tukan - toho 6. by v liberte měli být wollongong, otk, ema camelia a le christ hypercubistic..
těšínská hlava
25. 3. 2007, 13:12
jasně, voe, právě mam jednoho nominovanýho, ty chytráku :-
drsnější
25. 3. 2007, 13:10
vy sílvr-rakeťáci jste povětšinou takový osiny v prdeli, až je to hanba. ty kecy se tu často nedaj číst a to jen díky tomu, že furt dokola musí člověk dešifrovat všechny zprávy, odečíst z nich všechny pedantský výplody všeználkovských egíček a pak se člověk teprve dobere k něčemu užitečnýmu - nebo fakt srandovnímu. vyhlašte si mezi sebou konečného vítěze, kterej dočůral nejdál a mohlo by to být oukej, ne? :-)
drsnej dája
25. 3. 2007, 12:59
Nemůžu zapomenout, jak jsem si dlouhý roky hrával v Libertě já. Nemusels do toho kupovat náhradní díly, žádný povinný ručení, každou chvíli dovnitř civěl nějakej ženskej obličej, moch sem mít i na těch nejrušnějších křižovatkách ruku pod slipama. Liberta byla fajn.
libertýn
25. 3. 2007, 12:55
čau, chtěl jsem vas zeptat kdo všechno bude hrat 6.4 v Liberte...někde je napsany že Wollongong+Ema Camelia+Esgmeq a někde Wollongong+OTK takže vubec nevim...diky
Tukan
25. 3. 2007, 12:38
kurva. co to tady resite? vite jak je na hovno sedet v nedeli v praci po prokalenem vikendu a s ubranou hodinou ke spanku k tomu?
richard
25. 3. 2007, 12:27
Za rok 1998 tvůrci serveru obdrželi Cenu ukrutné srandy pana Wericha Jana, kterou udělují Werichovci – Sdružení pana Jana pro srandu a kulturně společenský život mladých věkem či duchem.
LN
25. 3. 2007, 11:20
kreteni, uplne ste mi zkazili chut sem psat, kdyz vidim ze se chovam jen podle nejakyho vaseho schematu
robur zije
25. 3. 2007, 11:17
Jak kdy, řekl bych, že to tu má střídavou tendenci - takže obě dvě schémata, který jsi uvedl. Situace "normální dotaz - normální odpověď" tu ale nastane jen velice ojediněle...
Ale aspoň je sranda... někdy
objevitel
25. 3. 2007, 10:43
to bylo v pohode, jen mi vzdycky pride legracni, jak sem nekdo napise nejakou blbost a hned na nej vystartuje pet kazatelu, pritom sem si vzdycky myslel, ze to je spis princip czechcore a tady to funguje obracene, t.j. napises nejakou inteligentni vec, prip prosbu a odpovedi je ti 5 blbosti nejvetsich. to tady na tom ocenuju.
sova
25. 3. 2007, 10:34
...a teď bychom se mohli zabývat tím, jakýho druhu povýšenectví se týkal tvůj příspěvek atd atd atd... chjo...
Co jsem napsal, nepovažuju za elitní moudro, věř mi, opravdu ne...
A s tím sarkasmem? Ti nevim... je to fuk... sere pes... (doufám, že tohle nebylo dostatečně moudrý...)
objevitel
24. 3. 2007, 20:18
...ehm, povysenectvi moudrosti je taky hezka vec, co kdyz to byla jenom takova bezna internetova sarkasticka provokace?
sova
24. 3. 2007, 19:26
-ht- a ten druhej: Z toho jsem už vyrost... z povýšenectví, způsobenýho tím, že považuju hudbu, kterou mám rád, za něco na vyšší úrovni, něco vkusnějšího... Taky vám to ze srdce přeju, hoši!
objevitel
24. 3. 2007, 17:35
bych řek
taky
24. 3. 2007, 13:25
ja si myslim ze jo. poslouchani pain of salvation samo vo sobe svedci o dusevni poruse.
-ht-
24. 3. 2007, 13:10