Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
mám blbou náladu ...lupněte mi sem nový OTK
vlastík 17. 4. 2007, 10:03
super hombre ! Teď můžu mezi lidi.
pe.klo 17. 4. 2007, 09:34
mam blbou náladu, lupněte mi sem jednu blbost, dík
pe.klo 17. 4. 2007, 09:20
nefalsovana rockova show: http://images.freemusic.c…
klauni 16. 4. 2007, 22:34
fst: pár řádek o I.R.A. kam? sem? onam? na Celtic Cellophane.. jsem tehdy myslim psal "recenzi" do Scene Reportu...

jinak loni potěšilo, když jsem v antikvariátu v Opletalově narazil na takřka netknutý(a dneska skoro zapomenutý) CD šílenýho vedlejšáku I.R.A. - Mao, měl jsem jen origoš kazetu...pamatuju když někdy v 1992 pouštěli Mao v nějaký regionální rockový hitparádě na ČRo Praha, to byl bizár....
vl 16. 4. 2007, 21:04
sunshine voe
blbost 16. 4. 2007, 20:55
Aran: naprosto chápu, že jsi radši zavčasu odjel aby ses nepoblil....bylo to fakt nechutný...nový skladby Wollongong by se měly rovnou zakázat, nebo pouštět jenom na předpis od psychiatra...
vl 16. 4. 2007, 20:47
Ted mě nepozve na kafe!
Elitánie 16. 4. 2007, 20:38
Stamina - fajn prostor, příště přijedeme zas vole. Ale s nějakejma lepšíma kapelama, Lyssa i Wollongong serou boha a to fest.
Aran uv@silver-rocket.org 16. 4. 2007, 20:37
mankote, tolik písmen, sorry....
vl 16. 4. 2007, 20:28
1) Moc díky Gé, El i Wé za hlukový školení...jste borci!
2) Moc díky vám všem z Varnsdorfu, Novýho Města pod Smrkem, Český Lípy, Josefova Dolu, Hrádku nad Nisou, Višňový, Dolního Podluží, Olomouce i odjinud, že jste se přijeli do Liberce ohmatávat na koncert, bez vás by to ani nešlo, protože místních to tu zajímá naprostý minumum (ale tomu minimu patří maximální dík)...což je i hlavní důvod, proč by příště asi nešlo udělat podobnej koncert jinde...Jelikož vstupný bylo jako vždycky tak nějak trochu "dohodou", tak jen +-odhaduju, že tam bylo teď 50 lidí (část teda omylem)a Stamina by myslim ještě tak 20 lidí pojala, což jsou teda ale ti, co tentokrát nepřijeli z Turnova a tak...místních víc asi zkrátka nebude, a jiný prostory tady jsou hlavně moc velký, třeba v Castě(ex-Golet) by si i rádi trochu zpestřili dramaturgii, ale tam ostrůvek 50 lidí vypadá docela smutně a to se jim ani moc nevyplatí rozsvěcet světla a zvát barmany do práce, leda to celý dělat nějak "jinak", ale na kompromisy zas už jsem moc starej...spíš než jestli nedělat akce někde jinde řeším jestli je tady dělat vůbec, když musim spolíhat pokaždý na zhruba polovinu přespolních(na kterou ale pokaždý spolíhat taky nemůžu..), tak spíš poprosim příště o shovívavost, zahuleno je tam jako v každym jinym uzavřenym prostoru, kde se víc lidí naráz věnuje tomu rituálu hořící trubičky...jsem i rád, že "mi" tam ten prostor za myslim velmi solidních podmínek poskytujou, přeci jen se tenhle klub jinak orientuje na dost jinou muziku...asi by bylo lepší zvát vždycky jen max 2 kapely, ale když už večírek....
...jinak souhlas s Hukotem, že jste se skoro všichni neznámo proč teplili hned u toho bočního vchodu a třeba vepředu vpravo bylo místa relativně dost, akorát si holt musíš u sloupu vybrat jestli chceš vidět pravou, nebo levou půlku "pódia"...a kdyby vás příště náhodou bylo eště víc, tak hodíme někam pryč i ten kulatej stůl z rohu, což teď nebylo ani nutný...
vlasta r.k po korejsku 16. 4. 2007, 20:27
Už se tak stalo. Zraju rychle, jaký máš číslo?
Natálie 16. 4. 2007, 20:18
Prenatálie: Tak až budeš jenom Natálie, dej vědět. Zajdem na kafe nebo tak něco - budu ti vyprávět, jak sem to měl, vzpomínat na dobrý časy, kdy bylo všechno snadný ...
P.B. 16. 4. 2007, 20:15
Řeknu vám, z vašich familiárních vzájemných oslovení mám pocit, že jsem v domově důchodců.
Prenatálie 16. 4. 2007, 18:50
fst: Dobrej nápad, sesmol něco sám, starej brachu, ať se mládež poučí a neváhá objednávat vzhledem ke kvalitě za diskontní ceny na www.indiesrec.cz.. Jo, jo I.R.A. - kuna mý lásky! Dokonce si pamatuju - myslim, že to bylo v Brně na Slévárně pár let nazád - že si na jednom koncertě dostal Steak! na vinylu jako vrácenku.
P.B. 16. 4. 2007, 14:43