Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
svýho času jsem byl majitelem polský originalky s názvem Use Your Illusions III, fakt mazec
f. 27. 6. 2007, 11:19
jesus lizard-down
fugazi- repeater

itch-pull the woll
the cows
ičo fugazi@post sk 27. 6. 2007, 11:17
Na SR blešáku (nebude zas nějakej?) jsem koupil:
A: Shonen Knife - Rock Animals
B: Polvo - Eclipse EP
Minutemen - What Makes a Man Start Fires?

A z dávnější doby mám:
A: Bee Gees - Number Ones
B: Dead Kennedys - Bedtime for Democracy
(...tenhle split by měl oficiálně vyjít!)
Táta měl kazetu:
A: Hakon "něco" (kurs Dánštiny)
B: Pink Floyd - Dark Side of the Moon
(...to áčko mě teda moc nebavilo.)
mty 27. 6. 2007, 11:16
Pokud byste někdo nevěděli, co s načatým večerem, přijďte do Motoráje (http://www.motorajclub.cz…) na Ladies Swim.
John 27. 6. 2007, 11:15
Polská originálka je fakt pojem. Mám takovej pocit, že cena se pohybovala okolo 200,- za 6 kazet. Zlatý časy...
Jíra 27. 6. 2007, 11:14
závidiš co chlebovej zajíci? taky bys chtěl aby tvoji desku křtily tři pěkný baby co to někam dotáhly no kdo ne!
fanoušek 27. 6. 2007, 11:10
pro fanouša
GATE CRASHER je fakt příšerná kapela,stejně jako "wohnouti", hraní
před "mejdnama" jako důvod k posezu na prdel...to ses posral,néé?
...no taky jim toho šokoláde králíka křtila GAIA MESSIAH...další podobnej
"nářez"!
chlebovej zajíc 27. 6. 2007, 11:05
fanoušek - ty i jeden komiku!
fst 27. 6. 2007, 11:04
Myslim, že tohle nepřekonáte.... 17ti letej Ondráš z DD:
A: Hole - Celebrity Skin
B: Kabát - Má jí motorovou
Janina 27. 6. 2007, 10:59
polské originálky vládly!
chlopak z cieszyna 27. 6. 2007, 10:51
To je furt hovno... Když opadlo to původní nadšení (nahrávání 125-tých kopíí), jezdily se nakupovat tzv. "polské originálky" do Czieszyna.
Už si nejsem tolik jistý cenou, bylo to pár let před tím, než se masově rozmohly počítače a vypalování CD, tipuju tak rok 1994, ale mám dojem, že jedna stála 40,- kč, což bylo celkem ok. Kvalita se lišila, bylo asi xxxx tzv "firem" (Takt, Baron atd.), některé byly šílené, jiné se kvalitou blížily profi originálkám (potisk, vícestránkový booklet). Byly to pekelné časy! Z těch dob mi zůstaly kazety typu: King Diamond, Anthrax, Death, M.O.D., Benediction, Green Jelly, Death Angel, Bathory, Unleashed, Cannibal Corpse... joj! :-)
Sedlo 27. 6. 2007, 10:48
a co ste dokázali vy že tu jebete do gate crasher??? vy NULY!!!!!!!! až budete hrát před mejdnama pak můžete vyskakovat, takhle jste závistivý chudáčci!!!!! a chocolate rabbit je skvělá deska! rozhodně lepší než wohnouti a podobný undergroudový sračky co posloucháte!
fanoušek 27. 6. 2007, 10:46
A: Kelly Family
B: Šmoulí super-disko-šou
kolik mi to bylo?!
Adoš 27. 6. 2007, 10:44
A: Nomeansno - Wrong
B: Lunachicks - Babysitters On Acid

A: Frank Zappa - Zoot Allures
B: Pink Floyd - Meddle
Aran uv@silver-rocket.org 27. 6. 2007, 10:41
kazeta: kolikrát jste dokázali přenahrát jednu stranu? Taky jste přelepovali ty díry, když někdo chytrej vylomil kus kazety, aby se nadala přehrát? Tak se na jedný kazetě vrstvili např.: Kiss-Alive, Sabbath Bloody Sabbath, Thin Lizzy - Live and Dangerous a nakonec tam v silným šumu skončili Ministry - Psalm 69
tomáš 27. 6. 2007, 10:36