pe.klo: jasne, to jsou úplně ti nějvětší sráči...co je todlencto za rokenrol hrát se špuntama??? kam ten svět spěje...
drsňák
18. 9. 2007, 19:02
drsňák: počítáč mezi sráče kapely, co hrajou se špuntama?
pe.klo
18. 9. 2007, 18:55
me to teda prislo dost nahlas ale asi uz sem starej..bez spuntu bych to nedal
srac
18. 9. 2007, 18:41
kdo nosí špunty na koncerty je sráč
drsňák
18. 9. 2007, 17:42
me hlasitost take prijemne potesila, pro jistotu sem mel pripraveny spunty "cobykdyby" a nebyli vubec treba .. hlasitost akorat, ze "to" clovek citil a zaroven nemel spatny svedomi kuli sluchu .. zvuk taky potesil (fakt sem se bal, kdyz ty cd mam tak rad)
co se tyce kruger, tak mi prisli ok, nechapu co resite ..
pocet kapel vyhovujici, lepsi nez kdyz sou jen "hl. hvezdy" (navic kdyz neni nutne koncit v 10!)
honza. hu.dba@seznam.cz
18. 9. 2007, 16:22
me teda usi skvrci a fest bylo to suprnahls coz je suprdobre
hluchej
18. 9. 2007, 16:19
podle me to bylo vicemene akorat, fakt nemusi z kazdyho koncertu tri dny skvrcet usi, kdo chtel vic, sel bliz, misto tam bylo, protoze stejne lidi skakajici z podia obcas propadavali na zem....
Abuch uv@silver-rocket.org
18. 9. 2007, 16:18
pro maru: vic nahlas nezo tohle?????????????? ty pico to uz nevim teda
jezis
18. 9. 2007, 16:10
Anglický bubny, švýcarský činely+italskej bubeník=SUPER ZVUK...a stejně máme ty UNSANE naposlouchaný v palicích, takže je stačí jenom vidět jak do toho dávaj tu energii...TAK
Old Pilot
18. 9. 2007, 16:01
Nojo, já jsem díky tomu třeba mohl po dlouhý době zkusit celej koncert bez špuntů. Fakt si nestěžuju.
John
18. 9. 2007, 16:01
no vona ta dočasná kolaudace bude možná právě kvůli hluku že jo - pokud všechno bude v pohodě, asi se po kolaudaci bude moct trošinku přidat. Může se hrát do noci, to je celkem úspěch
pnt
18. 9. 2007, 16:00
no...to ale vse vysvetluje. myslel jsem ze zrekonstruovani RC melo slouzit i k tomu aby se mohlo hrat vice nahlas...
Mara
18. 9. 2007, 15:55
Hele, to sou strasny plky tady to vsechno. v Rock Cafi bylo oproti puvodnim planum, nastoleny kruty jho docasny podmineny kolaudace a měřáku, kterej hlidal celou dobu max 100 db, na todle neco umichat byl podle me malej zazrak, dost casto prave stredovej hlas bylo o co trochu precnivalo pres tu stovecku s odrenejma usima, celej koncert se jelo na tydle osemetny hranici, kdyby se to cely ubralo tak, aby bylo dobre rozumet zpevu, polovina lidi by tady rvala, ze to bylo strasne potichu. To je jen takovej drobnej pohled do zakulisi...ehm
Abuch uv@silver-rocket.org
18. 9. 2007, 15:50
ale ja ti to neberu akorat si myslim ze unsane maji spatnej zvuk jen tehdy kdyz to je malo nahlas to enbylo
apartment
18. 9. 2007, 14:49
DOST KECŮ bylo to super a uhněte! Jo taky, když jsem se později dověděl, že to byl basák z Cop Shoot Cop, jsem zalitoval, že jsem mu nevěnoval víc pozornosti! Ave
Bugrr bugrr@centrum.cz
18. 9. 2007, 14:45