Dík za včerejší večírek. A serte na post... škatulky. Byla to KRÁSA!
R.
6. 4. 2007, 10:42
pelican masakr, tohle jsem necekal. bal jsem ze pro lidi co se prisli "jen kouknout" to bude nuda, ale byl jsem v soku, strasnej nater, lidi nadseny. tohle byl koncert roku, rikejte si co chcete. jo a zeni gevy je skoda ale co se da delat.
gh.
6. 4. 2007, 10:32
drsnej dája - nepleteš se, jen trochu blábolíš. trochu dost. blbost je na to málo, podle mýho.
sicky - no přece tendle! :-) ale jinak půl roku ve výstavbě
http://esgmeq.silver-rock… (a navíc v hnusnym flashi... )
noiselistener, cip atd... - napadá mě u vás, že by uv mělo přemejšlet o razítku "trapnost"
A Ed Wood je pochopitelně bezva film.
A včerejšek mě hrozně překvapil - panu Yozovi stačily pouhý dvě věci gnu, aby opět dost dobře nazvučil jinými nenazvučitelnou akropoli. Pelican mě mě stejně dlouho vůbec nebavili, aby mě pak vcucli a zbytek jsem pak sebou musel škubat jak debil. hovno post-rock! Stone-rockovej skalpel!
fst
6. 4. 2007, 09:14
Skoda tech Zeni Geva, byl jsem docela zvedavej, ale budou hrat alespon ti Tumido?
Kejmy
6. 4. 2007, 09:04
Jako dobré to včera bylo. Že mě Pelican takhle rozsekaj jsem fakt nečekal. Žádnej post-rock, ale solidní post-metal.
p.w.
6. 4. 2007, 09:00
Pelican? Progresivní metloš - ale má to nálepku post-rock, což je dost v pohodě, že jo, takže je jasný, že většina rakeťáků se tam dovalila...
Nerozumim. Jó - v Praze budou v létě Linkin Park, prý jsou to drsňáci skoro jako vaši Esgmeq, tak šetříme, šetříme...achjo...Už slyšim ty nářky: "škoda že nebudou na sedmičce."
Asi bych si dal blbost, ale znáte to...na každým šplouchu - pravdy trochu. Nebo se pletu, CHLAPI?!?
drsnej dája
6. 4. 2007, 08:58
maj esgmeq v nejbližší době nějaký koncerty? Maj vůbec nějaký aktuální web?
sicky
6. 4. 2007, 07:59
jo ja jsem ed wood videla taky se mi to libilo
dead swan
6. 4. 2007, 07:43
vcera gnu pekny. pak prisli pelikani a ja se ocit v pubertalnim pokojiku s bolesti v zatylku. krasnej zvuk obe kapely mely. dik.
klasa a
6. 4. 2007, 07:42
ach jo, a ja se tolik tesil... bylo to zklamani
Pepa
6. 4. 2007, 00:37
to Kird: tak brec.
byl jsem tam
6. 4. 2007, 00:06
viděl někdo ed wood? fajny film. pobrečel sem svoje
lajlack
6. 4. 2007, 00:03
Tak jaký to bylo? Přehánějte, ať se můžu do smrti nenávidět...
Kird
5. 4. 2007, 22:29
přijde lilac za svoji indierockovoumamou a rika: "MAMA, JE LEN JEDNA"
cip
5. 4. 2007, 22:03
přijde lilac na koncert esgmeq. a říká: "hoši hraje vam to fajně jak cip."
a potom odletí s noisewriterem ve fialovém větroni
noiselistener
5. 4. 2007, 19:16