Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Za mladých let? Já jsem myslel, že "shoegaze" je nový pojem. To je fuk..
ctitel 10. 4. 2007, 15:10
ctitel: Tohle "schéma", který popisuješ ("dotaz, ironická odpověď"), toho jsem si nějak nevšimnul. Fórum používám, protože se na něm lidi ptají na různý věci - od kolika je ten a ten koncert, kde se dá sehnat nějaká deska, kdo bude hrát tam a tam... Nevšimnul jsem si, že by někdo ze SR tyhle dotazy nějak ironicky odpálkoval, fakt že ne. Snad to tak proboha ani nemůže působit, nebo jo? No a pak si tady občas "ulevím", jako že ty vole Baroness na Relapse, hustý... Jestli teda myslíš, že je za co se omlouvat, tak sorry, žádnou aroganci nepěstujeme. A že se to tady občas pěkně švihá - za to přece nemůžeš vinit Silver Rocket jako celek.
Aran uv@silver-rocket.org 10. 4. 2007, 15:09
neni von ten emo je vlastně jen reinkarnace toho, čemu se za mých mladých let řikalo shoegazer...?
fst, mudrující usínající 10. 4. 2007, 15:06
patku už nenosím... genetický důvody..
ale smutnej, to by šlo
ctitel 10. 4. 2007, 15:01
chachá!!... super. No ale nesmíme zapomenout na první poučku z časopisu pro mládež (Br...) o emu, která říká: emo fan se nikdy nesměje. Takže poker face a patku níž...
pnt 10. 4. 2007, 14:58
V pohodě, už jsem se vybrečel... Přestanu se mejt, fláknu každou kost řácky přes hýždě a zarostu rasputinovským křovím... BUDU KONEČNĚ CHLAP!!!
P.S. a nepodepíšu!
ctitel 10. 4. 2007, 14:53
a podepisujte se, když chcete s někým diskutovat, zmetci nevycválaný. Už se těšim až budu starej dědek s holí a v tramvaji vás budu mlátit přes kotníky! A Nohavicovýho starýho muže vyštípu ze sedačky
pnt 10. 4. 2007, 14:47
někteří ostatní: nechte si pofoukat od maminky bebí, že se o vás někdo ironicky či jinak otřel a pak si poděkujte, jak jste se navzájem krásně pochovali a uchlácholili, ňuňu, dudu... Tohle není brána borců ani vyystavka dostižénija ani vývěska jednotný národní fronty
pnt doug@badman 10. 4. 2007, 14:45
pnt: jo, ta skolka je tam kousek, sem si vsim.,.....
richard 10. 4. 2007, 14:44
rich: jo u černýho vola chlastáš dobrý pivo v krásným baráku a ještě děláš charitu, he - oni sponzorujou školku pro slabozraký či co
pnt quartz@arzt 10. 4. 2007, 14:38
no jo, vždyť jo, ta moje paranoia... díky
ctitel dodán Alešem 10. 4. 2007, 14:24
ctitel: mně to co psal aran ironicky nevyznělo. spíš to bylo v tvůj prospěch. ty vole.
michal to sleduje z úkrytu 10. 4. 2007, 14:17
Aran: Nevím, co jsi myslel tím, že tu bleju nějaký moudra. Jen mi připadá docela ohraný schéma "dotaz, ironická odpověď (mimo téma, ale hlavně že jsme se předvedli)". Jestli Ti to připadá jako projev nějakýho mudrování, tak už fakt nevím – to se má člověk vyjadřovat jen v citoslovcích, abys byl spokojenej a neměl k němu rádoby jízlivý komentáře?
ctitel 10. 4. 2007, 14:11
čeho myslíte, že se ten marxista po smrti dočkal? pokorně poslouchá, jak mu starej fousatej vyčítá jeho vědeckej materialismus nebo se raduje ve věčný tmě posmrtnýho stavu ateismu?
invalidní sourozenec 10. 4. 2007, 13:57
připojuju se k minutě ticha
jakub.uck 10. 4. 2007, 13:55