Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
nasrat na moderni hudbu. high on fire do ucha s rozbehem!
-ht- vulturecult@czechcore.cz 14. 9. 2007, 13:17
to tomu bude vladnout devendra banhartova
pico 14. 9. 2007, 13:14
...:Až se budem všichni řídit světovejma trendama, tak tady bude najednou spousta originálních kapel a hudebníků co?
p.w. 14. 9. 2007, 13:13
devendra banhartová to me poser, to se asi pan "..." posere
ale hlavne ze to jede 14. 9. 2007, 13:13
http://www.novinky.cz/kul…

"...která je řazena po bok dua Coco Rosie a Devendry Banhartové."
Devendra Banhartová 14. 9. 2007, 13:12
hele ... jak si můžeš bejt jistej tim, že posloucháš moderní hudbu? třeba seš taky vo kus vedle, uniká ti něco, co je aktuální a ty vo tom budeš vědět až za rok z pišvorku? tim nemluvim vo unsane.
pe.klo 14. 9. 2007, 13:12
Máš recht chlape ale víš i Pepa Nývlt v Červenýho Kostelce si myslí že když má doma celý Kabáty tak je taky fakt fajnšmekr..moderní/progresivní to sou přídomky který hodnotěj hudbu jen dost povrchně .. no každopádně sme to dnes zas rozlouskli
pedro 14. 9. 2007, 13:11
ak i zustavej ve svy zabednenosti kdyz te nezajima hudba co je skutecne moderni/ale ne modni/,unsane je kapela ktera patri minulosti at se ti to libi nebo ne, ver mi ze svetovy trendy jsou uplne jinde ale kdyz chces zustat blbej tak si kline zustan
... 14. 9. 2007, 13:08
"aby sis rozsiril ty svoje chudoucky obzory a srovnej si to. o freak folku jsi asi nikdy neslysel tak se prober" jo a todle je teda věta snů..prosimtě než vypálíš takovoudle perlu tak bys měl asi u každýho vykonat návštěvu a prohlídnout si jeho fonotéku...
pedro 14. 9. 2007, 13:07
drahý pablbe sleduju pitchfork dokonce to je možná věc ke který je nejsnažší přístup pro kohokoli...jestli sem silver rocket vozí takový nebo makový kapely tak ne ně chodim proto že je mam rád a je mi jedno jestli budu ten koncert sdílet s 1000, 100 nebo 10ti lidma..a argumentovat tím že na Joannu choděj lidi..no nejvíc jich asi bude chodit na Justina Tmberlake tak ho třeba zkus..já hledam kapely podle toho že si je poslechnu a líběj se mi ne že někdo napíše dobrou recenzi na koncerty rakety chodim proto že i když to neznam tak se mi to v 90procentech líbí a to je empiricky ověřenej fakt .. teď se du umejt oholit vezmu kvádro vyleštim lakýrky a v 8 v Rock café.
pedro 14. 9. 2007, 13:03
... teda ty ses slusnej pablb. od kdy mnozstvi prijemcu (protoze to neplati jen v hudbe) urcuje kurva kvalitu?
m 14. 9. 2007, 13:02
Funghi: http://www.honeni.cz/
see you 14. 9. 2007, 12:59
pedro pedro jako ta zvejkacka? ;-) co se tady ty zabedncnen snazim vysvetlit je ze sr sem vozi kapely ketry venku zajimaji nejakejch 100 lidi ve vetsim meste maximalne zatimco hudba v ktery o neco opravdu jde je jinde, na joannu prijde v londyne 1000 lidi ty sraci zadny debilni unsane venku nikoho nezajimaji, podivej se treba na pitchfork aby sis rozsiril ty svoje chudoucky obzory a srovnej si to. o freak folku jsi asi nikdy neslysel tak se prober
... 14. 9. 2007, 12:54
Jasne, ze jazz je dobrej. Treba todle http://www.christydoran.c… je moc dobry.
Funghi 14. 9. 2007, 12:54
uz se byl. i sem pritom slusne potahal za bambusa.
honimir 14. 9. 2007, 12:53