musel jsem to zkusit!!!!Vlastně to bylo jinak.Vona si desku AC přála Silvie k narozkám,ale KDYBY NE,TAK SI JÍ ASI TEDA koupim beztak sám.
tmsk
27. 2. 2007, 21:07
mě se líbili jak Squall, tak AC.Každý jinak a přiznávám-Atlantic Cable jsem si pořídil rovnou bez poslechu kvůli Tysonovi.Ale dostal mě.Možná překvapivě svojí syrovostí.A na Sporto jsem teda už vážně zvědavej.Asi je budem muset udělat v Táboře.Taky na blind-kvůli komu asi,voe....
Tomske tomske@centrum.cz
27. 2. 2007, 20:53
nazdar, mně na tvým mínění fakt zas tolik nezáleží, aby jsem tu rozjel nějakej argumentační battle přes tři stránky - přičemž výsledek bude stejnej jako na začátku. já prostě trvám na tom, že je to skvělá kapela. tebe to nebaví. a neposloucháš je. ok. obojí jsou jen názory. o čem se tu chceš hádat?
mty
27. 2. 2007, 20:06
jasně, kvůli tobě se tu bude držet i noční služba.
Ignác
27. 2. 2007, 18:55
ty jsi nejakej kritik. AC je tretirady podprumerny nic .piste sem ale dal, treba me presvedcite.
nazdar
27. 2. 2007, 18:46
UPŘÍMNĚ DĚKUJU VŠEM, CO DO BORDO DORAZILI. Fakt nás to moc potěšilo. A stavim se bo bok Bugrra, kdykoliv bude bránit na ulici Atlantic Cable. Je to skvělá kapela a stojím za nima maximálně. Sporto mě v neděli bavili a příjemně překvapili. Podklady z compu jim těžko vytýkat, při stylu hudby kterej hrajou. Chvilkama to asi bylo za hranicí, ale celkově se mi to líbilo. A Les Fauves byli dobrý. Jejich verze Cat Power možná lepší než kolikrát sama Chan naživo, hehe... Lou Barlow je pochopitelně aktuální sound v každym tisíciletí.
mty NUMBER ONE!
27. 2. 2007, 16:21
si to zabil,tato...
vezmes nas zase na disko?
27. 2. 2007, 15:26
ale blbost decka...
Bourek uv@silver-rocket.org
27. 2. 2007, 14:42
tak to je tezky, prinyst aktualni sound na koncert kde hrajou hipici a poslouchaj hipici...
lou barlow je vopice
27. 2. 2007, 14:34
Prisla zas pozde..., ale co jsem stihla shlednout, tak:
AC - prijemny koncert, nedelni veget, spoko
Sporto - proste odvaha, neco jineho, byly chvile, kdy jsem mela tendence prchnout a chvile, kdy jsem se zasekavala na detailech. No a trema je taky svine, priste to muze byt uplne jine.
Poletucha
27. 2. 2007, 14:28
nazdar: Buď si tydle kydy odpusť nebo se netrefuj pro změnu do vkusu druhejch a nedělej z nich kokoty, jakože poslouchaj AC jen proto, že je cizinec nebo, že hrál ve Squall. Je mi jasný, že začneš dělat, že nerozumíme srandě... Nejdřív se podepisuj a pak pruď.
pe.klo
27. 2. 2007, 13:55
no to jsem to dostal. odpust mi muj vkus.
nazdar
27. 2. 2007, 13:41
nazdar : BLBOST z lidu.
fst
27. 2. 2007, 13:10
svatá pravda, třeba u nás na JIPce je těch ex docela dost
dochtor
27. 2. 2007, 13:05
A vůbec, kravina. Skoro každej, až na výjímky, je nějakej EX. Atlantic Cable je třeba taky ex-Travolta, jestli se nemejlim.
pe.klo
27. 2. 2007, 13:00