Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
r: chachá!!!!! to je ale boží vole! smrt pokrytectví a přetvářce - měly pěkný kozy a ta jedna přímo exkluzivní? měly. no tak vidíš. A navíc ti řeknu, že se teˇdotčená možná tváří a tvářila pohoršeně, ale podle mě by tě chtěla o.p.í.ch.a.t.
p 2. 2. 2007, 15:35
pnt: nejmilejsi zazitek, co sem se dozvedel, ze jsem tam stal s 3 damama (ta jedna je od kamosky kolegyne, a pak si ji v pondeli zavolal a zdesene se ji ptala, jestli "ten kudrnaty, s bradkou a brunatne rudy je ten jeji pritel" "ne, muj byl ten s cirem" odpovedela kamoska s ulevou) tak sem tem dama sdelil prej: damy, mate vsechny nadehrne kozy, ale vy (byla to ta znama) je mate primo exkluzivni! kuva pinto, kdyby slo jenom o to, tak bych si piskal... achjo
r 2. 2. 2007, 15:01
r: jo!
pnt 2. 2. 2007, 14:32
hehe - teď se trochu stydíš ale za půl roku už to bude kult
pnt 2. 2. 2007, 14:32
pnt: jestli nekdy dodelate placku, zapijem to v bedrunce, ne? :-)
r 2. 2. 2007, 14:31
FST: to sem delal ostudu na tom plese, este ted posloucham kydy.... achjo
r 2. 2. 2007, 14:31
rich: jasně (minimálně aspoň pivko). Voe ale do Ostravy... to nevím kdy bude. Snad jestli někdy doděláme placku, tak by se udělal koncik?
pnt 2. 2. 2007, 14:24
v radiu prave hlasili, ze ten policajt, co vyblejsk Svobodu a pak to chtel zpenezit, byl z Kostelce nad Č. lesy...

rich - zmlkni - kdyz sem poprve v zivote v Kopru, tak si trajdas buhvi kde, hehe...
FST 2. 2. 2007, 14:02
Esgmeq: doprdele to je zase zvuk!!! Cejtím jak se mi zabodávají drny na poli do chodidel jak se tam procházím se svojí holkou s flaškou vína a sme uplně nahý a nakopnutý sugestivnim tornádem jménem Esgmeq.......jak lezu po skále a reju tam koltem mantry od Zane Greye......nebo vidim učitelku vyhrnující si halenku ve třídě prvňáčků...
majtoxikace 2. 2. 2007, 13:55
anal zmije?
ca(r)nal diafragma 2. 2. 2007, 13:48
Ale Krajčo, dyť právě proto si každý večer představuji, jak do mě zasouváš svůj bimbas ve tvaru tuřínu!
Paní Zmijová 2. 2. 2007, 13:05
Můj problém je v tom, že moje písně prostě budou vždy ponuré... Jako je ponurý sever moravy a Ostrava... Ty texty, v tom je obrovská síla, vložil jsem do nich tolik ze sebe samého, cítím, že moje duše je s tímto krajem spjata, proto ta zdánlivá ponurost. Ve skutečnosti jsou to vše písně o lásce...
RichardKrajco 2. 2. 2007, 12:53
a jeste si dovolim.... sever moravy sic drsny jest, lec krasnymi damami, co hudbu rady oplyva! dead swam and poletucha: na dukaz techto slov vam pokud ta moznost bude, rad zitra ruku polibim...
rich 2. 2. 2007, 12:49
pnt: takze na pelican, nebo red sparowes dame panaka? moc rad bych ason na jedno dorazil!!!
rich 2. 2. 2007, 12:45
Krichův k: v ove uz dost dlouho nic nelbylo, ne? nebo o tom nevim.....
richard 2. 2. 2007, 12:44