nejlepší metal je
hibačka
27. 6. 2007, 15:00
A: Sonic Youth - Experimental Jet Set
B: Sonic Youth - Thousand Leaves
A: Jon Spencer Blues Explosion - Now I got worry
B: Jon Spencer Blues Explosion - Orange
pár let předtim:
A: Green Day - Dookie
B: Offspring - Smash
pe.klo
27. 6. 2007, 14:38
A: Šmoulové (ale jen ty první, ostatní už byly nuda)
B: Alkehol (a už fakt nevim jakej)
To byly hříchy hodně ranýho mládí. Následně je přemazal asi nějakej motohýd a na závěr se to přemázlo albem Robocop Kraus a Jamaica all stars, aby bylo co poslouchat v autě. (Vlastně je to dobrej popis mýho vývoje za posledních asi třináct let)...
kiril
27. 6. 2007, 14:36
Ano, hovna nebrat!
Ale mě, mě... jen po stranách do křupava propečenou, uvnitř krvavou, s pepřovou omáčkou a orestovanýma bramborama... hhmmm...
Argentinská svíčková
27. 6. 2007, 14:34
tohle žraní hoven je na gurmánskym fórum zbytečný. zapomeňte na mizerný SM, a šup do hromadky s MOSH 15 v uších.
kokpit pha
27. 6. 2007, 14:06
Ale to k tomu patří... ať si každý vypadá jak chce! Silácké gesta, já jsem zlej chlápek, vždyť to je klasika.
Týpci si prostě místo kuskusu dají raději krvavý streak no... :-)
Dyť to by většina metal/HC kapel musela doma v baráku rozmlátit všechny zrcadla...
Jak říkám, koncert byl ok, mi se to líbilo a už se o tom teda nebavme, protože je to ztráta času.
Kazety a Didaktik rulezz!
Sedlo
27. 6. 2007, 14:04
hele, co NOBODY KNOWS?
?
27. 6. 2007, 14:02
http://streetmachine.oico…mně třeba stačilo tohle
pro sedlo
27. 6. 2007, 13:56
-HT- Tak co kurva? Tak jsem asi kokot no, ale nikdo mi tady neřekl, čím jsem se vlastně tak provinil?
Řekněte: to a to je napiču, podívej se tam a tam, já se tam podívám a třeba změním názor a veřejně si tu vynadám do kokotů posypu si hlavu popelem.
Ale takové plané kecy mě serou!
Sedlo
27. 6. 2007, 13:52
fulnek? kde to je?
praha
27. 6. 2007, 13:51
tak uz se kuci nehadejte nebo se budu bat priste na neco zeptat!
huhu
ale diky za inspiraci.
Hanka
27. 6. 2007, 13:50
....vratíme se radši k těm kazetám, ne?
mty
27. 6. 2007, 13:48
sedlo: uz to prosimte nevylepsuj
-ht-
27. 6. 2007, 13:45
No dobře, shrnu tu "kauzu" StreetM. asi takhle: viděl jsem jeden koncert na FulnekFestu, perfektně mi to sedlo do nálady. Pokérovaní fousatí týpci, náhul jako prase a žádné zbytečné rádoby chytré kecy mezi songama. Tak jsem tam stál, potřepával hlavou a poskakoval a líbilo se mi to a nestydím se zato. Všude používám stejný nick a klidně si mě posílejte do prdele jak chcete.
Jestli mi něco uniklo, tak sorry, ale koncert byl v ten moment ok!
Žádného "zla" jsem si nevšiml. Tyhle kapely tak prostě hrajou... a kecy o rozmlácení huby kopání do prdele v textech k téhle hudbě prostě patří. Biohazard forever!!! :-)
Sedlo
27. 6. 2007, 13:43
sedlo je mimo, exkomunikace
-ht-
27. 6. 2007, 13:41