gh: jak u blbejch to opakuješ dokola jen ty. myslim, že každýmu, kdo ten článek pozorně čet, je jasný na co se poukazuje. tak myslim že to nemusíš každýmu kdo se na webu objeví vysvětlovat. navíc myslim, že ty máš úplně stejný informace jako všichni ostatní, takže bych se nestavěl do pozice toho, kterej to má všecko prokouklý. ale jestli víš nějaký fakta, který nezazněly ať už v článku nebo navazující diskusi, tak sem s nima.
p.w.
31. 1. 2007, 16:31
gh: je to jak u blbejch! co konkretniho ti v tom clanku prijde STRASIDELNY? 1) to, kolik by podle propoctu trech autoru melo zustat v kapsach organizatoru? 2)nebo treba to, ze mohli prispet vice tem deckam, co jim v tom nejak pomahali? to za 2) mi uz, jak jsem psal, trosku nefer prijde. co strasnyho ale ten clanek odkryva dal? nasmeruj mne prosim...
asi blbej richard
31. 1. 2007, 16:29
to ja opravdu jako u blbejch, bylo to receny asi tisickrat. je jen DOBRE, ze i diy scena vydelava a z toho jsem nadseny. ale JAKYM ZPUSOBEM? v tom clanku to je jasne receno. pro me je spis strasidelny, ze spouste lidi to je jedno, hlavne ze jsou kapely a koupaliste. zaviraji oci.
gh.
31. 1. 2007, 16:06
gh: pravo na to vedet co podporujes ti neberu. ja ale stejne tak beru, ze pokud se necemu nekolik mesicu rocne venuji, mam pravo (ale nemusim ho vyzadovat) z toho taky neco mit. a pokud je to dokonce vice, nez vraceni nakladu, nikomu to nezavidim a neupiram. navic ti kluci (ktere ja jinak osobne neznam a ani na fluff nejezdim) pisou, ze cast zisku stejne davaji zase do kapel, ktere zadaji proste vetsi love, coz mi neprijde taky nijak neprirozene... ale neberu ti ani tvuj nazor, ze tohle uz treba neni punk a pokud ti to prijde jen jako "firemni fest", klidne ho vyfuckuj.... jen si jeste myslim jedno. i DIY scena musi obcas vydelavat.... aby se ty prachy treba mohly tocit zase dal pro ni.. a pokud jsou i lidi, co se timhle jeste jsou schopni zabyvat na cely uvazek a zit z toho, nesedam si pred nimi na prdel, ale ani je neodsuzuji...
richard
31. 1. 2007, 15:58
me to neprijde divny ja jsem rad ze se to dostalo na svetlo. sedet pred kazdym na prdeli jen proto ze "neco dela" je dost ubohy. to jako kdyz jsem jen "obycejnej" navstevnik tak nemam pravo zasahovat do diskuze "aktivnich" a mam drzet hubu a jen solit penize? myslel jsem ze punk rock je o tom ze ja i jako navstevnik jsem casti sceny a jako takovej mam pravo vedet, CO podporuju. az doted jsem si myslel, ze koupi listku na fluff podporuju kapely co tam hrajou a dobrej festoval. ted vidim ze podporuju soukromou firmu dvou lidi - jakkoliv je ta firma blizka punku (vozeni kapel po evrope). to neni koser, jestli podle tebe jo, ok.
gh.
31. 1. 2007, 15:38
gh: hele. ja si myslim, ze akci(e) si kazdej muze delat zcela dle sveho a na kazdem z nas je jestli rekne "jedu tam", nebo "tohle neni organizace a ceny dle meho gusta a mrdam na to..." . divne mi ale prijde, ze nekdo jiny si provede sve vypocty a nekde je zverejnuje a napada ty, kdo neco delaji. navic, jak uz nekdo psal v diskuzi na czechcore, ti kluci, co to sepsali jsou v podstate taky ze stejne "branze".... souhlasim jen s tim, ze jestli mi nekdo tvrdi "pojd mi pomoc,ale delej to skoro zadaco, pac z toho nic nemam ani ja" a je tomu jinak, je to nefer....
richard
31. 1. 2007, 15:33
v čem prosim tě?
gh.
31. 1. 2007, 15:02
gh: kecy.... uz tam visi i vyjadreni lidi z fluff festu, kdyby mel nekdo zajem..mne ten clanek prijde furt prinejmensim divny.....
richard
31. 1. 2007, 14:34
Ať už je to album tady!!!
Ten, co pije z vašich vinic
31. 1. 2007, 14:20
budhistická hymna voe
vycpu kořeny
31. 1. 2007, 14:19
vole esgmeq sou nejvíc
pokadim tvý stromy
31. 1. 2007, 14:14
a to je prave vono magtabe
katapult voe forever
31. 1. 2007, 13:49
...vůbec ne...nenávidím tě je naprosta bomba...
bigbíťák
31. 1. 2007, 13:43
nenavidím tě! mě tak zklamalo, že jsem zatim nedostal odvahu pustit si druhou ochutnávku. ty vole takovej bigbit
magtab
31. 1. 2007, 13:35
pw> dik.
gh.
31. 1. 2007, 12:49