jezis vy jste tak trapny. sto let stary fory. mate neco novyho? trapaci.
jestli nek drzte hubu
3. 8. 2007, 13:22
nespadne má jí přibitou
http://www.explosm.net/co…
taky fuj
3. 8. 2007, 12:51
Chtel bych umrit jako muj ,deda, proste zavrit oci a usnout - a ne s desem v ocich jecet, jako ti s nim v tom aute jeli........
ble
3. 8. 2007, 12:50
Sou takhle v cele zavřený spolu pedofil, zoofil, nekrofil a vyznavač adrenalinových zážitků. Pedofil povídá:"Teď bych ojel nějaký dítě". Nekrofil na to:"A kdyby bylo mrtvý, hmmmm..." a zoofil říká:"A takhle kdyby bylo štěnátko." Nakonec povídá vyznavač adrenalinových sportů:"Haf."
barbucha
3. 8. 2007, 12:49
Jede maminka s kočárkem po hřbitově a vidí je hrobník. Nakoukne do kočárku a říká:"To je ale hezký miminko, můžu si ho pochovat?"
fuj 2
3. 8. 2007, 12:45
Zazvoní pedofil u baráku, vyleze maminka a pedofil povídá:"Dobrý den, můžu si u vás skočit na malou?"
fuj
3. 8. 2007, 12:44
Jdou v noci lesem holčička a pedofil. Holčička řiká:"Já se bojim".A pedofil na to:"A co mám říkat já, já pudu nazpátek sám."
...
3. 8. 2007, 12:43
Po sexu povídá muž svojí ženě: " To jsou prsa a nebo husí kůže?"
A manželka mu odpoví: "A ty jsi souložil, nebo jsi se klepal zimou?!"
kozy
3. 8. 2007, 12:03
řiká týpek snoubence svýho kamaráda "vole, poď mrdat" a ona na to "néé, až po svatbě"
F.
3. 8. 2007, 11:52
V pokročilém komunismu nebudou v ložnicích postele. Proč?
1) Sportovci budou spát na vavřínech.
2) Umělci budou mít na růžích ustláno.
3) Komunisti budou bdít.
4) Ostatní budou sedět.
politruk
3. 8. 2007, 11:50
Jeníček v parku loudí na Mařence a Mařenka nechce. "Proč, mařenko? Vždyť se máme příští měsíc brát?" "Protože chci jít k oltáři jako panna. A navíc jsem po tom vždycky hrozně zválená."
jařenka
3. 8. 2007, 11:44
Behem transatlantickeho letu prijde letuska mezi pasazery:
"Neni mezi cestujicimi lekar?"
Jeden chlapik se zvedne a odebere se do pilotni kabiny. Za chvili se letuska vrati:
"Neni mezi cestujicimi pilot?"
bžouk
3. 8. 2007, 11:42
Děti z mateřské školky jedou na výlet do ZOO a přijdou k zebrám. Souška učitelka se ptá dětí:"Tak děti, kdopak ví, co je to za zvířátko?" Ticho. "Tak já vám napovím, je to od Z". Zase nic. "Tak děti, je to od ZE". Zase ticho. "Tak poslední písmenko vám napovím, je to od ZEB". Přihlásí se Květík a říká:"ZEBytobyl tygl?"
a jedem
3. 8. 2007, 11:39
Dva unudění mládenci se toulají po loukách a neví co by dělali, když tu narazí na studnu a že teda zkusí, jaK je hluboká. Hodí do ní oblázek a počítají"1, 2, 3, 4, 10, 20, 50, 100" a furt nic, tak najdou cihlu, že to snad lépe uslyší a opět"1, 2, 3, 10, 20, 50, 100" a nic. Nakonec tedy najdou traverzu a hodí jí do studny a počítají:"1, 2, 3, 4, a najednou kolem proběhne koza a skočí do tý studny."Ty vole, co to bylo?", druhy na to:"tTy vole, já nevim" V tom přijde ke chlapcum chlápek a ptá se jich:"Hoši, neviděli ste tady mojí kozu? Byla přivázaná k takový traverze..."
ftip
3. 8. 2007, 11:34