jo a richarde ty se asi nechystas do Olomoce, ze? kdyz jedes v patek na wollony do tesina, ale kdyby si to nahodou prehodnotil tak dej vedet
dead swan
22. 3. 2007, 11:30
jinak na tremolo odkaz jeste tady
http://www.tremolo.unas.c… jo a co treba pozvat kapelu Plum z Polska pry jsou super jeste me napadaji Garlands myslim, ze jsou z Frydlantu nad Ostravici
www.garlands.wz.cz/garlan…dale jeste Long Silent Day neboli LSD ti nejsou spatni a taky vyborna kapela Le christ hybercubistic nekteri je mozna znate pod ex vincent vega
http://www.myspace.com/vi… a ti jsou z ceskeho tesina dyt my tady mame z ceho vybirat....mno vlastne tremolo a le christ hybercubistic hraji den predtim v Ostrave v klubu Lennon, tak snad by byli schopni hrat i v nedeli kdyby jste je nahodou pozvali:-)
dead swan
22. 3. 2007, 11:25
pablb, picus: typicka ukkazka anonymnich hrdinu webovych serveru. ty nicky jste si ale zvolili spravne a sednou na vas jak destka prdel na nocnik.
mty: nic si z toho nedelej. dotaz na poradatele konziku typu: nechces nekdy pozvat i nas? je neco zcela normalniho.....
richard
22. 3. 2007, 11:24
navrhuju hromadně si pustit U.S.S.A. od Řitosjížděčů. hned bude líp.
eraserhead
22. 3. 2007, 11:19
třeba až se ospalej vyspí, uvidí to jinak.
magor s kulometem
22. 3. 2007, 11:17
fst: he? To bude nějaké nedorozumění; z čeho Ti přijde, že něco takovýho navrhuju? Já se jen ptám po opoře předešlých tvrzení, rozhodně nikoho nechci střílet kvůli tomu, že říká něco, s čím v tento okamžik nesouhlasím, nebo čemu nerozumím.
John
22. 3. 2007, 11:11
stop, stop - chtěl jsem se akorát zeptat na koncert. a nečekal jsem, že to rozpoutá takovou nenávist (přísahám). ukončeme to. stížnosti můžete posílat normálně na můj mail. za ty podepsaný budu obzvlášť rád. jen žádnýho magora s kulometem, prosím.
Z Polska doporučuju Nowou Aleksandrii od Siekiery. Asi dvacet let starý, ale zatraceně dobrý!
mty
22. 3. 2007, 10:33
Moc testosteronu, pánové?
Asi začalo jaro
22. 3. 2007, 10:32
u blbejch:nemyslim že máš pravdu.
pičus:určitě nemáš pravdu
třeba se mejlim
22. 3. 2007, 10:24
john: takže magora s kulometem ano, ale spíš na všechny pičuse co jen pruděj? To mi připomíná mý oblíbený heslo týdne proti nenávisti z jedné knížky: "Ať všichni nenávistníci pochcípaj!"
ospalej fst
22. 3. 2007, 10:05
Nemyslím si, že by aktivní shánění hraní bylo z principu něco špatnýho. Proč si to myslíte? Nebo jenom využíváte anonymity k žlučovitým žvástům?
John
22. 3. 2007, 09:48
proboha, tak bugmen tady nejsou tejden, ne? maj web, myspace....
tele
22. 3. 2007, 09:43
u blbejch: bezkontaktně, že jo...?
telerpat
22. 3. 2007, 09:40
kdyby o vas mel nekdo zajem, asi vam rekne.
u blbejch
22. 3. 2007, 09:30
p....: čau, já se zeptal jen na mail a jestli by bylo možný si v olomouci někdy zahrát. jestli i na tohle potřebuješ kinedryl, měl bys se svým žaludkem něco udělat.
mty, vtěrka
22. 3. 2007, 08:45