Bude letos tradiční bigbeatová přehlídka v Táboře? (FDF)
pe.klo
8. 3. 2007, 14:14
shoot shoot shoot shoot POW!
tak pravil nikáč (nikoliv kejváč)
8. 3. 2007, 14:00
Gabrielu, když má ten svátek.
MámeDostŽivota
8. 3. 2007, 12:25
tak dneska ale všichni Gábinu!!!
MDZ
8. 3. 2007, 10:20
ja jeste k tomu pivku. v karvine je restaurace na beckach (to neni ofi nazev, ale kazdy ji tak rika) kousek od namesti. cca od roku 78 do 2005 tam delal cisnik, kterymu nikdo nerek nez bambuch. paradni typ! par jeho vyroku:
"Dal bych si do finale jeste male"
"tobe uz ty dve deci nepomuzou a ja se s tim jebat nebudu"
....jindy sedime, pres tyden, celkem poklid, vpluje takova ta zlata mladez, cca 20 let. sedne kousek od bas, bamuch sbira krygly a prichazi k jejich stolu.... neco si objednavaji, my nevime co, ale vzapeti jo... bambuch se od jejich stolu, ruce plne kryglu, doslova rozbehne smerem k nam, v obliceji pobaveny vyraz, jako by mu rekli vtip roku a na celou hospodu rve: "pryyyyy, jake tady mame druhy kaaavy!" mladez se zveda a zhnusene odchazi za bujareho smichu celeho osazennstva...
jinak tam cepujou radegast 12 a odjakziva je tam jedno z nejepsich piv ve meste..
a jak psal fst o tom vyroku, jak chteli 10tku a oni tam maji jen pivo, tak to bambuch pouzival taky....
mimochodem
richard
8. 3. 2007, 08:38
Čtvrtek 15:00, Rádio Akropolis - MAGAZÍN HUDBY
Pozor, v jubilejním 57. vydání Magazínu vám bude P. Klement pouštět hudbu z "blaxploitation" filmů ze 70. let. Jestli se vám líběj filmy s černochama s aframa ve zvonáčích co běhaj a střílej po sobě koltama a jezděj ve velkejch bourácích, nalaďte si ve tři odpoledne Rádio Akropolis.
http://www.radioakropolis…
Tom uv@silver-rocket.org
8. 3. 2007, 00:48
Poeťtá do Plzňá !
http://www.thepub.cz/reko…
břečké
7. 3. 2007, 21:44
fst: tohle jsem zažil mnohokrát a máš recht
Die in sludge
7. 3. 2007, 21:41
V Opavě je jedna zvláštní hospa, je kousek od kostela, čepuje tam jeptiška, všude visí obrázky svatých a na požádání ti tam zahrajou System of a Down. :-) Tuhle úchylnost by nevymyslel snad ani slovutný David Lynch.
Die in sludge
7. 3. 2007, 21:38
já bych si dal malé a budu hned platit: Tady máš pivo pičo a nemel, buď rád, že vůbec pičo ještě něco dostaneš, po těch blbých objednávkách.
Deadswan: Již brzy tam dojedu, ale pak hned mířím na samotu v jeseníkách, do tam je klid jak v cikánském job centru, pičo.
Die in sludge
7. 3. 2007, 17:06
jo to mi tady mame taky fajnou hospodu v Mistku, ze DIS pamatujes?Tam jak prijdete a sednete si hned pivko jste v pulce uz tam stoji dalsi a jestli chcete nealko nemate sanci, se dockate askorat znhuseneho pohledu vycepniho a ze platite musite hlasit hodne dopredu jinak furt nosi......a DIS ty se couras kde? kdy prijedes do ostravenky? jo rozhovor uz mam sesmudlany tak ho behem 20minut poslu
dead swan
7. 3. 2007, 16:57
pul dne mi nejde net a tady zrovna takova zavazna a podnetna debata!
Ovsem musim rict, ze kdyz si tu lidi pamatujou Kafkovy a predevsim Drevak, tak si zas nepripadam tak starej. Vedle Drevaku jsou i stanky v parku u Hlavniho nadrazi v deset vecer tezkej luxus...
Co se tyce slovenskych piv, tam me slusne vycistilo jedno, ktery si sice nepamatuju, jak se jmenovalo, ale byla to desetapulka!!!
Predrevolucni Kozel samozrejme nemel konkurenci - a to rikam jako nepivar.
a jeste k DIS - Pripomnel jsi mi jednu historku, kdy jsme sli do hospody nekde v Holesovicich a po cisnikove zahrmeni co si dame, pipla jedna kamaradka, ze desitku. Nacez se dockala odpovedi: "U nas cepujeme PIVO. Desitku nevedeme."
fst
7. 3. 2007, 16:51
muzika je fajn, a ještě když si k ní dáš pivko.......
Die in sludge
7. 3. 2007, 16:40
tak, prcání sme měli, chlast taky, hmm... co teda příště? hlavně ne muziku vole, tomu fakt nerozumim
Filda
7. 3. 2007, 16:30
dneska mne to fakt bavilo... těším se na další hezký téma. pa
školi
7. 3. 2007, 16:19