aran uv@silver-rocket.org 16. 1. 2007, 13:28