mlok: no fajn, ale pripominamina mi to tvrzeni, ze aby neco bylo hudba, tak se to musi hrat na hudebni nastroje (a musi to mit melodii). nebo: kytarovy solicka erica claptona taky nemusim, ale netroufl bych si rict, ze to neni hudba.
michal
24. 5. 2007, 17:22
zvěd: od nějakeho metloše z Brna...nikdy to neposlouchal a uplně nahodou mi napsal jestli mam prvni singl Gnu...no paráda...za 80+jako bonus 7" Flying Enterprise...parádni bilej vinyl hohoo
T
24. 5. 2007, 17:20
plus teda já jsem spolužáka, co by četl Villona, Gellnera, Rimbauda, Geneta, Millera, Bukovskýho nebo Cassadyho neměl.
orp
24. 5. 2007, 17:04
je to ok recka. me na reckach moc nezajima hudba. nanoru jinejma slovama rika, ze jim taky kouri pero a zaroven si dela srandu z tech, co jim taky kourej pera. teda aspon jsem to takhle pochopil, ze jim taky kouri pero. rozumite mi, ne?
huhuhuhuhuhuhuhuhu
24. 5. 2007, 17:04
michal : Pokud ale píšu hudební recenzi, tak by sakra se té hudby dotýkat měla. A to si myslím co nejvíc. Nevadí mi, když někdo do recenze napíše něco, co mi přiblíží atmosféru, často se ale stane, že se ten dotyčnej začne rozmazávat ve vlastním egu a recenze je v tahu (kdo kdy četl Franze?). To, co napsal Nanoru na NMM je pro mě spíš jakejsi osobní výkřik/výstřik (úvaha), ne hudební recenze. A i když on teda nejspíš netvrdil, že to recenze JE, nevím moc, proč se to v kolonce "recenze" objevilo.
mlok
24. 5. 2007, 17:01
pro T: a odkud???
zvedavej
24. 5. 2007, 16:42
dnes mi přišel Skalp v naprosto genialním stavu !!! pro dnešek jsem ten nejšťastnější člověk na světe....ale fakt férově!
T
24. 5. 2007, 16:38
2 mlok: kolik slov / vet se podle tebe musi v recenzi explicitne tykat hudby, aby to mohla bejt recenze?
michal
24. 5. 2007, 16:37
to kyselej: "barevnost a špína, vítr a prach.", "V Jámoru přes ně hodili hodně tlustou deku ", "mám rád filozofický písničky smradlavých tuláků" -myslim, že horovitz (
http://www.diycore.net/sa… ) našel ty správný slova a sám nevim, jesli bych to řekl líp ... na esgmeq obecně obdivuju ty texty, který pod zdánlivym oderem buranství skrejvaj krutý pravdy ... ale to platí pro všecky jejich desky. čim se liší tahle od těch ostatních? -to je skvěle popsaný právě na diycore.
jakub.uck
24. 5. 2007, 16:16
ale vždyť to žádná recenze není, o hudbě neřekl ani zbla..
mlok
24. 5. 2007, 16:10
jakub.uck: OK, jaké je teda jádro té desky? ...
Hele, podle mě je prostě pohled člověka, který není úplně zainteresovaný v téhle scéně a přitom (narozdíl od Benjího) aspoň trochu chápe ty souvislosti, užitečnější než další recka za 5*, 100%, 10/10 apod.
ten kyselej voe
24. 5. 2007, 16:04
kyselej -asi takhle, nanoru umí fakt hezky psát a je vidět, že je to kluk vzdělaná. ale -jak už to tam někdo vystihl v komentářích, těžko říct, jestli mu víc nejde o literární prezentaci sebe sama (což netvrdim, že je špatně), nicméně i díky tomu se podle mě nedostal k jádru tý desky -proto ta druhá liga. pokud někoho naštvala pasáž s uvozovkama, tak to je osobní problém každýho -já mam ve svý hlavě svou vlastní recenzi na esgmeq (a na každou desku, která se mi dostane do spárů), kterou mi rozhodně nikdo nevyvrátí ... a co se týče opisovačů, tak to bych neřešil. zbytečný.
jakub.uck
24. 5. 2007, 15:56
I když nevim, co si občas o něm myslet, tak rozhodně dle mě je první liga. Prostě umí napsat recenzi (i dyž to často není recenze), která má hlavu a patu a přitom je svá.
K tomnuhle má Benja vele daleko.
Honza to jakub.uck
24. 5. 2007, 15:49
blablablablaaaaaa blabla blaaaaa...
blablblaaa
24. 5. 2007, 15:44
jakub.uck: o Slavíkovi se nemá smysl vůbec bavit! To je okresní přebor, ale pokud je nanoru druhá liga, tak co jsou všichni ti opisovači keců o Gellnerovi & spol.? Divize? Nebo jánevim. ... problém je v tom, že až příliš lidí se najde v té pasáži s uvozovkama... někomu sáhl citlivé místo a to se neodpouští.
kyselej voe
24. 5. 2007, 15:41