Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Nea: jj, to s tou ideální recenzí/mustrem byl vtip. Ale takhle mi bohužel ta tvoje inkvizice vyzněla. Hele, je mi vlastně úplně jedno, že jsi ji napsala. Jen jsem fakt nechápal jejímu smyslu. Teď už je mi to jasnější... stejně mám však pocit, že jsi začala "bezmyšlenkovitě" střílet okolo sebe, bez toho aniž bys přesně vydefinovala, kde je ten problém.

Přesto príma den.
zputnik zputnik@post-rock.cz 7. 7. 2007, 13:32
Jak má vypadat ideální recenze samozřejmě nevím, to je vtip, ne? Vždyť ta inkvizice je taky vtip, nebo vy ji někdo používáte jako mustr nebo návodník? Já teda ne.
Nea 7. 7. 2007, 12:53
Ale tohle nemá cenu vysvětlovat. Stejně sem přijde spousta těch, co řeknou, že to píšu proto, že nemám na něco podobnýho a že je to zbytečná pruda. Že je to baví.
Já to nikomu neberu, jenom si podobný reporty nemůžu číst.
Nea 7. 7. 2007, 12:49
zputnik: já jsem si všimla, že poté, co se tady - i jinde - objevily různé reporty z koncertů s komentáři o apokalypse, démonech na podiu, strže do pekel a já nevím jakejch ještě podobnejch přirovnání ze zážitku z kapel, na jiných webech se začaly objevovat skoro identický popisy se stejným závěrem - jak se posluchači (recenzenti) opili, dostali domů (nebo nedostali) a jak protrpěli následující den v práci. Všecko ale na jedno brdo a bez podstatný informace o kapele nebo jejím zvuku , spíš to byly popisky , jak se dotyčnýmu vyvedl večer. A na jedno brdo. Tohle mi přišlo vhodný okomentovat. No a uznej, že podobnejch recenzí najdeš spoustu. Chybí mi fakt autentickej popis zvuku, ne toho, jak bypadá basák a v jakým rozpoložení je ten, co to psal, když je to víceméně pořád to samý.
Nea 7. 7. 2007, 12:44
Neo, je fakt, že se v té tvé inkvizici moc nevyznám. Je napsaná vtipně a coolově, ale to je asi tak vše, co mě na ní baví. Vlastně nevím, co se z ní mám dozvědět. Tys ji fakt myslela vážně? Jak mají tedy recenzenti psát? Máš třeba nějaký takový mustr, jak by měla vypadat ideální recenze?

Nic proti tobě nemám, ale fakt nechápu smysl té inkvizice.
zputnik zputnik@post-rock.cz 7. 7. 2007, 12:33
takže bylo?
tomu 7. 7. 2007, 11:51
píp.
pípí píp píp!!!
kvok kvák kvoky 7. 7. 2007, 11:49
jako kdo nebyl ve středu na rock for people na killers tak by tu ani neměl pípnout
vočarovaná 7. 7. 2007, 11:46
pisnickar:
ale maminka a babicka si to určitě rády poslechnou, tak s tím nemusíš hned takhle skončit.
NO, NO 6. 7. 2007, 20:34
ještě že tady to forum je. jinde by mě za to nepochválili.
pérečko 6. 7. 2007, 20:27
jasně, to nejmenší na světě.
Neuška 6. 7. 2007, 20:23
haha Nea má maly péro!
velkej čůrák 6. 7. 2007, 20:16
ahoj. fakt DIK, ze ste mi otevreli oci.. ja si to myslel, ze hrat sam je trapas, ale maminka s babickou mi porad rikaly, ze je to moc hezky a at jim jeste neco zazpivam..
tak jeste ze ste to napsali, fakt DIKY!! ste nejlepsi! DIKY DIKY DIKY!!!!!!!!
pisnickar 6. 7. 2007, 16:55
jestli právě v tom "pořádným kusu co je dobrý" nebude základ tý frustrace potenc. útočníka ásledně kompenzovaný na různejch fórech a tak. No nic, nejsem frojd, že jo... hehe
pnt 6. 7. 2007, 16:39
"konfrontační nástup" je skvělej nástin vizualizace fiktivního útočníka. Docela si dokážu představit zarudlý líce nandavače, co se pění u obrazovky a plánuje jadrnou pecku. a tý radosti po vykonaný práci.. následuje bezhelsný očekávání, co bude sklizeno a závěrečná frustrace nad hanebně spáchanou urážkou na nevinné dívce, která nic ani nedokázala, trapas.
Nea 6. 7. 2007, 16:01