pe.klo: já si triko nehonil. to že jsem měl pravdu je prostě fakt, i když je mi to líto. chtěl jsem říct, že se to dalo čekat, a taky jsem to tak čekal. mně to jako dobrej nápad nepřišlo od začátku, ale od začátku řikám: respekt všem co něco dělaj, jen je u toho třeba trochu přemejšlet. a udělat to trochu jinak, ne za každou cenu, ale co nejefektivnějc, když to má bejt benefit.
přemejšlet. jako tady u toho psaní. číst a přemejšlet.
Radim Šrám
22. 1. 2007, 20:37
Hele Radime, nezapomeň, že kapely s takovou akcí souhlasily, nikdo je do ničeho nenutil. Třeba chtěly i samy podpořit klub, ve kterým často a rádi hrajou a tohle se jim jevil jako dobrej způsob. Jestli si teď honíš triko hláškama typu: "vidíte, já vám to řikal", pak tu nejsem sám, kdo by měl nad tim, co píše víc přemejšlet.
pe.klo
22. 1. 2007, 20:28
no to jo, ale jestli se teda nevybralo ani na kapely? nebo je to jinak?
orp
22. 1. 2007, 20:26
A já si zase myslim, že každej pokus o pomoc, jehož výsledkem neni vyloženej průser (což v kategorii pořádání benefičních koncertů víceméně nemůže nastat), stojí za to. Když to někdo umí skvěle a hyperefektivně, nechť to tak dělá. Kopřivnickej benefit může mít např. pozitivní dlouhodobej postanní efekt. Například. A vůbec, asi nemám pocit, že je potřeba nějak razantně předcházet kritizovaným aspektům proběhlé situace.
John
22. 1. 2007, 20:13
hlukopis: díky, řek si to úplně přesně za mě.
kolanda aka Radim Šrám
22. 1. 2007, 19:53
myslím, že nikdo nikoho neprudil za to, že pořádal benefit; to je určitě dobrá věc, ale za to, že se pozvaly kapely relativně z daleka. kdyby se pozvaly místní, nebo ne tak vzdálené kapely, tak i kdyby přišlo stejně lidí, tak se na tom benefitu vybere určitě víc peněz...to je myslím ta hlavní věc, o co tu jde.
chtělo by to se občas nad tím, co si píšete zamyslet a ne hned začít nadávat a vyvolávat další zbytečný konflikty. těch už je teď dost.
hlukopis
22. 1. 2007, 19:48
kolanda: Tak něco poraď? Myslíš třeba místo pořádání benefitů a bezhlavýmu hromadění peněz sehnat nějakýho velkýho sponzora? Třeba mobilního operátora, výrobce zmrzliny nebo chlastu? To by možná bylo efektivní řešení...
pe.klo
22. 1. 2007, 19:42
ježiš už zas!!! Koupat tě v mrkvi a nalejvat mrkvovou šťávou. A jestli nedáš pokoj, tak strouhat na mrkvovym struhadle. už se to tu probíralo: a) každá aktivita dobrá b) jestli přišlo málo lidí, opravdu za to nemůžou pořadatelé c) je to škoda, ale dělali, co mohli. d) jestli ti přijde, že to jde udělat jinak a líp, udělej to tak! Co prosím znamená "předcházet takovým situacím", proboha??? Pozvat Děda Mládek Fulllegal band? To by bylo přece narváno, ne????
FST co mrkev rád
22. 1. 2007, 19:28
ach jo. tady nejde prece o zadostiucineni. kdybyste aspon chvilku misto ty vecny bezhlavy solidarity premejsleli - bylo to odsouzeny k zaniku, ale nikdo na to nereagoval jinak nez znova jako ty. tady prece nejde o to nekoho kadrovat nebo se tesit z toho, ze to nevyslo, ale predchazet takovejm situacim.
kolanda
22. 1. 2007, 19:05
co na to říct... bo jestli má z toho někdo pocit zadostiučinění nebo radost, tak je prostě hovado.
pe.klo
22. 1. 2007, 18:46
"prislo dost malo lidi a bohuzel se nevybralo ani na kapely."
co na to rict? nekdo tu mel holt pravdu...
kolanda
22. 1. 2007, 18:25
http://www.post-rock.cz/D…tak benefit v kopru asi nedopadl moc dobre.........
hmmm
22. 1. 2007, 17:41
Mrkvová torta
150 g kryštálového cukru | 60 g masla | 1 vajce | 1/4 kg surovej mrkvy | 1/4 kg hrubej múky | 1 prášok do pečiva
Príprava:V mise vymiešame cukor s maslom a vajcom do penista. Potom pridáme najemno nastrúhanú mrkvu, múku, prášok do pečiva. Je dobré pridať pár kvapiek rumu a citrónovú kôru.
Vymažeme tortovú formu, vysypeme ju strúhankou a tortu pečieme asi pol hodiny.
Polevu vyrobíme z cukru, vody a pridáme citrónovú alebo malinovú šťavu.
pejsek @kocicka
22. 1. 2007, 17:11
Navrhoval jsem jedné nejmenované potravinářské společnosti vyvíjet syntetickou mrkev. Jdou do toho!
Mluvčí státu MRKEV
22. 1. 2007, 16:48
Copak se da se na ebayi koupit mrkev?
copak Žitný, ten má zuby králičí
22. 1. 2007, 16:44