Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
s kresbou od ondřejovy sestry co? tu mám taky.
mlok 11. 7. 2007, 16:18
uz vim! ta kazeta se menuje ACID
richard 11. 7. 2007, 16:16
no ja jeste prohodim, ze otk sem si taky obednal od black pointu i ten oboustranny slut. otk modra kazeta kuva jak se jen menuje, nemam ji ted po ruce, fakt dobry songy, treba jak nikdo neveril panu vomackovi ze ma doma velbloudy a tak, nebo veselka pod se mnou na chvili do lesa pro kamen...... rad dodnes, ale to jeste jako z srr nemelo co delat, ze jo..... mlady holky a kluci, sezente si to, jestli to jeste nekde je )mozna furt ten black point?)
richard 11. 7. 2007, 15:58
ja jsem sel kdysi davno na deltu na OTK a oswald shneider, ale to jsem jeste nic netusil. zhruba ve stejny dobe jsme sli na nasrot do belmoda pred nima hrali naky mlady vysoky kuci. divně, ale bylo to takovy cerstvy. no a pak po nejaky delsi dobe jsem si sel od nich neco koupit do black pointu (?) a meli jen skalp (a jeste jsem si koupil get some slut na legendarni 2 stranny kazete) a ten chlapek mi ho prodaval se slovy ze brzy bude i "velky" cd Gnu, ale prej uz to nebude takovej narez. kdyz jsem si ho pak koupil, tak jsem to nechapal.
mic 11. 7. 2007, 15:50
já se o SR dozvěděl vod kluků z Waawe,pak jsem viděl Adama s Jobem v nějakym hudebnim pořadu,pak vydali Waawe u SRR(napůl s Minority)svojí první desku a nakonec jsem Adama s Jobem a teď nevim kym viděl i NAŽIVO,to když se přišli podivat na první koncert Deverovky na 007-byli tam, fakt nekecám ,jenom voni 3!!Pak jsme vyrazili do Prahy na koncert Lyssy na Deltě.Od tý doby je znám a zbývalo už jen osobně poznat TOHO Ondřeje Ježka.Ale to trvalo eště pár tvrdejch let.
Tomske tomske@centrum.cz 11. 7. 2007, 15:23
A to logo jsem viděl na deskách u Hukota. Je to borec.
R. 11. 7. 2007, 15:21
Já taky v Rock a popu četl upoutávku na Skalp,potom v Big Bengu vyšel výběr,kterýmu kraloval "Let opeřenýho hada",pak dlouho nic.Těsně po vydaní "Srdce v kusech zvuku" jsem Gnu viděl v Brně v Mýdle,bylo tam asi patnáct lidí z toho sedum pařilo.Dodnes je to můj nejsilnější hudební zážitek a patří k mým nejsilnějším zážitkům vůbec.
krum 11. 7. 2007, 15:19
A teď jsem z hlavy vyhrabal ještě jednu (pro mě) úplně pravěkou vzpomínku. Jako úplně malej puberťák jsem se jednou vypravil do Byšic do starýho mlejna, protože to mám taky za humny. Nebylo to žádý silverrocketsummersomething, ale nějaká pankáčsko technařská akce a mezi tou hromadou stejnejch pankáčů mě tam nad ránem rozsekala jedna úplně úžasná kraválová věc. Až za pár let (když jsem našel někde v šuplíku leták z tý akce) jsem zjistil, že to byli Wollongong.. Tak od tý doby srdcovka.
K.ba 11. 7. 2007, 15:06
O SRR jsem se začal zajímat poté, co mi jejich logo připomnělo logo vydavatelství, co vydávalo Tindersticks: http://www.discogs.com/im… resp. http://www.discogs.com/im… . Takže vlastně od začátku.
R. 11. 7. 2007, 14:59
podobně jako aseedi. Že existujou nějaký gnu, děti deště a třeba lyssa jsem věděl už dřív (třeba z hárdmjůzik pánu kolára a němce, nebo různejch jakohudebních časopisů), ale pořádně mi oči otevřel Jobův pořad trepanace. konkrétně 1. díl, kerej jsem viděl, kde se v temném sklepě u jednoho stolečku spolu z rozcuchanym Jobem, poťouchle chichotali takový čtyry podivný existence. A to byly kuci z Esgmeq a tak jsem se potom všem začal pídit.. Jinak úplně nejdřív jsem asi znal anyway, protože jsem bydlel kousek od mělníka. Ale to ještě nebyli na silver rocket.. tak tak. Přihoďte další.
K.ba 11. 7. 2007, 14:59
mě jednou na mail od am180 přišla "doporučená akce" koncert naquei manou ještě s někym na harfě, tak jsem šel a byl jsem lapen. pamatuju si, že bubeníkovi NM tenkrát udělalo strašnou radost, když jsme mu na jeho otázku 'co že tam děláme' odpověděli 'že dem na koncert' ... jinak do tý doby jsem znal spíš jen názvy kapel ...
jakub.uck 11. 7. 2007, 14:57
ja na koncert Support Lesbiens + Gnu + Slut, subway, na poříčí praha 1.
starik 11. 7. 2007, 14:54
PS: ten koncík byl Gnu - Lyssa - Wollongong na 007
p.k 11. 7. 2007, 14:49
Tak poslední co sem dneska slyšel, bylo ráno čirou náhodou rádio WAVE, a to At the drive in - one armed scissors. Na první koncík SRR mě přived Páva před tim než začal bubnovat s Emems. Ale to už sem znal třeba OTK, tušim že taky ze Star Guitaru.
pe.klo 11. 7. 2007, 14:49
tohle je nejlepsi:
nicotine valium vicodine marijuana ecstacy and alcohol
co-co-co-co-co-cocaine! 11. 7. 2007, 14:40