Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Ad le Point - zkus krám maximum underground, jilská ulice, praha. Tam jsem viděl ještě nedávno kousek jak na cédu tak na černý
Ad Landa - je to čůro čůro a nic než čůro, k tomu mu dopomáhej čůro, ámen. Víc racionálního na toho pamrda nemá smysl vymejšlet.
pe.klo 8. 4. 2007, 13:11
A Landa se už někdy omluvil za své výroky?
Jinak dík za dobrej ranní skeč, zvlášť závěr je famózní.
Honza 8. 4. 2007, 12:57
kandidát na BLBOST roku
je tady !!! 8. 4. 2007, 12:35
Tak a muj poslední příspěvek na tyhle stránky (pak promáznu historii odkazů a spol. a zapomenu na ně).
je hezké že jste se třeba některým osobám omluvili za svůj neobjektivní názor (a dost o tom pochybuji že se tak stalo) ale v tom případě ať ty články zmizí. Jaký má smysl omluvit se někomu a přitom ho dál tím článkem urážet ?!?! Je krásné vymlouvat se na to že tn článek je starý a že už to tak nikdo nemyslí ale v tom případě proč tam ten článek vůbec je??? Když to tak nemyslíte tak ten článek smažte (tohle je určeno adminům nebo autorům). Pak lze teprv mluvit o tom že to tak nemyslíte.

haugh iglix domluvil

ps:Inteligentnější osoby si všimli že v tomto příspěvku jsem každou větu dvakrát zopakoval. To proto že odhaduji chápavost osob jež s tím mají co dočinění. Ostatní si toho nemusí všímat , není to určeno proti nim.
Iglix 8. 4. 2007, 12:23
Tak mě napadá proč vůbec u někoho řešit velikost jeho ega nebo rozmnožovacícho a močícího ústrojí? Stojí to vůbec za článek? Stojí to vůbec za diskuzi?

Mimo to lidé co dokáží něco takového napsat by si měli najít chlapa a nevytvářet podobně kreativní činnosti jako dělit se světem o své "svobodomyslné zázory" když to tak čtu pisatelé mi připomínají svobodu podle pana Paroubka a jeho "mlátící bandy" na technopárty...kdo není in je od krve (v tomto případě s malým "pérem")...a kdo se umí útokům bránit toho si nebudeme všímat hlavě protože má asi pravdu...
Muhehe 8. 4. 2007, 12:11
Jakub : dnes jsem tu poprvé a naposled. A o hlouposti jsem neřekl ani slovo. Kdyby jsi měl místo vychlastané břečky v hlavě mozek tak by ti došlo že to ode mně byl dokonce částečný kompliment.
Iglix 8. 4. 2007, 12:05
Iglix: ano ta inkvizice je dva roky stará a tudíž neaktuální, od tý doby jsme prozřeli, Danečkovi se osobně omluvili a teď ho milujeme. Jo a péro nemá malý. Má ho nejvetší na světě. Vlastně on sám je největší na světě...
Filda s malým 8. 4. 2007, 12:01
ano, ano, hoši, jsou to tak hloupé stránky, že vám to nedá a sami na ně musíte každý den chodít a psát sem, jak jsou moc hloupé -jen tak dál, kluci!
jakub.uck 8. 4. 2007, 11:41
Pravda: Tak tos byl ty ten úchyl co se snažil protáhnout ventilátorem ke mně do koupelny aby mě mohl očumovat???

Muhehe: Tyhle stránky vytvořili lidi co chtěj nadávat jen tak ze své blbosti a ví že všude jinde kde funguje aspoň minimální kontrola smysluplnosti příspěvků by to smazali během 5 minut. Je lepší že se shromažďujou tady než aby spamovali po internetu. Takhle aspoň neotravujou což je celkem fajn , a navíc většina těch příspěvků je natolik úsměvných že je prostě autoři nemohli myslet vážně a tudíž je beru jako vtip.
Ten příklad inkvizice D. Landy je jen průměrnou ukázkou smyslu tohoto serveru.
Iglix Zase_ho_sem_nedam 8. 4. 2007, 11:32
pravda: já si myslím, že podobné věci rozhlašují hlavě ti co mají sami komplex a nebo ti kterým ještě nebylo ani 12náct. nebo si už Landovo nádobý viděl že se snažíš soudit?

Iglix: Kdyby blbost nadnášela tyhle stránky nejsou na netu, ale v kosmu.
Muhehe 8. 4. 2007, 11:15
aha takže iglix má taky malé péro
pravda 8. 4. 2007, 11:06
Tak by mě zajimalo který koko si to vylejvalo svoje mindráky na D. Landovi???
Krom toho že je naprosto mimo mísu (jedná se o dva roky starý příspěvek který říká že touto dobou se bude Landa cpát do vlády) tak mě nejvíc pobavila aoutorova znalost velikosti jeho genitálií. To on jako s ním vlezl do jedný postele aby to zjistil??? Asi jo protože jinej způsob jak by se to dozvěděl mě nenapadá.
Iglix Nedam,jeste_byste_mne_spamoval 8. 4. 2007, 09:06
to metalor: že sem tak drzej ty vole, ale nechces nam aspon rict jak se ta tvoje kapela jmenuje kdyz uz chces abyste to podporili, suline ...
mastodon 8. 4. 2007, 08:27
msemkomso: Mám takovou neblahou obavu, že už není. U CD sem si toho docela i jistej. Ale někdo od UV bude mít lepší informace.
Honza 8. 4. 2007, 00:33
Čau.Chci se zeptat,proč neni v obchodě k zakoupení Aquila Bert od lpoint?
msemkomso 7. 4. 2007, 20:30