Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
jo Wrecketh, zvlášť ten kytarysta s SG. blues flamenco stylem.
l s 10. 9. 2007, 14:05
blbče
ha 10. 9. 2007, 14:02
tak včera mě uchvátila kapela jejíž název sem si přečet den před koncertem Ostinado na letáku. Wrecketh králové! moc mě to dostalo. I v týhle nadupaný sezoně jeden z koncertních vrcholů. A abych byl zas trochu dětinskej konečně mi přišlo "Navigating The Bronze" a i když první poslech mě dost šokoval dejte tomu tak 5 koncetrovanejch poslechů a omotá si vás to kolem prstu. A těd 6 songů který bych 14.9. moc chtěl: Anything; Understand; Swim; Straight; Body Bomb; Only Pain
(tak kdo první napíše že sem blbec?)
Pedro 10. 9. 2007, 13:55
OK, asi do toho půjdu. Např. Jesu jsem poznal až po skvělý "recce" od Arana. Jen tak z nudy jsem si to nechal pustit v hudebninách a bác mrd děl buch... hned to tam bylo.
P.S. půlka republiky - olmik
užvicostim 10. 9. 2007, 13:51
nevicostim: podle mě je dokonce naopak lepší kapelu neznat anebo aspoň si jí neprat moc do hlavy před koncertem, jakože "si to kurva musim zas naposlouchat!" hovno, lepší je přijít a těšit se z každý noty, která je buď úplně, anebo aspoň svým způsobem nová
pnt 10. 9. 2007, 13:47
Humři se navzájem straší falešnými klepety.
Po přečtení článku ve Včelařství č. 3 na straně 73 se snad nikdo nebude domnívat, že světově uznávaný odborník ing. Veselý jenom „straší“ včelaře.
BEEKEEPER STRIKES BACK 10. 9. 2007, 13:11
Poslouchám Unsane nejraději, když...

...jsem si zrovna utřel lidskou krev ze svýho obrovskýho kuchyňskýho nože.
hehehehehehe 10. 9. 2007, 13:11
to je dotaz teda....
huff 9. 9. 2007, 21:20
ty jo, no jasně že tě může ucvátit i koncert kapely, kterou nemáš naposlouchanou!!! To se mi stalo už tolikrát... Jasně, znát každý slovo každý písničky je fajn, ale nechat se občas rozsekat od neznámý kapely je taky super ... navíc v rock café by snad měl bejt slušnej zvuk, takže no problem ...
jakub.uck 9. 9. 2007, 13:42
precti si treba tohle: http://www.silver-rocket.…
stahni si klidne njaky mp3, koukni na treba i na tohle http://www.youtube.com/wa…

a proste pochopis, ze pokud pojedes, pojedes na kocert pocitvych obycejnych chlapku, kteri, jak uz nekdo rekl, delaji paradni muziku bez jakychkoli debilnich klise..... mimochodem, pres pul republiky, odkud by jsi jel? ja se chystam jet z ostravska.....
richard 9. 9. 2007, 12:54
ja to mam teda tak, ze vetsinou me UCHVATI kapela, kterou prave moc naposlouchanou nemam, takze muzu bejt prekvapenej, uchvacenej atd, u kapel u kterejch znam vsechno, koncerty zahadne nebejvaj o uchvaceni ale spis o potvrzeni toho ze neposloucham nejakou uplnou blbost...nebo nebo naopak, ale to si aspon muzes rict ze se jim to neska holt nepovedlo...
as unsane, me treba odstrelila az prave tadle posledni deska, ty starsi sem nak nikdy moc nechapalm takze koncert ted asi bude stat za to. Pro me je to nejlepci startovni pozice dostat se tim zaroven i ktem starsim deskam, pokud nebudou hrat jen ty novinky...to je elaborat tyvoe, budto tam budes, nebo ne, v prvnim pripade v nehorsim reknes ze ti z toho cvrci u uchu, v druhym si pak klidne muzes nadavat, ze si zase neco propas...a my ne
sova 9. 9. 2007, 12:47
ja myswlim ze i kdyz jsi unsane v zivote neslysel tak to zkus.
ale to si myslim jen ja 9. 9. 2007, 12:35
ne chytla... uchvátila... jinak do toho nejdu
p.s. 8. 9. 2007, 18:41
"Když tam nepudeš, tak to halt nezjistíš..."

Tak tohle bych mohl čekat, když se zeptám, jestli mám jít na Unsane, když jsem je v životě neslyšel...
Jde o to, jestli je možný, aby někoho chytla i kapela, kterou nemá vůbec naposlouchanou... A nemá nazbyt prachy za jízdenku přes půl republiky a na lístek...
Co s tím?
nevicostim 8. 9. 2007, 18:40
to.unsane:
tak tedy dik
JoHNY cLash 8. 9. 2007, 17:00