Le autre rišár - liberte (klub kde to bude) je naproti shellce u autobuskáku.je skoro nemlžné to nenajít
francouzský sexy průvodce
22. 3. 2007, 19:28
hehe, pekny. nahodou sem clovek zavita hned se tu sklonuje jeho rodna dira ;-) pozvi do zabrehu esgmeq!
dron
22. 3. 2007, 19:21
No hezky to tu lita, otevrene ucetnictvi na vsech stranach,
2 peklo: kdyz se podivas do koncertu, tak na vrahu bych s financemi moc nepocital,
vi nekdo aspon kde to je v tom tesine, vubec nevim kde je nejaky klub, tam znam jen hranicni prechod do polska na trziste, takze vzkaz pro vsechny, hlavne tam nekdo prijdte, jinak na tom prodelaj uplne vsichni, vcetne vas, zejo
jiny richard
22. 3. 2007, 19:19
jasne vole, kdo tady stoji o nejaky predrazeny prazsky nafrfnence, co chtej akorat rejzovat na cestacich
dete do pici
22. 3. 2007, 19:07
ja promdral i trencle v tom zabrehu. vydelal sem 500 a tu jsem dal Vas Szuszanne a John ball napul. To nemeli ani na benal. I tak to byla bozi akce. Od te doby se mi dari dat kapelam to, na cem se domluvime.
ales
22. 3. 2007, 18:47
považuju to za normální věc, když doplácí pořadatel.
pe.klo
22. 3. 2007, 18:43
ohad: tak bych rek, ze hrajou tri akce na morave, takze, ujedou vic kilaku, ale celkove jim to vyjde levnejc. Me to je ale jedno, jde mi o to, kolik si kapela rekne, zalezi na domluve, jak se domluvim s kapelou to jim dam. Snazim se tohle dodrzet a docela mi to vychazi. Vim co si muzu dovolit. Vim kolik mi chodi lidi na koncerty. A taky vim, ze nikdy nebudu delat akci v Zabrehu ve zdi, i kdyz je to supr misto.
ales
22. 3. 2007, 18:43
Když jedeš autobusem s dětma deště, stáhneš cesťák napůl. Konzumačka to sice kompenzuje, ale to je jiná kapitola.
empi ryje
22. 3. 2007, 18:40
ohad: nebo pořadatelé. Nevim, proč se tu pořád někdo ohání tim, že kapely musej platit ze svýho. Co pořádáme koncerty tak jsme neprodělali všehovšudy 3x. Vždycky to cvakáme ze svýho.
Další věc je, že když se podíváš do koncertů. Tak OTK a Wollongong hrajou tři dny po sobě na severní moravě. To se asi nebudou po každym koncertě vracet zpátky do Prahy.
pe.klo
22. 3. 2007, 18:39
no nevim, kdo je radim šrám, ale je mi sympatickej tenhle pohled na věc. Jsem taky amatérskej promotér, ale snažim se tyhle věci dělat férově, t.j neztrátově nejen pro mě. Když už tu lítaj různý audity, cesťák praha - olomouc 300 km cca x 2, dvě kapely x 2, totalní minimum 3 kč/km (čistej benzín) = 3600,- cokoli pod tuhle částku platí kapely ze svýho, aby si zadarmo zahrály na moravě...
ohad
22. 3. 2007, 18:32
Vážení přátelé!
Stojíme před kardinální otázkou: kdo nebo co je Radim Šrám....
agent
22. 3. 2007, 18:16
alesh: zadej si tu akci do koncertů na czechcore, ať o tom ví i ti, co o tom ještě neví
h.
22. 3. 2007, 18:09
Třeba Radim na koncerty ani nechodí, bo by mu puklo srdce při pohledu na všechen ten zmar a prodělek.
pe.klo
22. 3. 2007, 18:09
no, treba nekdy budu jako oni....
nakonec je to vyreseny a pocitam, ze docela luxusne. Prijede s nejvetsi pravdepodobnosti Tremolo.
ales
22. 3. 2007, 17:41
aleši to nerozumí nikdo.radim šrám neni jen jedna osoba.to musí bejt celej tým prudičů který samozřejmě dělaj koncerty dokonale po marketingový stránce,kapely královsky vyplácí ze svýho a běda těm,kdo to tak nedělaj!!
Samozřejmě kapela nesmí bydlet od místa koncertu víc než 15km,aby se jim to vyplatilo,ale zase takhle žádnou kapelu nevyjebou.
jdu pryč na tohle nemám
22. 3. 2007, 17:32