mě se ten název taky moc nezdá, ale proti gustu žádný dišputát
m japonské přísloví
12. 7. 2007, 10:43
ne, dlouholetej, ted rozcarovanej, fanda Silver Rocket
Kubloch
12. 7. 2007, 10:38
love and piss ma smrnc.. navic, uvedomte si, ze sou lidi, pro ktery je love and piss spojeni neceho prijemnyho... asi tak....
richard
12. 7. 2007, 10:32
kubloch: ty zrejme budes mladistvy intelektual....
Hellpaso
12. 7. 2007, 10:31
ale ja neposloucham tri segry - v tom je ten hacek. a najednou mi love and piss pride, jakoze je to stejny. stejna uroven humoru.
Kubloch
12. 7. 2007, 10:24
Hellpaso: Hovno už je komix, takže mám trejdmark a ty smůlu, hehe
Kubloch: ano máš pravdu, děti deště byli původně tři <|||> sestry revival, na Love and piss nám s textama pomáhal Fanánek a s muzikou Michal David, prosimtě nekupuj si to. Napiš rovnou inkvizici.
F.
12. 7. 2007, 10:23
Kubloch: ...kdyz nekdo posloucha 3 segry....tak ho preci neodradi nazev lihova skola umeni?!vi do ceho jde,...tahle kapela si jede to svoje a ten nazev je pro ni vystizny....nerozumim ti chlape
Hellpaso
12. 7. 2007, 10:20
Love and piss je taky blbost. neco jako lihova skola umeni aneb valka s loky.
to sem si taky nekoupil
Kubloch
12. 7. 2007, 10:18
F: Hovno ne...to jsem vzdy chtel jen pro svou kapelu....
Hellpaso
12. 7. 2007, 10:17
kubloch: tak ja tam vidim velky rozdil. zrejme si to trosku nepochopil. ale s tim ze obal atd je dulezitej souhlasim. ovsem me osobne nazev love and piss prijde "normalni" a nevidim duvod proc si tu desku kvuli tomuto nekoupit. pockam si na muziku a tu budu hodnotit.
Hellpaso
12. 7. 2007, 10:16
Rozdíl je ten, že Mrtvý židi je blbost a Love and piss je krása, splněnej chlapeckej sen, zůročení desetiletý dřiny, odříkání, soustředění, odtrhování od huby miliard dolarů a hlavně je naše. Druhá deska se bude jmenovat třeba Hovno, pokud to nasere dostatečnej počet lidí.
F.
12. 7. 2007, 10:12
Kurva, chlapi, radši makejte v tý práci.
R.
12. 7. 2007, 10:06
jakej je rozdil mezi Mrtvy zidi a Love And Piss? podle me vlastne zadnej, v tom ohledu, ze to sakra hodne vypovida o ty kapele.
nazev desky je dulezitej, stejne jako obal, muzika, texty. vsechno sou to dilci soucasti nezbytny pro skvelej vysledek. jestli ti staci, ze si stahujes naky mp3, mozna to mas jinak, ale pro me maj desky a cd porad jeste velkou cenu.
Kubloch
12. 7. 2007, 10:02
ty vole...jste másla?proč řešíte název? vy si místo poslechu muziky čtete dokola název desky nebo co? jak může někdo odpálit kapelu podle názvu (viz Rasto), pokud se samozřejmě nejmenuje třeba "Mrtvý židi" nebo tak něco...tomu nerozumím.
Hellpaso
12. 7. 2007, 09:55
Rasto: ale potřebuješ to poslouchat, musíš, jinak budeš exkomunikovanej, všichni tě nutíme abys to nejenom poslouchal, ale i koupil k vánocům mamince a dědečkovi, taky pár kousků Vencovi na záchod...
Láska a mír
12. 7. 2007, 09:53