Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
z jejich myspace. najdi si blog baby jesus. píše se tam:
"just like little baby jesus..

the yellow press might rise from the dead. there are talks of recording some new material first thing next year, and subsequently making a mad dash across europe to damage peoples hearing. let's see how it all shapes up. just like a case of the herpes, we can't be killed!

stay tuned,
steven"
pe.klo 31. 3. 2007, 10:52
to peklo -fakt? odkud o tom víš?
jen to ne 31. 3. 2007, 10:38
akorát, že zpěvák bydlí v německu, narozdíl od zbytku kapely.
kuk 31. 3. 2007, 10:26
jen to ne: na druhou stranu Yellow Press už prej zase hrajou
pe.klo 31. 3. 2007, 10:23
ty voe, teď jsem byl na stránkách the 101 a podívejste se sami www.the101.net -jen doufám, že to neni stejný temný předznamenání jako to bylo u webu yellow press ...
jen to ne 31. 3. 2007, 10:15
bollocks, poslouchatelny bylo vsecko pred Moonshowers. uz dlouho je to o nicem
ted vladnou esqmeq, pichoooooo =)
ox 31. 3. 2007, 10:02
abych řekl pravdu, tak na těch pár poslechů, co to bylo na myspace, mě to docela bavilo ... sice uznávám, že už je to fakt popík, o tom žádná, ale mě třeba moc nebavilo Moonshower, protože mi ta deska nějak nedržela pohromadě, nevim, zatimco ta nová věc mi připadá mnohem komplexnější ... zkrátka myslim, že na občasný odreagování je to ideální, takový "guilty pleasures" ...
jakub.uck 31. 3. 2007, 09:12
Jestli tím myslíš, že ti z nich bylo na blití, tak to mě je spíš z tý nový desky. teda. Prostě upřímnost vzala za svý, teď jdem psát popovou současnost. škoda. Třeba Moonshowers byla tak dobrá deska.
Mlok 30. 3. 2007, 23:33
Mlok: Mně by ani nevadilo, že je nějaká deska hitová. Ale možná jsem tě špatně pochopil
Ale sunshine mě vždycky spolehlivě přinutili ke spontánní regurgitaci, to zas jo. Hity nehity
chytrej 30. 3. 2007, 22:38
jj, stravil sem celej vecer u baru nebo u fotbalku. a pak nekde venku na zemi.
Mlok: posli mi na sebe cislo, mailem
ales alesrojko@seznam.cz 30. 3. 2007, 16:53
aleš : jo asi tak. přijdem tam a vstupný stejný, kapely dvě a z toho jedna hrála 25 minut. děs. ještě že to pivo maj nahoře za 16.
Mlok 30. 3. 2007, 16:41
nový sunshine jsou děsný. nejen kavárenský intoši poslouchaj Bloc party jsem zjistil, ale už aj buriánek. pro lidi co je neznaj možná dobrý, další trapná kytarovka do sbírky, pro lidi co je znaj myslím hrůza. kalkul kalkul kalkul, konečně se ukázali. hitová deska.
Mlok 30. 3. 2007, 16:39
vcera sem si skocil na comadre na yacht. dojeli na ne aji kamosi z daleka. A voe co nevidet, comadre v letadle nekde smer staty a zustal jen graf orlock a kurwy s kytkama. vecer byl ale uz rozjetej a neslo couvnout. Vedet to ale predem, nikam bych nesel a rekl bych ze by tam byla polovicni navstevnost.
Organizatori udelali dobre, ze to nedali nikomu vedet driv nez u dveri yachtu. Bo jinak by tam fakt prislo malo lidi. Musel sem se misto toho opit jako prase a trpet celej den v praci.
ales 30. 3. 2007, 16:39
007 super! vrah stale upi pratele....
richard 30. 3. 2007, 16:32
prosíííííím, já už se nemůžu dočkat.........
ať už je čtvrtek 30. 3. 2007, 16:12