Podle mě v posledních inkvizicích chybí obligátní: Serou Boha to fest!
To je přeci základ dobré inkvizice
12. 2. 2007, 01:29
teda Adame, to jste se pěkne vybarvili, k mé radosti, nutno dodat. A mně už dávno zaschly slzy na lících (obou), slzy zármutku, že se k nám ti staří rokenroloví opičáčci, nejlepší opice z celého Londýna, nikdy nedostanou ... opravdu jste mě potěšili!
j0n
12. 2. 2007, 00:51
to inkvizice: O The Bravery sem dřív slyšel, ale nezaujaly mě, tak sem byl na pátek večer zvědavej, co předvedou a plně s tebou souhlasim. Po dvou písničkách sem to vypnul. Neskutečná nuda.
HonzaS
11. 2. 2007, 23:42
richard - á, pán je znalec. to potěší. (ta reakce byla na zhudebněnou verzi)
mmm - řek bych spíš, že JARO je smrtelný...
vl.r.k. - úžasný!
jinak ještě jednou - tentokrát veřejné - poděkování OTK za včerejší set. jak jsem si znovu ověřil, nový věci jsou neskutečný... už se těšim na tu další desku...
FST
11. 2. 2007, 23:29
to mmm: To je fakt, ale co z toho se dá vypustit? NIC, hehehe...
to Franta: Na začátku března.
to vl.r.k: Díky za tohle!!!
Aran uv@silver-rocket.org
11. 2. 2007, 20:13
dead swan: Ty krávo blbá!!
Rosiskoje
11. 2. 2007, 18:46
duben je smrtelnej!!!
mmm
11. 2. 2007, 18:40
Ty vole: "megoochujennoja grupa" nebo "Basist – zverjuga s bješenym vzgljadom…" Chá tak to jsem nežral!!! Úplně se mi azbuka vrátila z hodně hlubokýho podvědomí... Mazec!
Bugrr bugrr@centrum.cz
11. 2. 2007, 18:01
ty part chimp znej skvele
frody
11. 2. 2007, 18:00
jo jo na tom foru byly ty reakce o wollongong fakt dobre, fajne sem si pocetla aspon sem si zase zopakovala azbuku, ta se snad neda zapomenout kdyz uz se ji jednou clovek nauci
dead swan
11. 2. 2007, 17:57
Ahoj, kdy prosím, vyjde nová deska Esgmeq? Stáhl jsem si oba songy a už se nemůžu dočkat!
Franta fskupa@quick.cz
11. 2. 2007, 17:53
a slamnik: to preci rek svaty vincent milosi kopeckemu....
richard
11. 2. 2007, 16:54
Ještě k těm fotkám Wollongong ze srpnovýho Kyjeva (
http://www.otryv-pertsa.o…) . Krom hrozících smajlíků tam hrozí taky docela zábava, aspoň teda pro ty co se nebojí azbuky: O tom koncertu se tam v tom fóru mluví na víc stranách a jsou tam některý vážně výborný reakce na W. Páč už jsem zjistil, že azbuka sem vkládat normálně moc nejde a těm mladším by stejně asi moc neřekla, tak jsem si dovolil pár krásnejch vytrženejch vět přežbleptat do latinky – překlad většinou ani není potřeba a i kdyby byl – půl kouzla by se tak ztratilo a kyjevskej mix ruštiny s ukrajinštinou nás soudružka učitelka stejně neučila…Jo a přísahám, že jsem si ani slovo nevymyslel!!!
- V dvuch slovach: Eto bylo kruto!!! Čechi!!!!…
- Rebjata vtrojem sozdajut takuju stěnu zvuka i nastolko umjelo, čto eto prosto něperadať slovami. Oni igrajut očeň krasivuju i do pizděcov prostuju muzyku…
- Při minime instrumentov – more zvuka…
- Takoj megoochujennoj grupy davno něslyšal!!! Grupa večera!!!!…
- Čechi mně očeň ponravilis. Molodci, odnim slovom…
- Realnyje chedlajnery večera!…
- Ješe vidno, čto oni prosto polnosťju vkladyvajut sebja v to, čto dělajut…eto prijatno…
- Slovami peredať tot drajv, nadryv, nastrojenije i podaču prosto něvazmožno – eto nado bylo prosto viděť i slyšať…
- Nastrojašij pravilnyj rokenroll…
- Basist – zverjuga s bješenym vzgljadom…
a z druhý strany:
- Čechi. Vsje pojut im diferamby. Nu značit eto kruto. A kak po mně tak govněco…
- Niznaju, čto v nich takogo mnogije našli. Bezuslovna tuposť i primitivizm tut sozdajut kakoj – ta svoeobraznyj drajv!…
- Basila u nich smešnoj, pered vystupljenijem vjebal ostatok čekušky i vpered v boj….i lazil v govně posle vystuplenija…(to je samozřejmě blbost)
- Ich dramer igral krivo….(a tohle taky)
- Wollongong…eto prosto jebať kolotiť…
vl.r.k
11. 2. 2007, 15:52
UHNI, KUNDO!
a slamník bouřil
11. 2. 2007, 15:33
to Karel Svoboda: Myslím, že ne, Matrix je docela velkej. Z těch koncertů, který teď děláme, bude předprodej jen na Pelican a Red Sparowes.
Aran uv@silver-rocket.org
11. 2. 2007, 14:29