Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
homopop je druh hudby, to nema s homosexualitou nic spolecnyho
kazi 1. 10. 2007, 09:34
jenom takova drobnost: fakt vam pride korekt, oznacovat goro jako homopop? krestani jsou prece ostre proti homosexualite, ne? krome jinejch pomatenejch veci... takze pozor na to, aby se kluci klerofasisticky neurazili.
Jiri Kundrava 1. 10. 2007, 09:13
to úv: děte už s těma koncertama do píči kde na to mam brát prachy
vole! 1. 10. 2007, 08:44
Aran: Vďaka za tých Knut. Už dnes večer vo Viedni!
S H/Armless skončím asi aj ja. A kým sú Boris v US,
je tu malá nahrážka: www.boris-band.com
Adela (26) 1. 10. 2007, 01:13
konečně to někdo rozsek..
p.w. 30. 9. 2007, 23:40
ale no tak, tohle uz neni ani drobatko konstruktivni.
Abuch uv@silver-rocket.org 30. 9. 2007, 23:38
Jdi do prdele, jestli nějakou máš.
W petr.wagner@seznam.cz 30. 9. 2007, 23:35
a tu Píču si nech pro svoji starou jestli nejakou mas
EMI fucker 30. 9. 2007, 23:31
to je hezka odpoved ktera mi dokresluje obrazek goro jako namysleny a nafoukeny kapely to byl zamer? "vyserte se na to, dík!" hm to nezni moc friendly. tak jestli tomu rozumim dobre kdyby vam nejaka agentura domluvila koncert s danem landou tak tam taky zahrejte a je vam to jedno? pro me jako fanouska botanicy je to plivanec do obliceje ale je mi jasny ze s vasim "fuck you" pristupem je vam to u zadku.
EMI accounter 30. 9. 2007, 23:30
Jo a mimochodem EMI bossi, je naprosto typický, že se do nás sereš jako anonym. To mluví za všechno. Píčo.
W petr.wagner@seznam.cz 30. 9. 2007, 23:22
Myslím, že Honza tady už naznačil to řešení větou "vyserte se na to, dík!". Jen podotýkám, že ač mně osobně se Botanica líbí, ten koncert dělala agentura Inner Vision, ne my. Pár dní před datem nám bylo sděleno, že se to ruší. Pak se ÚV SRR rozhodlo, že ten koncert udělá, což mi přijde fajn. To je asi tak celý. Nás z toho všeho už konečně kurva vynechte a zabejvejte se něčím užitečnějším než jebáním kapely, která se vám nelíbí a vadí vám. My se o vás taky nestaráme. Čus.
W petr.wagner@seznam.cz 30. 9. 2007, 23:07
no tak to podivejme co jsem rozpoutal :-) aby bylo jasno z koncertu poradanych SR jsem byl naposled na brokawovi a ted na botanice, me ty vase kapely nezajimaji a ta buranska vulgarita velkejch ptaku je mi cizi sorry. nehraju muziku nedelam koncerty jsem jen pasivni fanousek snad me kvuli tomu nerozcupujete. ale blbej snad nejsem a porad si myslim ze kdyz kapela hraje pred jinou kapelou tak je to proto, ze jim jejich hudba neco rika a ne ze to berou jako dalsi kseft (hnusny slovo). tak jsem se jen podivil ze nikdo z goro se na botanicu neprisel ani podivat a to jsem hned "Píča"? nevim jestli je modni trefovat se do goro ale ta jejich vecne ukrivdena poza spolu s kombinaci ignorance a ne-respektu ke kapele s kterou meli stravit vecer mi o nich dava jasnej obrazek. kdyz jsem po koncertu mluvil s paulem (btw on nehral jen ve firewater ale take v love and rockets panove!) tak rikal ze clovek co jim ten koncert mel delat s nima sproste vyjebal a v takovy situaci si kapela zaslouzi podporu ale mozna do toho jen nevidim protoze jsem koncert nikdy neporadal. a pro Johna (to je vazne tvuj nick? tak hloupej? ) - zkus se vyjadrit abych to kdyz tak pochopil jestli chces se mnou komunikovat
EMI boss 30. 9. 2007, 23:04
na bandzone zadny vysvetleni nenalejzam teda, akorat mi to shodilo prohlizec
sakra 30. 9. 2007, 21:45
na bandzone sem v zivote nebyl, to vysvetluje, ledascos
ehm 30. 9. 2007, 21:37
asi to nekdo bude muset vysvetlit, vetsina znas tady nejsme evidentne takovy chytraci a v podstate nas to urcite este chvilku zajma, jak to teda bylo? prosim, vypravej.
ano ano 30. 9. 2007, 21:36