Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Díky do Tábora za pohostinost, byla to opět veliká krása! Gaffa rulezz!!!
Bugrr bugrr@centrum.cz 6. 8. 2007, 10:48
shanim misto v aute ve stredu z Prahy do Hradce nekdy po poledni.
uz se to blizi!
Hanka 6. 8. 2007, 10:43
ales - SOU to kokoti, ne že ne. proto je mám rád
fst 6. 8. 2007, 10:27
se těším už do dubu. kámo tam má babičku a ta říkala, že tam má bejt desátýho prej nějakej "vyrvál"...

"no nějaký kapely neznámý tu budů bůchat"
hehe
w http://waawe.blogspot.com/ 6. 8. 2007, 10:05
ad taas - dik arane ze jsem mohl byt nahradnikem za tebe .. :) bylo to pekne .. ale este ted mi piska v usich
ad cirkus - uzite si to a priste to naplanujte o tejden driv (jako loni i predloni), aby mi to nekolidovalo se szigetem (jako letos ;(
honza. hu.dba@seznam.cz 6. 8. 2007, 08:49
to Möhrische: abych se priznal, tak v oplocanech jsem snad nikdaa nebyl a ze tam maj krakonose, to nevim uz vubec. z kelimku by jeho kvality stejne nikdo neocenil. ted uz to stejne asik nevyresim a budu muset zustat u zubra, aspon kazdej uvidi, jaky chcance tu delaj.
ale furt je to lepsi nez nejakej ostravar ci jak se to menuje, to tu nekdo nedavno nekde tocil, to je fakt opravdovej chcanec.
navic me zubr nijak nevadi, v kotle ho taky toci a piju ho tam celej zivot. leps nez to hnusny starobrno, po kterym ma clovek akorat tak sracku a brnaci na nej nedaj dopustit.
ales 6. 8. 2007, 06:16
pe.klo: super jedu moc se tesim sice nevim jestli budu mit volno ale spoleham na Vas a neschopenku aspon 14dnu at mi vyjde i Strelecak:-) tesim se na Vas jo dorazim asi uz v sobotu jo? no jeste si behem tydne cinknem
dead swan 5. 8. 2007, 23:35
http://www.jesus-is-savio…
docela dobry stranky 5. 8. 2007, 15:57
John: Byl jsem teď za Banánem v krámu, nevím, jestli se dostane na internet. Zavolej mu.
New Town Mike: To všechno teď řeší naši právníci.

Hele a nejedete někdo ve středu do Hradce autem z Prahy a po koncertě pak zpátky? Když tak mi prosím napište, díky.
Aran uv@silver-rocket.org 5. 8. 2007, 14:31
sorry - seženeme V žebráku
p.k 5. 8. 2007, 13:04
Dead Swan: Přijeď, seženeme ti žebráku doktora, co ti napíše neschopenku.
pe.klo 5. 8. 2007, 13:03
xbananx: Prosím Tě, má cenu chodit bez rezervace? Dík.
John 5. 8. 2007, 12:56
New Town Mike - já bych se toho nebál. klidně přijeď. kdyžtak si je pak někde odchytíme a dostanou do řepy. kdyby to jako nebylo. (slyšíte, buzici??!!)
mudrlant 5. 8. 2007, 10:20
po dlouhe dobe zase na netu nevim jestli se tesit na tocnik budu pekne nasranana jestli nedostanu volno, ale snad mi ho ty svine v praci daji a kdyz ne stejne jedu a pak jim tam budu druhy den prd platna
dead swan 5. 8. 2007, 01:24
Od 20.30.
xbananx 4. 8. 2007, 20:58