Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
to K.ba ja bych stejne nepoznal ze hudbu delal Thurstone, jelikoz jsem jeliman, Debbie jsem ze zecatku ani nepoznal,ale vedel jsem ze tam bude, jinak ale na tenhle cyklus Americke Nezavisle Leto nedam dopustit, tohle byl asi prvni slaby film , ktery jsem z tohodle schematu za dva roky videl......
aseedi 3. 7. 2007, 18:22
pěkný, když se vám nelíbí něčí názor tak na to dáte razítko "BLBOST"??? ..hmm
vader 3. 7. 2007, 18:16
to mic a aseedi: Souhlas, film fakt nudnej. To s tim odvyprávěnim za 5 min, je uplná pravda. Už když to začalo, tak jsem věděl, že když se vrátim třeba za 15 min., určitě o nic nepřijdu. No vzhledem k tomu, že jsem se vracel vždy tak na 3 min, nakonec stejně nevim o co tam šlo. Nějaká nuda na americkym venkově, krásná holka, která to tam vytrhne, a tlustej kluk, no. skoro klasickej motiv, nebo spíš schéma, americký nezávislý kinematografie.... Na Debbie jsem prve zapoměl, ale je pravda , že to nezachránila. A s tim, že to herečky typu Liv Taylor možná berou jako ukázku nezávislosti, taky souhlas (jo ještě tam toho jejího rozervanýho přítele,kytaristu hrál zpěvák z lemonheads-myslim). Ale právě ta hudba mě trkla hned. Úplně ten začátek-tak krásně to tam cinkalo a hučelo. Nejdřív mě to připomnělo Pearl Jam (vitalogy, nebo spíš no code), ale pak jsem si řek, že to bude spíš něco spojenýho se sonic youth. To mě právě nadchlo- o to víc mě ten film pak zklamal.
K.ba 3. 7. 2007, 18:14
film se mi libil, na soundtracku Thurston vubec neni a myslim, ze s tim nema nic spolecnyho, zato se tam objevila jina ikona devadesatek - Evan Dando z Lemonheads jako pritel Liv a sebestredny songwriter:)
Honza 3. 7. 2007, 18:11
tady se to debilama jen hemzi vadere, vitej mezi nama
luke 3. 7. 2007, 18:05
teda ten film byl fakt ne moc povedeny, ba naopak, ani Liv ani Debbie to nezachranily, co se Thurstona tyka, tak souhlasim s MIC, taky si zadnou muziku nevybavuju
aseedi 3. 7. 2007, 18:00
ty popisy ke kapelam jsou uplny pičoviny! kdo to psal musi byt asi uplnej debil..
vader 3. 7. 2007, 17:46
K.ba: ano, ale hudba musela bejt hodně nevýrazná, protože jsem ji téměř neregistroval. kdyz jsem to pak cetl v titulkach, tak jsem byl prekvapenej. liv krasna, ale na temer dve hodiny pribehu, kterej se za a) da odvypravet za 5 minut a za b) ani tak neni moc poutavej je to trochu malo. skoro mi prijde, ze takovyhle herecky hrajou v takovejch filmech jenom proto, aby ukazali jak moc nezavisly jsou a naopak takovymuhle nezabavnymu filmu se to hodi jako dobrej magnet. podobne deborah harry a thurston? nedivil bych se. ale mozna se pletu a fakt si tvurci rikali (a nekteri divaci), ze to je bomba spoluprace a super vysledek. ja jsem to v tom teda nevidel / neslysel.
mic 3. 7. 2007, 17:33
Ja si furt řikal, že tu hudbu znám a že je to dobrý. Film byl blbost (až na krásnou Liv), takže jsem jen poslouchal tu hudbu a grafomanil na internetu. ..byl to teda ten film co myslim,ne?
K.ba 3. 7. 2007, 17:00
čt 2 18:20 stínadla se bouřej pičo
sejdeme se na barikádách 3. 7. 2007, 15:24
jo, to jsem videl a bylo to pekne blby
mic 3. 7. 2007, 15:23
prej včera běžel nějakej biják s hudbou od thursona moora, v televizi teda.
pe.klo 3. 7. 2007, 14:56
falling down.. jo, to jsem si tuhle nemohl vzpomenout, jak se tenhle film jmenuje.. a jinak muzu potvrdit, byli jsme ve francii se stanem (jako jedini) v jednom kempu a to bylo fakt spis holandsko.. nafukovaci bazenky, satelity, drevaky...
mic 3. 7. 2007, 14:51
Ad. sociologové: zajímavý je, že ožralý lidi to táhne na forum SR.
Nea 3. 7. 2007, 14:44
ale fakt, dobrá inkvizice. člověk se s tímhle fenoménem setkává dost nerad, zvlášť když se těší vypadnout někam do přírody a nemuset koukat na nepříjemnej konzumní svět.
Nea 3. 7. 2007, 14:42