jetě k tomu Starobahnu, jedna lidovka ze štatlu (kdo to správně přeloží má u mně PETku kvysara 15)
Na oltecu v pivecu škopek vařijó,
vasrovicó z šrajbecu nám ho ředijó.
školi
7. 3. 2007, 15:29
pnt: hm, ja si pamatuji treba takovou nalevnu U Kafku se to myslim menovalo, certi vymalovani na zdi, nekde kousek od vaclavaku, ale to uz je let a dneska uz bych tam netrefil.. a tam sem treba prvne v centru v praze pil radegast..
richard
7. 3. 2007, 15:28
pnt: na koclika si pamatuju jako na jediný pivo který se dalo před rokem 89 pít v žilině... a to jsme tam jezdili v zimně skoro každý druhý víkend. takže jsem ho prolil taky dost... dá se říct takový moje stratovní (společně s plzní, bahnem a čhčkem)
školi
7. 3. 2007, 15:27
rich: dneska už je skoro všade s Gábinou i Prazdroj. Špeciály jsou ale málokde. Docela se snaží Staráč, ale nemá moc šanci prorazit. Ale dorazilo mě, když jsem si v Barceloně v takovým buzna baru dal z pípy Litovel!
pnt
7. 3. 2007, 15:26
školi: jo tak Starobrno, než se z něj stalo europivo, se nedalo pít vůbec - možná jak říkáš, až na ten špeciál, ale ten jsem neměl. Krušovice změnily napřed majitele, pak i technologie. Počátek mojí kariéry byl tak střídavě Bráník 10, 11, Kozel 10 (to byla snad nejlepší desina v tý době), plus kde mi co nalili a pak už slavný období na Pankráci u dálnice, Kruš 12... oho!
pnt
7. 3. 2007, 15:24
pnt: ale pijete, ale vetsinou ty 10tky vsude, jak mor to tam mate roztahany... a plnotucne 12tky tam mate malo, ne?
richard
7. 3. 2007, 15:23
rich: jo, my tady moc to pivo nepijem, to je fakt
pnt
7. 3. 2007, 15:21
to pnt: Krušle sedaly ještě tak do 93 (to jsme je ještě dokonce točili na traubce) pak to šlo do hoven... jinak ešivá seš takovej pamnětník tak velká paráda byl VELETRŽNÍ SPECIÁL ze Starobahna (který se jinak nedalo pít). A porter se blahé pamněti točil v Brně u Korzára... dost strašný cesty domů...
školi
7. 3. 2007, 15:20
co se týká pet lahví... vzpomínám si na cestu dodávkou do severní Itálie, cca 10 hodin cesty, všichni si nakoupili podle libosti, six packy, plechy, sólo lachouty... jen jeden kámoš si koupil sice taky six pack, ale 1,5 l plast... voe za brennerem už načínal jednu z lahví vína, který si vzal do foroty...
pnt
7. 3. 2007, 15:20
filda: pro to se vam zda, ze jsou 12tky spise k jjidlu :-)
richard
7. 3. 2007, 15:18
aran: hele, vy z prahy taky nejste zadni velci pivari vetsinou. vzdyt tam lijete vsude prave jen ty 10tky.......
richard
7. 3. 2007, 15:18
dead swam, die in sludge: ja vim, ze pro nekoho muze byt horkej, ale dobre nacepovanej, jak hazi jiskry nekde venku do slunicka, studenej...perte to do mne! ale musi se opatrne, je 12tka....hm...
richard
7. 3. 2007, 15:17
jasne Šariš ten jsem myslela
dead swan
7. 3. 2007, 15:10
to Dead Swan: Ideální tip pro Tebe - Baron v trenkách! Snědej, silnej ... Ale, pozor, rychle přepere!
Jen radim (jako Šrám)
7. 3. 2007, 15:07
východočech: Opat... pardon, ale jeho specifická vůně i chuť mě spolehlivě vždycky kopne do zvratidla - i když jsem jich "pár" vypil na akcích kolem Broumova. Kde jsou Svijany, kde zrovna ten Porter? a znalci rodinnejch pivovarů by to tady vůbec rozebrali
pnt
7. 3. 2007, 15:04