Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
jony: Žádnej takovej mejl jsme fakt nedostali. Mrzí mě to. Určitě bysme minimálně odpověděli.
drek: Dík.
rejpal: Jo, posraná kapela. Posraná kapela, o který jsem v životě neslyšel, až teď - a teď se mi líbí. Nemám přehled, mám předsudky, baví mě sledovat a objevovat posraný kapely, s pěti posranejma kapelama teď jedeme na pět posranejch koncertů... Neber to celý tak vážně, jinak skončíš jako já.
Aran uv@silver-rocket.org 7. 8. 2007, 22:03
aran: jo, ja akorat prve jonyho citoval.. jsem rad, ze to probudilo konecne nejakou reakci (bez ohledu na to, jestli byste je pak privezli nebo ne). A taky jsem rad za ty imbecilni reakce pricmrndavacu, to je asi soucast kazdyho fora na netu.. :)
drek 7. 8. 2007, 21:11
hanka: cha, díky, taky se těšim. Zejtra!
monika 7. 8. 2007, 21:10
Aran: jony a drek jsou dva různí lidé. Posílal jsem to - pokud se nepletu - na email uv. Zřejmě to asi někde zmizelo cestou...

Rozhodně jsem neměl ambice tady vyvolávat nějaký flame.
jony 7. 8. 2007, 21:07
hehe. tak nejdriv je to posrana kapela a pak najedou skoda...
to mate rikat hned, ze chodite na sr koncerty..
rejpal 7. 8. 2007, 21:06
jony a drek jsou teda dvě osoby? Pomalu se v tom ztrácím. Sorry, že jsem prve zareagoval trochu příkře. Ten e-mail jsi posílal na jakou adresu? Přísahal bych, že nic podobnýho jsme nedostali, fakt. A je to škoda. Díky za podporu s těma Capricorns třeba...
Aran uv@silver-rocket.org 7. 8. 2007, 21:00
tak mam volno v pondeli to je super takze peklousi ocekavejte me v sobotu nekdy kolem 15h ale nesmime se moc zliskat jako vcera, aby jsme pak neco z srr meli ja jak ja ale vy musite byt v cajku na nedeli takze se tesim
dead swan 7. 8. 2007, 20:58
to množné číslo je překlep ne úmysl :-)
jony 7. 8. 2007, 20:55
Ten "kamarád" jsme já. Před nějakým měsícem, jsem tady psal, že Grey Daturas jedou na první evropské turné a hledají kontakty na případné zájemce z řad promotérů. Na rozdíl od pana neneuroto, co si za tu chvilku stihl udělat názor si myslím, že to nějaká neznámá "pičovina na entou" není a navíc mi to přišla zajímavá informace tím, že

1. australská kapela tohot typu se jen tak do Evropy nedostane
2. po vydání desky u Neurot budou imho pro případný booking už i dražší.

Posílal jsem i email neb míra kompostace na tomto fóru je značná. Jinak ten povzdech se týkal SR fóra a ne SR (přicmrdávací reakce potvrdí) :-) Jsme rád, že SR sem vozí kapely a třeba já si maximálně užil koncert Capricorns, který - pokud se nepletu - skončil jako zatím největší mínus.
jony 7. 8. 2007, 20:49
monika: skvely. na tebe se fakt tesim!
Hanka 7. 8. 2007, 20:44
Jinak: http://www.relapse.com/ec…
Aran uv@silver-rocket.org 7. 8. 2007, 20:35
drek: Kdo zmiňoval co? Teď to nechápu. Ale díky za odpověď a sorry. Když tak jsem na mejlu.
Aran uv@silver-rocket.org 7. 8. 2007, 20:34
jo tyhle trubci co nejakou kaplu objevi driv nez ty druhy a pak jsou desne chytry mam taky rad.
szigi 7. 8. 2007, 20:33
aran: slo o to, ze tu tusim nekolikrat zminoval, ze hledaji promotery v evrope...
drek 7. 8. 2007, 20:32
pro arana - tak jsem se schvlnekouknul a ty gray daturas je picovina na entou neurot neneurot
neneurot 7. 8. 2007, 20:27