Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Unsane = blues! Pro mě podobný URBAN BLUES jako Neubauteni! Na 14. se těšim těšim!
Bugrr bugrr@centrum.cz 18. 6. 2007, 14:40
tak sem si schvalne pustil ty minotaury a je to bomba
manu chao 18. 6. 2007, 14:31
dája: No ale pro mě osobně Unsane a LOTM v jedný lajně v podstatě jsou! To není žádná urážka pro Unsane proboha! Dvě dobrý kapely na podobný vlně, jedna víc "noise", jedna víc "metal." Vím, že jsi nikdy neřekl, že celých deset let sem vozíme sračky (to jsem ani nenapsal), jen jsem upozornil na to, že zaměření SR se za těch 10 let nijak nezměnilo - proto se teď snažím zjistit, proč je najednou problém v LOTM a Unsane. Za respekt díky, je to příjemný!
Aran uv@silver-rocket.org 18. 6. 2007, 14:19
bojim bojim: nemám potřebu někoho zesměšňovat. kdybys četl pozorně, tak zjistíš, že jsi mě hodil do úplně špatný škatulky.ha
neboj neboj 18. 6. 2007, 14:14
Aran: no vidím, že si stejně nerozumíme, asi to nemá cenu
- na tom, že člověk zrovna nepoužívá - kurvawoepičorakenrolmrdat - nemusí být nic nadřazenýho (pokud mě tímto řadíš mezi pseudointošský rozumrady, tak mě to mrzí)
- LotM vs. Unsane: nepostavil jsem je do jedný lajny(!!), to bych byl k Unsane nespravedlivej (je mi jasný, že se tě to dotklo, když jsi Unsane fanda)
- předpokládám, že se v hudbě pohybuješ mnohem delší dobu, než já - tzn. určitě jsi si musel všimnout, že není "hlasitej kravál" jako "hlasitej kravál" - když už to řeknu takhle polopaticky
- kde jsem řekl, že celých deset let sem vozíte sračky?
- i když většinu vašich kapel moc neposlouchám, tak srr respektuju (jinak bych se tady vůbec nemotal)
dája 18. 6. 2007, 14:09
post rocker. vsemu rozumi a je chytrej. ted sleduj co sem napise za elaborat kterym nas vsechny strasne zesmesni.
bojim bojim 18. 6. 2007, 14:04
dája byl v patnácti Kurvawoepičorakenrolmrdat, čím je teď v šestnácti?
herlok 18. 6. 2007, 13:56
Tyvole dájo my tumu nerozumíme, sme jen kluci z vesnice, ale neber nám ten metál...díky.
Krabák 18. 6. 2007, 13:52
Kurvawoepičorakenrolmrdatbugrr?
takhle velký macky! 18. 6. 2007, 13:48
na téma hlasitýho kraválu by měl promluvit bugrr.
vizionář hned! 18. 6. 2007, 13:46
taky jsem koukal. pouhyho pul roku po vydani - to je slusnej vykon.
kocour 18. 6. 2007, 13:45
teď koukám do posledního Reflexu a co nevidím - rubrika "U vytržení" a v ní Deverovka... Hned mi to trochu vylepšilo náladu...
fst 18. 6. 2007, 13:43
dája: Jo jako tenhle "hype" myslíš, jako že o tom kecáme tady na fóru a tak... No, třeba pro mě jsou Unsane jedna z vůbec nejlepších kapel vůbec, miluju je úplně bezmezně. Mám prostě strašnou radost, že tu budou hrát. Strašnou. Takže tenhle "hype" - ano.

Co se týká Lair Of The Minotaur a "buranskejch" kapel. Tomuhle nerozumím. Podle tvýho měřítka totiž ty "buranský" kapely vydáváme/posloucháme/vozíme těch 10 let - samozřejmě s úkrokama stranou. V čem je teda teď problém? Nikdo se proboha nesnaží vytvářet dojem, ze Unsane nebo Lair Of The Minotaur jsou něco víc než parádní hlasitej kravál se spoustou energie. Pro někoho to je "buranský", pro mě to je úžasný.

A ještě: "přežitý pózy patnáctiletejch podpódiovejch hopsálků typu kurvawoepičorakenrolmrdat." Tenhle nadřazenej, intelektuální postoj mě naštěstí minul. Klidně mě do tý kategorie přiřaď. Jsem rád mezi patnáctiletejma podpódiovejma hopsálkama. Kurvawoepičorakenrolmrdat - líp bych to neřekl.
Aran uv@silver-rocket.org 18. 6. 2007, 13:41
hype je takový pěkný buzzword
f. 18. 6. 2007, 13:36
hype byl hlavně film. gas huffer a wipers na soundtracku...
mty 18. 6. 2007, 13:26