kubloch: tak ja tam vidim velky rozdil. zrejme si to trosku nepochopil. ale s tim ze obal atd je dulezitej souhlasim. ovsem me osobne nazev love and piss prijde "normalni" a nevidim duvod proc si tu desku kvuli tomuto nekoupit. pockam si na muziku a tu budu hodnotit.
Hellpaso
12. 7. 2007, 10:16
Rozdíl je ten, že Mrtvý židi je blbost a Love and piss je krása, splněnej chlapeckej sen, zůročení desetiletý dřiny, odříkání, soustředění, odtrhování od huby miliard dolarů a hlavně je naše. Druhá deska se bude jmenovat třeba Hovno, pokud to nasere dostatečnej počet lidí.
F.
12. 7. 2007, 10:12
Kurva, chlapi, radši makejte v tý práci.
R.
12. 7. 2007, 10:06
jakej je rozdil mezi Mrtvy zidi a Love And Piss? podle me vlastne zadnej, v tom ohledu, ze to sakra hodne vypovida o ty kapele.
nazev desky je dulezitej, stejne jako obal, muzika, texty. vsechno sou to dilci soucasti nezbytny pro skvelej vysledek. jestli ti staci, ze si stahujes naky mp3, mozna to mas jinak, ale pro me maj desky a cd porad jeste velkou cenu.
Kubloch
12. 7. 2007, 10:02
ty vole...jste másla?proč řešíte název? vy si místo poslechu muziky čtete dokola název desky nebo co? jak může někdo odpálit kapelu podle názvu (viz Rasto), pokud se samozřejmě nejmenuje třeba "Mrtvý židi" nebo tak něco...tomu nerozumím.
Hellpaso
12. 7. 2007, 09:55
Rasto: ale potřebuješ to poslouchat, musíš, jinak budeš exkomunikovanej, všichni tě nutíme abys to nejenom poslouchal, ale i koupil k vánocům mamince a dědečkovi, taky pár kousků Vencovi na záchod...
Láska a mír
12. 7. 2007, 09:53
Love and Piss mi nepripada ani "syrove" a ani zabavne. nedavno som bol na koncerte Leatherface a hrala s nimi vyborna predkapela. uz som si isiel kupit ich album, ked som zistil, ze sa volaju Death in the Family. nepotrebujem pocuvat kapelu s takymto nazvom. rovnako ako nepotrebujem pocuvat CD s nazvom Love and Piss.
Rasto
12. 7. 2007, 09:38
JJ, tyhle pamětnický story jsou fajn. Gnu poprvé na poškoláckém Open air festivalu v Hostinném. 1998. Zjevení. Mezi Mňágou, NArvanem apod. nastoupili tyhle borci z Hodkoviček....jelikož jsem znal asi jako jedinej aspoň Let Opeřenýho Hada tak jsem tam stál sám....Vodnes jsem si kazetu Srdce v Kusech Zvuku a od tý doby to bylo v prdeli....Pak různý akce v Praze (Mlejn, Delta, Sedmička) a seznámení s Wollongong, OTK, Anyway.......a přelomový setkání s dobytkama z Chebu na Trutnově....Poflusanej ale rád...je to droga.
Radim
12. 7. 2007, 09:37
nemusi to bejt treskutej humor, ale tohle je na urovni zavise.
Kubloch
12. 7. 2007, 09:33
Kubloch - a proč by jako všecko mělo bejt třeskutej humor...? Prostě název.
fst
12. 7. 2007, 09:26
To musíš cejtit. Vědět nestačí.
R.
12. 7. 2007, 09:18
nevim co je na tom syrovy.
Kubloch
12. 7. 2007, 09:03
Kubloch: Je to správně syrový. Takovej čekám i zvuk.
R.
12. 7. 2007, 08:56
at je to jak chce, je to extratrapny. jestli to bude nazev novy desky desky deti deste a vyde to na silver rocket, vratim vsechno, co jsem si koupil. love and piss je odvazanej for jak z prvni tridy.
Kubloch
12. 7. 2007, 08:52
http://www.novinky.cz/kok…
hey ho lets go
12. 7. 2007, 02:58