Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
TA Marie?
TEN 14. 2. 2007, 12:25
Nechápu, proč by Vlasta měl udávat, na co se ptát a na co ne, a jak. Když někdo chce vidět živě svou fakt oblíbenou kapelu, a někde čte, že by snad mohla někde hrát, ale dál se o tom nikde nepíše, tak proč se nezeptat?! KDYŽ NEVÍŠ, TAK SE KUA ZEPTEJ! To Ti máma neříkala?!
marie 14. 2. 2007, 12:22
vl:
* B L B O S T *
Vlasta 14. 2. 2007, 12:05
uz se moooc tesim na novou desku...
http://www.talibkweli.com…
j 14. 2. 2007, 11:59
to libor: jasný, ale jak říkám nebylo to až tak konkrétně namířený na tebe...a noviny hele radši PROSÍM nečti, tam už psali věcí...

snad mi nepřiletí blbost z lidovek....haha...
vl 14. 2. 2007, 11:17
to vl.: děkuji za upozornění. Já četl v novinách, že kapely nominované na žánrové ceny bude v rámci jakéhosi andělského týdnu hrát na koncertech v Ostravě, a tak jsem hledal na internetu dál, ale žádné informace na stránkách APH, kapel, klubu atd. nenašel, tak jsem prostě napsal na tohle forum...a příště se polepším...slušně poprosím
nezdvořilý libor 14. 2. 2007, 10:43
.
Tomske devchyba@centrum.cz 14. 2. 2007, 10:26
to libor:taky jako Aran silně pochybuju!
koncerty aktualizujem(narozdíl od dřívějška)kdykoli je něco aktuálního-naposled předevčírem.Všecky naše koncerty najdeš buď na tom našem myspaceu anebo tady v "koncertech".
Tomske devchyba@freedimension.cz 14. 2. 2007, 10:24
přihodim:
http://cs.wikipedia.org/w…
...
>>Fucking Google It
>>Jak se správně ptát
hello IT 14. 2. 2007, 10:09
to bych se tam juknul tyvole
Tomáš z Orlové 14. 2. 2007, 10:07
mám dotaz, proč je všude pořád tolik lidí, co sice visej furt na netu, ale jsou buď líný, nebo neschopný si informace, hudbu atd. najít sami, i když to neni velkej problém?..poznaj se často podle toho, že ve svejch dotazech a přáních ani neuměj používat slovíčko "prosím"... trochu pohonim místo kašpárka Google ne? Tohle neni vzkaz konkrétně pro "libora z Ostravy", ale všeobecnej, u známých z toho mam občas neurózy...už jsem na tohle téma chtěl párkrát i sesmolit inkvizici...Jo a Libore fakt myslíš, že tam budete mít koncert s 22 nominovanejma na žánrový ceny? V přímym přenosu s Pavlem Angel Deathem? Zatim se píše jen o jedněch nenominovanejch...A jak daleko to do toho klubu máš, aby ses kdyžtak kouknul přímo na místě? Víš, kdy naposledy aktualizovali svý Myspace profily (včetně koncertních dat) Deverovka i Kačkala? Věříš jim? Věř... Sorry, mam blbou náladu, tak to někdo musel odsrat....
vl 14. 2. 2007, 10:05
to libor: Silně pochybuju, když tak zkus napsat přímo těm kapelám.
Aran uv@silver-rocket.org 14. 2. 2007, 09:49
mám dotaz, v souvislosti s těma andělama tady v u nás v Ostravě mají být koncerty kapel nominovaných na žánrové ceny, tzn. že Kačkala a Deverovka budou hrát 10. března v boomerangu?
libor z Ostravy 14. 2. 2007, 08:02
a co jako vole?
softball 14. 2. 2007, 07:43
BASEBALL TOUR OF EUROPE
JUNE:

Fri 8th: Tampere, Finland
Sat 9th: Helsinki, Finland
Sun 10th Turku, Finland
Mon 11th: transit
Tues 12th: St Petersburg, Russia
(overnight train to Moscow)
Thurs 14th: Moscow, Russia