Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Výsledky našeho biologického bádání jsem včera prezentoval na konferenci v hospodě Na Pěšinách! Přednáška (se jménem: "Tygr jako býložravec a synteticky vyráběná mrkev") sklidila nebývalý úspěch nejenom u místních opilců, ale i u nejvýznamnějších biologů současnosti.
MuDr. Vydva 23. 1. 2007, 16:09
Tygrožravá mrkev? To je ovšem i jako vize na začátku 21. století na pováženou...
zoolover 23. 1. 2007, 16:04
Jednou mrkve snědí všecky Tygry a bude klid...
prorok 23. 1. 2007, 15:59
sory, tygri JEDI mrkev a zeleninu, to s tim ze z antilopy nejdriv snei ten zaludek se zeleninou je PRAVDA
zoolander 23. 1. 2007, 15:26
hele, podle mě bychom se měli vrátit k tomu problému, proč tygři nejedi mrkev, protože jsme to ještě nevyřešili...
MuDr.Vydra 23. 1. 2007, 15:15
poletucha> nechtel jsem nic rozvirit, kdyz tak promin. dobra akce v patek.
kopr fan 23. 1. 2007, 14:20
kopr fan: Dík za snahu o podporu, ale nechci útočit na Noru (klub není osoba) a na Piper už v žádném případě! Dám krk na to, že to, co bylo v poslední době důvodem všech mrdek, krachů a nedorozumnění okolo klubu se hodně rychle změní, ale poslední co pomůže, je v téhle chvíli agrese, dohady, tipy a jiné výstřely do prázdna na fóru. Věř mi. A k páteční akci myslím už bylo řečeno vše.
Poletucha 23. 1. 2007, 12:45
ty vole, musim tak trochu souhlasit s radimem. kdyz benefit, tak aby byl fakt efektivni. dyt kolem kopru, tesina apod. je kapel jak sracek, ktery muzou priject za symbolickou nulu pac to maj kousek a na par litru nafty uz se slozej. naopak jak dobre vime z prahy do kopru je to lan cesty kerej se plati velkejma penezma. pokud benefit, tak skutecne tak, aby byly naklady co nejmensi a zisk aspon nejaky. jinak pak takovyhle benefit pro sedmicku nema smysl ... a jeste dykenc kukum z nizboru! myslim ze tamni benefit celkem zdarenej, fajn kapely, ozrala atmosfera vesnice a celkem dost lidi, takze myslim ze kluci vybrali i par litru na sedmu, coz je super! takhle vypad benefit
koprivnice benefit 23. 1. 2007, 12:44
ten fór je náhodou stará klasika
Ing. Králík 23. 1. 2007, 11:52
nevim co se divite ze v kopru nedosli lidi, to ze se vam prazakum libi vas szuszanne nic neznamena, tady vladne nora club a piper records a ty nedali info o sedmicce ani na svuj web tak co byste chteli za solidaritu, kdyz si jedou jen na vlastni triko (viz kauza lumen). eos to vsechno sami nezachrani.
kopr fan 23. 1. 2007, 11:39
tohle může připadnout vtipný pouze někomu, kdo mrkvovou nikdy nezkoušel
je fakt totiž hnusná 23. 1. 2007, 10:06
chaby, tohle snad nepatri ani na vtipnej
zebra 23. 1. 2007, 09:43
Přijde zajíček do cukrárny a ptá se: „Máte mrkvovou zmrzlinu?”
„Nemáme,” odpoví prodavač.
Druhý den je tam zajíček zase: „Máte mrkvovou zmrzlinu?”
„Nemáme.”
A třetí den: „Máte mrkvovou zmrzlinu?”
„Nemáme.”
Prodavač už je z toho na nervy a tu zmrzlinu mu koupí. Zajíček zase přijde a povídá: „Máte mrkvovou zmrzlinu?”
„Máme,” odpoví prodavač.
A zajíček řekne: „Ta je ale hnusná, co?”
já sem Králik 23. 1. 2007, 09:02
to oswaldo: kecy voe, podle mě je to tagle: hflaskfhsjklafhas//www.ks… + httw//pwww.krazuivo.hlp´=jkldsfjsljfwww.hhfhcuhzd.cz
jakub.uck 23. 1. 2007, 08:42
kuci, ale já vám vůbec nerozumím! co to povídáte? můžete mi to nějak vysvětlit?
bystra 23. 1. 2007, 08:25