to školi: Ty vole BRŇÁK bude NÁM vykládat něco o pivu!!!
Aran uv@silver-rocket.org
7. 3. 2007, 13:06
školi: Tak to je dobrá jarní zpráva, doufám, že tam budu mít brzo cestu okolo. No a pak taky doufám, že pan Jelínek na mě nebude mít moc času, hehe
Filda
7. 3. 2007, 13:04
to Filda: Černá hora se vaří pořád tak bacha. A nej pipo je KVASAR od pana Jelínka ze Sentic. malej domácí pivovar, medový nefiltrovaný pipo ve voltážích od 12 do 15, prodává se jen v okolí Sentic (kousek od Tišnova), přímo u Jelínka v baráku (normálně zazvoníš a on ti ho donese ze sklepa) nebo ve speciálkách s medem. A ještě na webu v různejch zdravejch výživách. Doporučená zdravotní dávka: 2-3 piva/den. Jestli má někdo zájem tak dodám. Fakt luxus.
Mimochodem právě ČH od něj koupila (a sprasila) recepturu na Kvasar (jen 14%)
školi co to má v lednici
7. 3. 2007, 12:58
ostravar 12 je pro mě země neoraná, takže nemůžu soudit. Ale pravda dvanácky jsou obecně spíš k jídlu než k pití
Filda
7. 3. 2007, 12:01
u nas maji kozla 10, moc ho nepiji, kdyz je studnej tak ale jde.... a vsim sem si, ze docela rychle kozi.... ale to je asi problem vetsiny 10tek oproti 12tkam...
richard
7. 3. 2007, 11:47
ted se i hodne zlepsil ostravar 12, ale musi byt dobre nacepovany....
richard
7. 3. 2007, 11:45
kozel moc trká a i přes to, že ho spousta lidí chválí tak jsem snad ještě nezažil hospodu kde by měli kozla dobrýho
Filda
7. 3. 2007, 11:45
jste mimo hoši, vládne kozel ...
jakub.uck
7. 3. 2007, 11:35
cheche .. radek a gábina
richard
7. 3. 2007, 11:34
Vypij Nektar, poser hektar!
Jistě Budvar dovede bejt dobrej, Krušovice spíš nic moc. Zubr je peklo. A Gambrinus, no všichni přece máme rádi gábinu. Už ani nevim jestli je to tim, že to piju tolik let, ale prostě mi to chutná. Navíc je to přece taková malá plzeň, že.
Filda
7. 3. 2007, 11:26
nejhustejsi piva sou NEKTAR a KERN, aspon nejaka jistota...
oktan
7. 3. 2007, 11:19
ono se v nejhorsim da i ten gambrinus (kdyz je studenej a neni jineho vyjiti...) ale mne zas (i spouste kamosu) prijde zbytecne moc sladkej proste.... tak jako tobe radek treba horkej zas.....
richard
7. 3. 2007, 11:12
bernarda taky rad.... krusovice, budvar, zubr se da, dobre vychlazeny branik.... s tim radegastem mas trosku pravdu, protoze i treba hodne karvinaku, co jsou ted uz nekolik let v praze a zvykli spise na ty desitky tam, tak kdyz prijedou, tak je radek nekdy docela semele.... je to otazka zvyku......
richard
7. 3. 2007, 11:10
Mě vždycky chutnala Černá hora, ale ta už se pár let nevaří. A docela mi zachutnal Bernard 11'. Radegast mi přijde takovej hrubej.
Filda
7. 3. 2007, 11:00
filda: to my ale taky.. podme se konecne bavit o PIVECH.... Radegast....
richard
7. 3. 2007, 10:57