glutamánu!
ech
1. 2. 2007, 14:12
no tak neberu to tragicky, jídlo bylo dobrý... Voe vege jsem měl jako jo? Jen trochu toho amalgámu. Guantanámu. Já jsem taky náš!!
pnt
1. 2. 2007, 14:12
klid pnt, vot toho sou tam jini.....
šampón
1. 2. 2007, 13:40
tak jsem se totálně znemožnil na diskuzi na czkoru k fluffu. Jdu rači na objed
pnt yntelygent@vš
1. 2. 2007, 12:43
tady je zas vtipno.
Oldo i Ivan kto ich ešte pamätá?
1. 2. 2007, 12:37
Billy najal stage designera Kiss. Hlavně musíme vybrat nějakou cool mladou předkapelu. Napadli mě Mars Volta, ale prej jsou tam u nich ve státech momentálně víc provařený než Smashing Pumpkins.
Edge
1. 2. 2007, 12:04
Zdar Edge: jo táááák je to... No, proti gustu žádný dišputát. A když už budeš v těch Pumpkách, udělejte z toho trochu tyjátr, oni ty koncerty mají takové nudné, jenom oblečky a kytary, třeba občas nějakou monstr konstrukci a tak, zkus ho přemluvit, jinak je to nuda...
Courtney: no nevím... Velkej Billy tě k tomu asi nepustí, max. ti zase napíše pár odrhovaček ať má od tebe pokoj...
Ede, s tím Mansonem to není vůbec špatný nápad...
ChrisCornell
1. 2. 2007, 11:38
At a U2 concert in Ireland, Bono asks the audience for some quiet.
Then he starts to slowly clap his hands. Holding the audience in total silence, he says into the microphone...
"I want you to think about something. Every time I clap my hands, a child in Africa dies."
A voice from the front of the audience yells out ...
"Then fookin stop clapping, ya asehole !"
straba
1. 2. 2007, 11:36
Bono se teď hodlá věnovat spíš svejm politickejm plánům - podávat si ruce s co nejvíc politickejma vůdcema. Teď je na řadě Korea...
Edge
1. 2. 2007, 11:33
V kuloárech se taky šíří, že Marilyn Manson bude na koncertech pro Smashing Pumpkins dělat gogo tanečnici...
ED VEDDER
1. 2. 2007, 11:32
a co na to Bono?
?
1. 2. 2007, 11:31
a zpivat v SP budu JA
COurtney Love
1. 2. 2007, 11:30
Krist: No už je to nějákej pátek, 2 roky??? Já na pívo nechodím moc často :-) Jo, a viděl jsem tvoje poslední fotky a málem jsem upad... to už bys možná udělal lépe, kdybys to vyřešil jako Billy. Ale hele - to že dává SM dokupy jsem věděl, ale že tam nebude Iha, to je hnuzz... tos vycucal kde? Já bych tam klidně bral z5 i Melissu Auf když to Wretzky nechce, no ale ten typ od Bowieho asi taky néjni žádný ořezávátko, tak uvidíme. A kdyby tam brnkal Edge, tak to už by byl super-band, no potěš...
ChrisCornell
1. 2. 2007, 11:29
Cornell: Jak je to dlouho, cos kolem jejich zkušebny prošel? Teď už tam zkouší někdo jinej. Holky to zabalili, páč se nedohodli jestli ke Geffenu nebo RCA. Corgan to odmít, že prej dává dohromady Smashingy s basákem Davida Bowieho a kytaristou z U2. Navíc si prej myslí, že by se nehodil svym účesem, moje kouty to už je taky bída, teda.
Krist
1. 2. 2007, 11:23
Hele.. EDa, každej na svým písečku, kapišto.. ? Muchos dollares, comprende? Sleater Kinney si asi budu muset sehnat, chodím kolem jejich zkušebny na pívo, ale ještě nikdy jsem se tam nestavil si to poslechnout. No nic, asi jim řeknu ať mi to vypálí, až je potkám...
ChrisCornell
1. 2. 2007, 11:19